KROSS SIGN DS

Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

sorka myslalem ze chodzilo ci o ramke ... no rowerek w tej kasie nawet spoko nie ma nic do zazucenia
www.bikes-shop.pl
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

sorka myslalem ze chodzilo ci o ramke ... no rowerek w tej kasie nawet spoko nie ma nic do zazucenia
www.bikes-shop.pl
Maniekczki
Kontakt:

Post autor: Maniekczki »

No i jak Sing chodzi ? jak myslicie lepiej kupic umf hardy 5 czy singa? plz o pomoc:)
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

mój się dobrze spisuje. Jak masz kasę to warto już przy zakupie zmienić kilka rzecz , m.in.
amortyzator ( ugina się ,a przez ten elastomer trudno go dobić , to jedyne jego zalety )
vki ( przy niedużej masie dają rade, ale powyżej 80kg aż się prosi o tarcze na przód)
Pozatym jak jest mokro to fast fredy sie średnio spisują.

Po pierwszym tygodniu jazdy mogą się zacząć krzywić koła. Radze podjechać do serwisu i porządnie dociągnąć szprychy. Potem powinno być ok.
hofiman
Kontakt:

Post autor: hofiman »

zajebista korba,i kelnia(moj brat cioteczny to ma)
siodło tez git
piasty moga byc
po mojemu to hujnia
lepiej samemu cos złozyc
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
reoddai
Kontakt:

Post autor: reoddai »

moze wrzuce fotke z rowerkiem

1. nieudane ladowanie... amor dobity do konca a zaraz po tym efektowna gleba (mam filmik)

http://img479.imageshack.us/my.php?image=hehe8ql1.jpg

2. normalny skok juz z dobrym ladowaniem

http://img67.imageshack.us/my.php?image=img00059rz.jpg
Kross Sign DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
Maniekczki
Kontakt:

Post autor: Maniekczki »

Latwo wam mowic...glowno glowno :) ja np ni mam duzo kasy na bajka :)
Patrykkk_DH
Kontakt:

Post autor: Patrykkk_DH »

ja tam zaliczałem niedoloty na tym rowerze i koła miały lekkie bicie, a amora nie udało mi sę jeszcze dobić. Mam pytanie, czy nnie będzie problemów przy nałożeniu napinacz pod suport? Bo z tymi zewęnętrznymi łozyskami to nic nie wiadomo:p
..::NiE mA żYcIa BeZ rOwErU::..®
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Sie dziwicie, ze kola sie krzywia w pierwszych dniach... Po to jest pierwszy przeglad gwarancyjny, zeby to poprawic, to jest podstawowa zasada, ze nowe kola po kilku dniach jazdy koniecznie trzeba poprawic, chocby nie wiem, jakie zajebiste byly...

A rowerek super wyglada w katalogu (osprzet, oczywiscie oprocz amora, ktorego dobrze byloby zmienic juz przy zakupie), ale tez na zywo - IMHO najlepszy wybor w tej cenie... a wlasciwie jedyny.
sinnerboy
Kontakt:

Post autor: sinnerboy »

hofiman pisze:zajebista korba,i kelnia(moj brat cioteczny to ma)
siodło tez git
piasty moga byc
po mojemu to hujnia
lepiej samemu cos złozyc
pzdr
heh, lol dla ciebie. Zlozysz rower za 1250zł na takim, lub gorszym sprzecie z nowymi czesciami? Na uzywkach oczywiscie sie da, ale beda "troche" skatowane.
sinnerboy
Kontakt:

hofiman pisze:zajebista korba,i kelnia(moj brat cioteczny to ma)
siodło tez git
piasty moga byc
po mojemu to hujnia
lepiej samemu cos złozyc
pzdr
heh, lol dla ciebie. Zlozysz rower za 1250zł na takim, lub gorszym sprzecie z nowymi czesciami? Na uzywkach oczywiscie sie da, ale beda "troche" skatowane.
SidieN
Kontakt:

Post autor: SidieN »

Powiem tak, sam zaczynalem od roweru za 800zl. Tyle mial kosztowac na poszatku, do tej pory wydalem juz kilka razy wiecej, troche przez bledy przy wyborze sprzetu troche przez bledy w trakcie jazdy. ale mniejsza z tym, pracuje w markecie i dzisiaj przyjechala dostawa i przywiezli wlasnie ten rower. Sprzet taki sobie, wszystkie czesci i tak beda do wymiany w najblizszym czasie. Zastanawiajace jest jedynie to za w czasie rozmowy z gosciem z Krosa dowiedzialem sie ze ich rowery to prawie w 100% rowery z Chin. Ale kopara mi opadla jak facet powiedzial ze w zeszlym roku do krosa przywiezli z Chin caly kontener rowerow po 3$ za sztuke. Teraz pytanie jak Kros moze mieszac sie w takie klimaty jak Sign jesli wiekszosc jego "rodukcji" to wlasnie rowery z chin za kilka dolarow sztuka.

Tyle z mojej strony. Co do roweru to jesli nie masz kasy to bedzie musial Ci on wystarczyc przynajmniej na poczatku, ale lepiej popatrz na Allegro za jakimis uzywkami wyjdzie na to samo a na bank sprzet bedzie lepszy.
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

3$ za rower wez Ty sie walnij w leb zakrec 5 razy i przeczytaj co napisales

Pozdro
sinnerboy
Kontakt:

SidieN pisze:Powiem tak, sam zaczynalem od roweru za 800zl. Tyle mial kosztowac na poszatku, do tej pory wydalem juz kilka razy wiecej, troche przez bledy przy wyborze sprzetu troche przez bledy w trakcie jazdy. ale mniejsza z tym, pracuje w markecie i dzisiaj przyjechala dostawa i przywiezli wlasnie ten rower. Sprzet taki sobie, wszystkie czesci i tak beda do wymiany w najblizszym czasie. Zastanawiajace jest jedynie to za w czasie rozmowy z gosciem z Krosa dowiedzialem sie ze ich rowery to prawie w 100% rowery z Chin. Ale kopara mi opadla jak facet powiedzial ze w zeszlym roku do krosa przywiezli z Chin caly kontener rowerow po 3$ za sztuke. Teraz pytanie jak Kros moze mieszac sie w takie klimaty jak Sign jesli wiekszosc jego "rodukcji" to wlasnie rowery z chin za kilka dolarow sztuka.

Tyle z mojej strony. Co do roweru to jesli nie masz kasy to bedzie musial Ci on wystarczyc przynajmniej na poczatku, ale lepiej popatrz na Allegro za jakimis uzywkami wyjdzie na to samo a na bank sprzet bedzie lepszy.
Uwazasz ze ma podrobione częsci? Gwarantuje ci, że nie, bo goscie od truvativa by im z dupy jesien srednowiecza zrobili.
kermittt
Kontakt:

Post autor: kermittt »

Wszystkie czesci sa oryginalne jak nic. To widac po jakosci. A w rowerku co ci sie niby sypnie?? Kaseta, hample... nic wiecej mi do glowy nie przychodzi. To jest razem jakies 100zl a reszta czesci to bajka. Ze niby jak bedziesz skladal to wlozycz cos lepszego niz stery cane creek albo mostek kiera i korba truvativa?? Zastanow sie stary
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1202554/]Mega zimowa fota:D:D:D[/url]
picollo
Kontakt:

Post autor: picollo »

jezdzi u mnie w miescie taki lepek na signie ... na zywo wuyglada (rower) jak gowno ale na fotkach w necie jest spoko ... z braku kasy dobre i to.. sam kupuje sobie meride umf..
sinnerboy
Kontakt:

moim zdaniem jest zupelnie odwrotnie :D
Marcin_321
Kontakt:

Post autor: Marcin_321 »

Cokolwiek byście nie pisali zawsze wychodzi że ten rower jest SPOKO !!!.Ja mam zamiar wsadzić w niego duro e 130mm i jak radziliście naciągnąć szprychy :) i tyle rower bajka jak dla mnie :) nie moge sie doczekać POZDRO
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

szkoda tylko że ta firma jest mocno powiązana ze światem przestępczym...was to pewnie nie interesi ale mnie wnerwia fakt że grubasy na amfetaminie i wałkach zbijają kasę i ją piorą na legalnym interesie....szkoda pisać....ale warto wiedzieć....

Rower znośny ,dobry na start....ale nie polatasz na nim zbyt długo...skończy się zupełnie jak blant...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ODPOWIEDZ