Mecz!!!!! Qrwa !!!!!
Grecy grali jak takie pizdy spod krzaka. Jak niemcy dochodzili do ME, MŚ, a grali na faule i obrone. Grecy wygrali dlatego ze stalneli w 11 na swojej polowie i czesi nie mieli sie jak przedrzec. W ostatniej minucie pobiegli 10 na polowe Chechów i jakiś pajac przypadkowo dotknął piłe i gol. To było zajebiscie niesprawiedliwe.
-
- Kontakt:
skylinegtr......to ze mistrzostwa sa zjebane to ja wiem.....( wszyscy faworyci poodpadali ) ale to ze pojawiły sie nowe druzyny ( Grecja..... ) ktore potrafio sie zmobilizowac i pokonac tak znane druzyny jak Portugali i Czechy to nalezy im tylko gratulowac takiej postawy ....z takich ludzi trzeba brac przyklad ! !
nie pisze sobie tego od tak......bo doswiadczenie z pilka mam......
....mam i to mysle ze bardzo duze ...9 lat ciezkiej pracy !
nie pisze sobie tego od tak......bo doswiadczenie z pilka mam......
....mam i to mysle ze bardzo duze ...9 lat ciezkiej pracy !
-
- Kontakt:
Nie no rozumiem cie, grecy wygrywali bo strzelali więcej bramek, respect że wogóle są tak daleko, ale mi chodzi o całość mistrzostw, wiesz oczekiwałem pięknych pojedynków, co najmniej 4 bramek(dla obu stron oczywiście) na mecz itp. a tu często karnymi sie kończyło , a i wogóle to miało być "to" na co czekałem tyle czasu, do końca roku szkolnego...
Chyba wychodzi na to że chyba jednak tylko rajdy i wyścigi samochodowe lubie i rower...bo taka piłka nie podoba mi się jakoś bardzo...
Chyba wychodzi na to że chyba jednak tylko rajdy i wyścigi samochodowe lubie i rower...bo taka piłka nie podoba mi się jakoś bardzo...
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
[quote="pLuTiK"]....NO COMMENT.....
wy nie macie zielonego pojecia na temat pilki noznej.....
[/quote]
Czyli co? Mamy sie nie wypowiadac? To tak jakbys zabronil wypowiadac sie o jakims filmie bo sami nie rezyserujemy niczego :/
Mecz moim zdaniem byl dobry, nawet bardzo. Sporo akcji ktore o maly wlos a zakonczylyby sie bramka, sporo ladnych strzalow i przejec pilki. Szkoda ze Grecy tak szybko sie zebrali i w dogrywce udalo im sie strzelic bo caly czas bylem za Czechami jednak...
wy nie macie zielonego pojecia na temat pilki noznej.....
[/quote]
Czyli co? Mamy sie nie wypowiadac? To tak jakbys zabronil wypowiadac sie o jakims filmie bo sami nie rezyserujemy niczego :/
Mecz moim zdaniem byl dobry, nawet bardzo. Sporo akcji ktore o maly wlos a zakonczylyby sie bramka, sporo ladnych strzalow i przejec pilki. Szkoda ze Grecy tak szybko sie zebrali i w dogrywce udalo im sie strzelic bo caly czas bylem za Czechami jednak...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Kibicowałem Czechom od poczatku i prawie sie popłakałem jak odpadli,hehe.. No nic..... Szczerze mówiac wolałbym zeby w finale wygrali Grecy... Chciałbym zobaczyc miny Portugalskich kibiców nie wierzacych ze "było tak blisko" i ich pedalska druzyna w obcisłych koszulkach przegrała na własnym boisku,hehehe... Wazne zeby Portugalia poszła w pizdu ! Nie moze tak byc ze co jakies mistrzostwa,to wygrywaja gospodarze !
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
Ja trenowalem przez 5 lat pilke nozna... trenowalem poniewaz na jednym z meczow nabawilem sie kontuzji sciegna i w pilke juz grac za bardzo nie moge (moge sobie pograc z qumplami ale zeby trenowac odpada, pozostal mi tylko rowerq:])
A wracajac do tematu ciesze sie ze GRECY wygrali szczeze mowiac nie przepadam zabardzo za jedna ani druga druzyna ale kibicowalem gorszym (tak mi sie wydawalo przed meczem) i to ze GRECY wygrali MILE mnie zaskoczylo!!!:]
A pozatym pLuTiK bardzo madrze gada!!!
A wracajac do tematu ciesze sie ze GRECY wygrali szczeze mowiac nie przepadam zabardzo za jedna ani druga druzyna ale kibicowalem gorszym (tak mi sie wydawalo przed meczem) i to ze GRECY wygrali MILE mnie zaskoczylo!!!:]
A pozatym pLuTiK bardzo madrze gada!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ehh nie mówcie nawet... grecy sie zamkneli na wlasnej polowie tylko sie bronili a piłki wykopywali na wiwat, moze i to jest dobra taktyka, ale po półfinale a teraz i finale ludzie spodziewaja sie widowiska a nie tchórzostwa i cwaniactwa...
no bo jak inaczej nazwac obstawianie napastnika 5 obroncami i wykopywanie pilki na oslep... czego innego sie spodziewalem po pretendencie do mistrza europy, dla mnie czesi sa mistrzami bo sie nie bali grac
no bo jak inaczej nazwac obstawianie napastnika 5 obroncami i wykopywanie pilki na oslep... czego innego sie spodziewalem po pretendencie do mistrza europy, dla mnie czesi sa mistrzami bo sie nie bali grac
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
no to znowu jestem ;]......
1.PasQd......nie zabraniam wam wypowiedzi.....ale konrolujcie sie troche jak piszecie...bo przecierz to co jest na poczatku to sa same BZDURY :/:/
jakbyscie pograli w pilke tych pare lat to calkiem inaczej byscie patrzyli na mecz ! ! !
aaa......wezme Twoj przyklad Filmu.....- powiedzmy ze jest nowy zajebisty film na ktory wszyscy czekaja.....( bardzo znany )...a Ty po obejzeniu go stwierdzasz - eee ******* "ten" aktor
- to ja sie teraz pytam jakim cudem "ten" aktor dostal sie na plan Takiego filmu -proste bo jest dobry ! ! !
2.Simonz - no tu sie musze zgodzic ....ALE TYLKO W POLOWIE
oczywiscie sa pilkarze ktorzy graja tylko dla kasy .....ale tacy raczej nic pozytywnego nie wprowadzaja do Football'u
......bo nie wiem czy wiesz ! ! !...ale Ci lepsi pilkarze ( typu Zidane,Figo...no wiecie..mam nadzieje ;] ).....maja w kontraktach zagwarantowana gre w pierwszym skladzie ! ! !....bo takiemu Zidanowi nawet jakby dali 100000000mln $ a mialby siedziec na ŁAWIE....to NA BANK by sie nie zgodzil ! ! !
3.Wojciechu....to o czym piszesz ....to wybijanie pilek to jest PERFEKCYJNE
wykonanie zalozonej przed meczemprzez TRENERA, TAKTYKI ! ! !
( przewaga czechow byla widoczna tylko w pierwszej polowie na poczatku ....)
teraz cos odemnie ;]......normalny czlowiek patrzy na mecz ...czeka na bramki i ktytykuja jak komus cos nie wyjdzie.......TO JA MOWIE potrewnuj troche ten sport a calkiem inaczej bedziesz na to patrzyl ! ! !
wtedy dopiero dostrzega sie jaka CIEZKA prace odwalaja PILKARZE......
...i Trener....przeciez w takich ME ...jest tyle TAKTYKI ze sie WAM w głowach nie miesci ! ! !
...........................AMEN....................;]
1.PasQd......nie zabraniam wam wypowiedzi.....ale konrolujcie sie troche jak piszecie...bo przecierz to co jest na poczatku to sa same BZDURY :/:/
jakbyscie pograli w pilke tych pare lat to calkiem inaczej byscie patrzyli na mecz ! ! !
aaa......wezme Twoj przyklad Filmu.....- powiedzmy ze jest nowy zajebisty film na ktory wszyscy czekaja.....( bardzo znany )...a Ty po obejzeniu go stwierdzasz - eee ******* "ten" aktor
- to ja sie teraz pytam jakim cudem "ten" aktor dostal sie na plan Takiego filmu -proste bo jest dobry ! ! !
2.Simonz - no tu sie musze zgodzic ....ALE TYLKO W POLOWIE
oczywiscie sa pilkarze ktorzy graja tylko dla kasy .....ale tacy raczej nic pozytywnego nie wprowadzaja do Football'u
......bo nie wiem czy wiesz ! ! !...ale Ci lepsi pilkarze ( typu Zidane,Figo...no wiecie..mam nadzieje ;] ).....maja w kontraktach zagwarantowana gre w pierwszym skladzie ! ! !....bo takiemu Zidanowi nawet jakby dali 100000000mln $ a mialby siedziec na ŁAWIE....to NA BANK by sie nie zgodzil ! ! !
3.Wojciechu....to o czym piszesz ....to wybijanie pilek to jest PERFEKCYJNE
wykonanie zalozonej przed meczemprzez TRENERA, TAKTYKI ! ! !
( przewaga czechow byla widoczna tylko w pierwszej polowie na poczatku ....)
teraz cos odemnie ;]......normalny czlowiek patrzy na mecz ...czeka na bramki i ktytykuja jak komus cos nie wyjdzie.......TO JA MOWIE potrewnuj troche ten sport a calkiem inaczej bedziesz na to patrzyl ! ! !
wtedy dopiero dostrzega sie jaka CIEZKA prace odwalaja PILKARZE......
...i Trener....przeciez w takich ME ...jest tyle TAKTYKI ze sie WAM w głowach nie miesci ! ! !
...........................AMEN....................;]