tuning RST Gila T5

kopecioch
Kontakt:

tuning RST Gila T5

Post autor: kopecioch »

Witam.Tak jak w temacie.Znacie jakis tuning RST gila T5??
Pozdro dla wszystkich street'erow i dirt'erow
000Marcin000
Kontakt:

Post autor: 000Marcin000 »

hehe moda na tuning... czy już nie przesadzacie z tym tuningowaniem?
FR-zone
Kontakt:

Post autor: FR-zone »

Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem byłoby niekupowanie tego amora. Jesli chodzi o tuning to .... nie próbowałbym przyspieszania procesu destrukcji tego urzadzenia amoro-podobnego. Takie jest moje zdanie.
macias_2000
Kontakt:

Post autor: macias_2000 »

RST możesz co najwyżej wymienić :)
to bedzie najlepszy tjuning dla niego i dla Ciebie kopecioch
:)
zychu
Kontakt:

Post autor: zychu »

ja naszczescie pozbylem sie juz tego grata:D bo mial dwa duuze pekniecia na boosterze:P
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

ale wy glupoty pierdolicie wielcy znawcy ... tak sie sklada ze polowa bikerow z mojego miasta jezdzi na gili i po zwiekszeniu skoku do 120mm , wsadzeniu w niego sprezyn od simsona + elastomery na odbicie i dobicie + mocniejsze sprezyny odbicia + zalanie amorka zarowno od gory i od dolu (imbusy) olejem i wymianie korkow na metalowe ten amorek jest calkiem fajny :) - musisz tylko pamietac ze wytrzymalosci jego niestety nie mozesz poddac tuningowi , ale jesli masz jakas podstawowa technike i szanujesz sprzet , to ten amor moze ci posluzyc dluugo :)
LANS DZIFKO SUPERMAN
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

+destroyer pisze:ale wy glupoty pierdolicie wielcy znawcy ... tak sie sklada ze polowa bikerow z mojego miasta jezdzi na gili i po zwiekszeniu skoku do 120mm , wsadzeniu w niego sprezyn od simsona + elastomery na odbicie i dobicie + mocniejsze sprezyny odbicia + zalanie amorka zarowno od gory i od dolu (imbusy) olejem i wymianie korkow na metalowe ten amorek jest calkiem fajny :) - musisz tylko pamietac ze wytrzymalosci jego niestety nie mozesz poddac tuningowi , ale jesli masz jakas podstawowa technike i szanujesz sprzet , to ten amor moze ci posluzyc dluugo :)

genialny post, podpisuje sie w 100% pod nim :) to jest postawa pozadnego, polskiego bikera ktory nie sra pieniedzmi a jednoczesnie potrafi zrobic cos z niczego :) po tych przerobkach i odpowiednim stosowaniu na odpowiednich chopkach ten amorek potrzyma na prawde dlugo :) a jak ktos nie umie jezdzic i wali dropy na płache to nawet monstera połamie.
POZDRO

EDIT: noi jeszcze cos :) jedyna gila ktora nadaje sie do tuningu to gila 2004! 2005/06 nadaje sie jedynie na śmietnik :P
zychu
Kontakt:

Post autor: zychu »

ja jestem poczatkujacym bikerem i nie wale za duzych dropow ani hop ale po 2 miesiacach jazdy dwa pekneicia mowia same za siebie:/
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
duffs
Kontakt:

Post autor: duffs »

Spróbuj też popsikać troche golenie brunoxem lub wd 40 .Wtedy amor jest trochę miekszy.
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

Ajz pisze: EDIT: noi jeszcze cos :) jedyna gila ktora nadaje sie do tuningu to gila 2004! 2005/06 nadaje sie jedynie na śmietnik :P
eee tam ja mam stuningowana t5 i jest elo ;D
LANS DZIFKO SUPERMAN
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

+destroyer ooo :) widocznie dostalem wadliwy model bo mi po 1 skoku zrobily sie centymetrowe luzy :D wczesniejsza gila 04 wytrzymala 5 miesiecy a potem pękla w pół ale przyznam ze uzywalem jej dośc ciezko (4 metrowe loty na lekko pochyłe)
kolanko20
Kontakt:

Post autor: kolanko20 »

lepszy i bezpieczniejszy jest jakikolwiek suntour od rst, wez zakuz do rowerku rodzicow tego amora beda zadowoleni, a ty mozesz sobei oszczedzic kawal zdrowia, pozbywajac sie tego g...,
ODPOWIEDZ