Jaka doradzicie ramke do jezdzenia w street`ie ale oprocz tego ma sie sprawować(ciezko bo ciezko) ale na wypad gdzies na krotkia "wycieczke" za miasto = musi miec hak przezutki...
powiedzmy ze cena nie gra roli ale nie dawajcie propozycji za 1500,-
nie, nie- street w BARDZO lajtowym wydaniu wrecz powiem wiecej ze narazie poczatki... teraz mam Scotta YZ2 i generalnie pytanie w poscie zamiescilem TEORETYCZNE bo narazie nie bede zmianial poki ramka sie jakos 3ma... tylko ze troche syfna geo jest no i tandetne aluminium...
scottyz22
Nie ktorzy podaj tu bardzo glupie przyklady
np yogi, ktory chbya nie wiem ze amstaff jest bardzooooo dlugi i raczej do streetu sie nie nadaje. Dobra ramka dla Ceibie bedzie giant stp. I mozna go kupic za 600 cos zlotych.
Niektorzy sa jeszcze głupsi niz sie wydaje
np Sulring ktory nie widzi ze chlopak chce uniwersalna rame a nie stricte streetowa. Coz pies ma 43cm ale ot nie znaczy ze nic sie nie da zrobic moze jestes czlowieku zbyt malo elastyczny.
za to te 43cm bedzie mialo swoje + w dluzszych tripach. ech.
Stp to chyba uzywka i to jeszcze zalezy czy w ogole trafi na taka bo nowa to ponad 1kzl
chyba ze przez ostatnie 2 tyg cena drastycznie spadla.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
YogiSa ramki na necie po 690 wiec nie wiem skad Ci sie 1k wzielo. No tak,ale 43 cm to jest duzo nawet jak na rame nei streetowa. A ze nie chce stricto streetowej to nei moziwe zeby kupil suburbana ktory ma 370 tylko stp ;P
dla mnie pitbull do streetu nie nadaje sie ze wzgledu na dosc mała wytrzymalosc przy bombach o beton. Jesli chodzi o geo jest w cipke.
i wiem co mowie bo zatluklem 2 takie ramy.
gdzie ten stp za 700 :P ?
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
/mosti/ sory jak bylo MILION razy a tak na marginesie to wyraznie napisalem ze musi miec hak przezutki a z tego co ja sie orientuje to ani pussy ani streetlegal nie ma.....