Korby ISIS - którą wybrać?
w lx bym się nie pakował z jednego powodu - kwestia gwarnacji. zewnetrzne łożyska i oś holowtech jest super, ale ja waże 85 kg i chce na tym skakać. boje się że mi ktoś powie: "sprzet używany niezgodnie z przeznaczeniem, to jest korba do xc i w takich warunkach nie powinna peknąć" i dupa z reklamacji. w tej samej cenie jest co prawda identyczny hone, ale przynajmniej mozna być spokojnym o reklamacje. no i owszem zamierzam sobie kupić taki sprzęcik, ale na razie pozostaje dla mnie za drogi. więc pewnie hussefelt.pozdrawiam
wycieczki w góry
-
- Kontakt:
a ja powiem tak, szukajcie na gieldzie, ja kupilem teraz za 250zl holzfelera 38zebow w bdb stanie.- polecam, mialem kupic husefelta, a tu model wyzej mam praktycznie nowy. a jak nie to LX ale na octalinka i od tego support XT z 2003roku najlepiej, polcam taki zestam mam, katuje i dziala bez problemu, mam LX korby i support, ale teraz lepiej kupic XT 89zl nowka, korby 190zl nowki LX, aXT 333zl:)
????