trialówka do poczatkującego
trialówka do poczatkującego
Ej mam 13 lat i chce zacząć uprawiać trial rowerowy i nie weim jakji rower kupic czy na kołach 20" czy 26" od czego zacząć i jak jest ktos co uprawia cyclotrial w koninie to gg 9102203 prosze o rady
dla niektorych bik to zwykly rower dla innych to wlasne dziecko ktore sie kocha i szanuje
-
- Kontakt:
Złoż sobie stocka ( 26") bo jak dopiero zaczynasz to wyjdzie ci trochu taniej bo na wiele częsci znależć mozna tańsze zamienniki bo do moda (20") to jusz raciej tylko kupic mozesz czesci specjalnie do trialu.
Ja mój rowerek złozyłem w sumie za 1000-1100 zł wiec malutko, wiadomka ze sprzet jest słaby ale JEST!
Pozatym => www.choody.com, użyj opcji SZUKAJ
pozdr
Ja mój rowerek złozyłem w sumie za 1000-1100 zł wiec malutko, wiadomka ze sprzet jest słaby ale JEST!
Pozatym => www.choody.com, użyj opcji SZUKAJ
pozdr
Pozytyw. :. zią .:.
http://tnij.org/torro
http://tnij.org/torro
w koninie pare osob jezdzi, we wtorek robimy mini zlocik jak chcesz sie przylaczyc to odezwij sie na gg
nie bede tu dawal nr. gg do osob ktorzy u ciebie jezdza bo byc moze sobie tego nie zycza. z tego co wiem to trialowcow jest tam czterech w tym slawny, najciezszy i najwiekszy w polsce trialowiec o ksywie antygrawitant :P
nie bede tu dawal nr. gg do osob ktorzy u ciebie jezdza bo byc moze sobie tego nie zycza. z tego co wiem to trialowcow jest tam czterech w tym slawny, najciezszy i najwiekszy w polsce trialowiec o ksywie antygrawitant :P
www.trialshop.pl
klejuś co ty ku**** odpier**** ty lepiej zajmij się tym swoim yamakasi a nie zakładasz topici jak ci starszy nie chce kupic bika bo ci go ukrądna
sam ze zapracuj na bika a nie sempisz od rodziców
P.S ziomek powiedział ze quest do xc widzaił jak ziomki skaczą dropy
wiem bo chodziłem z nim do klasy
mozecie mi dac bana ale on jest tak załosny jak EVER
pozdro dla EVERA
sam ze zapracuj na bika a nie sempisz od rodziców
P.S ziomek powiedział ze quest do xc widzaił jak ziomki skaczą dropy
wiem bo chodziłem z nim do klasy
mozecie mi dac bana ale on jest tak załosny jak EVER
pozdro dla EVERA
paw22to prawda. ziomek jest podiarany na wszystkie rodzaje piłki i yamakasi a zaczoł interesowac sie rowerami bo mi zazdrosci bo stałem sie lepszy od niego
nie wiem czego on zazdrosci ze mam rower za 2500zł a on rozwalonego crx i mówi ze skoczył 2 dropa a on nawet nie zjedzie po schodac tylko sprowadzi
zazdrosc to najgorzsze co moze byc
nie wiem czego on zazdrosci ze mam rower za 2500zł a on rozwalonego crx i mówi ze skoczył 2 dropa a on nawet nie zjedzie po schodac tylko sprowadzi
zazdrosc to najgorzsze co moze byc
-
- Kontakt: