Sklep rowerowy koło lini metra...
Sklep rowerowy koło lini metra...
Siema ! Interesuje mnie jakiś sklep rowerowy, najlepiej, zeby był blisko lini metra... Musi on posiadac kaski giro mad max 2 full face... Mam sporą głowe i chciałbym przymierzyc ten kask zanim go kupie...Szkoda ,ze ten kask ma tylko 2 rozmiary :/ musze sprawdzić czy "M" bedzie dobry Mieszkam troche km od Wawy i bym dojechał po prostu na dworzec gdański a tam wsiadłbym w metro i pojechałbym na którąś ze stacji i poszedł do tego sklepu... Wielkie dzieki za odopwiedź... NIE WIESZ, NIE PISZ.. tak bedzie lepiej... Pozdrawiam
tzn. Ja wiem gdzie jest sklep rowerowy przy samej linii metra - stacja Ursynów, jadąc od Centrum jak wysiądziesz z pociagu musisz pójść do prawego przejścia przez bramki, potem w lewo wyjść na zewnątrz i po lewej w pawilonach będzie Bikeman
Na tej samej stacji wysiadając ( też tym samym wyjściem ) jak pójdziesz cały czas prosto to dojdziesz mniej więcej do Plusa ( najlepiej zapytaj się tubylca gdzie jest Urząd pocztowy - plus jest obok )
Ale i tu i tu nie wiem czy są te kaski - najlepiej jakbyś zadzwonił do nich.
Na tej samej stacji wysiadając ( też tym samym wyjściem ) jak pójdziesz cały czas prosto to dojdziesz mniej więcej do Plusa ( najlepiej zapytaj się tubylca gdzie jest Urząd pocztowy - plus jest obok )
Ale i tu i tu nie wiem czy są te kaski - najlepiej jakbyś zadzwonił do nich.