panowie to dopiero początek - w planach są przeglądy amorków itp. Jak się program rozkręci to dostaniemy po 20 minut. I tak dobrze że coś zaczeli kręcić. Kyrys no napewno - u nas na warsztacie siedzieli 3 godziny a tylko 3 minuty pokazali. Nasz kumpel stał z aparatem i robił fotki na wyrobisku ( miały być flesze w programie ale dziwne że nie dali a szkoda) i mówił że zajebiście skakali więc wydaje mi się że ten materiał będize wykożystany.
my tu gadu gadu a wyjazd na majówkę już niedługo - aż nie mogę się doczekać byle by tylko pogoda dopisała i nie lało w górach
hej pwoeidzcie mi bo wiem ze masy maja byc co miesiac ale chodzi mi czy co miesiac beda takie jak ta 1 co teraz bedzie bo conieco juz sie dowiedzialem o niej i wim co bedzie ale cyz bedzie tak na akzdej masie???
my przyjezdzamy okolo 6 osobową ekipą z zabrza, wyjezdzamy o 10:00 wiec bedziemy kolo 12:00 na chopach :)
Fajnie by bylo jakby byl jeszcze ktos z TG czy Bytomia
pozdro
Mam prośbe do tych co byli dzis na wyrobisku w godzinach 12-15 a dokładnie do gościa na DM FR z Monsterem (chyba Mariusz dobrze mówie ?) bo on robił foty i przy okazji mi tez pare zrobił(koleś na czarnym dragu) :P Jak byś je jeszce miał to podeslij mi je na maila maro2k@o2.pl z góry dzięki =]
jutro od 10 juz powinien ktoś być!! i chcemy wziaść worki na buteleczki, a z sypaniem to mi przynajmniej sie nie chce bo to co ja chciałem to usypałem :D
jeszcze mieliśmy robić dirty ale na tym to ja się nie znam.