ÓFO

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Inna cywilizacja?? dlaczego nie... biorąc pod uwagę wielkośc wszechświata moim zdaniem 100% ze nie jesteśmy sami i tyle samo % ze inni są na tym poziomie technologicznym ze mogą sobie do nas przylecieć...

Zreszta mam w pokoju 2 wielkie okna za monitorem i nieraz przyciąga uwage jak w nocy coś na niebie miga, szczególnie ze mieszkam drugim końcu miasta od lotniska, i juz tyle razy widziałem swiatła które nijak sie miały do ruchu samolotów na niebie ze chyba bym sie nie zdziwił jakby mi obcy na dach zlądowali...

W sumie to nasza cywilizacja już dysponuje pojazdami osiągającymi zawrotne prędkości, tylko nikt ich jeszcze nie pokazał publiczności. Kto wie... może to nasi lataja na inne planety i porywają "obcych" haahah :)
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

pewnie są, a niech będą, tylko niech nam nie przeszkadzają to bedzie dobrze.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

nawet jesli istnieja to w takiej odleglosci od nas ze przylot na nasza planete zajaby im tysiace lat...ale w cos trzeba wierzyc;]
czarny901
Kontakt:

Post autor: czarny901 »

ale zawalało i fajnie mozna ufo uzywac jak kaczki na wodzie hehe ;]
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

wszechswiat jest za duzy zebysmy tylko my w nim istnieli

a to prawda ze mamy na ziemi super pojazdy, ale nie sa one udostepniane do opinii publicznej. to co teraz maja w NASA pokaza za kilka lat, a w tedy beda juz mieli cos nowego
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

ja jestem pewny ze istnieja:) co do fot natomiast to nie wierze w nie... i tyle:) a tekst o wnetrzu UFO mnie rozwalil poprostu:)

i mam tylko jedno pytanie:) ciekawe czy jezdza na rowerze?:D
co cie nie zabije to wzmocni
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

UFO jaknajbardziej bo oznacza to unidentified flying object (tlumaczyc chyba nie trzeba) zielone ludziki - bujda!

UFO to dobra przykrywka dla rzadow takich panstw jak USA czy Rosia. Wiadomo juz ze Hitler podczas II woj. swiatowej zlecil opracowanie latajacego pojazdu startujacego w gore wygladajacego jak spodek.

Czemu bogate panstwa jak USA nie zainwestuja w programy obserwacji ziemi(UFO) z kosmosu poprzez specjalne satelity, tylko finansuja programy badawcze majace na celu odbior sygnalow z kosmosu w poszukiwaniu cywilizacji? Bo przeciez nie beda sie demaskowac ze testuja nowe pojazdy latajace opracowywane w tajemnicy.

Rzady panstw ktore cos testuja niezle wykorzystuja fakt zielonych ludzikow. Te wszystkie historie ludzi ktorzy pracowali ponoc w roswell przy kosmitach itp.. i zostali wyrzuceni jak zaczeli cos mowic (zapewne rzad im za to zaplacil, a wszystko jest ukartkowane tak aby ludzie wierzyli w zielone ludziki)

to tyle wiezcie se dalej w zielone ludziki,
sw.mikolaja i biblie(czytac w boga)
20 inches isn't a crime
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

KFP_Wwa
nieprzesadzaj stary<lol2> USA jest tak nierozwojowym i głupim krajem że muszą napadać inny naród żeby zdobyć ropę do swoich dojarek cadillaców z których są tak dumni:P nasza technologia kosmiczna niewychyla sie poza układ słoneczny a ty tu piszesz jakieś kosmiczne rzeczy chłopcze...to nie star wars USA vs ZSSR(zimna wojna sie już skończyła)
czarny901
Kontakt:

na syberie z nim ;]
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

lol faktycznie kosmiczne rzeczy mowie! buahaha, naucz sie czytac! po za tym pomysl torszke - pierwszy samolot niewykrywalny dla radarow byl zbudowany grubo ponad ~30 lat temu wiec sporo wyprzedzal swoja epoke ;P a ujawnili go oficjalnie duzo duzo pozniej, a nawet se nie zdajemy sprawy ile tajnych projektow w ogole nieupubliczniono do dzis dzien

czarny901 sam wypad na sybir
20 inches isn't a crime
czarny901
Kontakt:

hehe ;] żartuje przeciesz wysztsko chłopak bierze do siebie :D
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

wszechswiat jest taki wielki ze prawie napewno są wedlug mnie ;/ tylko wątpie ze sa to zielone ufoludki latające spodkami ;/
http://www.jokejoke.prv.pl/
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

czarny901 wtf?
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

no ja w sumie mysle ze gdzies na pewno istatnieje jakas cywilizajca:P ale po co mialy by tu do nas latac? a pozatym w 2012 roku ma byc koniec swiata podobno:P
ODPOWIEDZ