Mecz!!!!! Qrwa !!!!!

Żułf
Kontakt:

Post autor: Żułf »

Grecy grali jak takie pizdy spod krzaka. Jak niemcy dochodzili do ME, MŚ, a grali na faule i obrone. Grecy wygrali dlatego ze stalneli w 11 na swojej polowie i czesi nie mieli sie jak przedrzec. W ostatniej minucie pobiegli 10 na polowe Chechów i jakiś pajac przypadkowo dotknął piłe i gol. To było zajebiscie niesprawiedliwe.
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

PLUTIK a ty sie tak nie podniecaj, szanuje twój głos ale wybacz wszyscy oczekiwali innych mistrzostw, po prostu lepszych, a ja mam w klasie 3 kumpli co w klubach zawodowo grają i też mówią że zjeb*ane te mistrzostwa na maxa...i tyle!
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

....NO COMMENT.....
wy nie macie zielonego pojecia na temat pilki noznej.....
porownajmy to do sytuacji rowerowej.....
jesli nagle pojawia sie jakis nowy biker ktory zajebiscie jezdzi.....np. lepiej od "was" to tez wyzywacie go od cianiarzy ,frajerow itp,itd. ??
pLuTiK
Kontakt:

skylinegtr......to ze mistrzostwa sa zjebane to ja wiem.....( wszyscy faworyci poodpadali ) ale to ze pojawiły sie nowe druzyny ( Grecja..... ) ktore potrafio sie zmobilizowac i pokonac tak znane druzyny jak Portugali i Czechy to nalezy im tylko gratulowac takiej postawy ....z takich ludzi trzeba brac przyklad ! !

nie pisze sobie tego od tak......bo doswiadczenie z pilka mam......
....mam i to mysle ze bardzo duze ...9 lat ciezkiej pracy !
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Nie no rozumiem cie, grecy wygrywali bo strzelali więcej bramek, respect że wogóle są tak daleko, ale mi chodzi o całość mistrzostw, wiesz oczekiwałem pięknych pojedynków, co najmniej 4 bramek(dla obu stron oczywiście) na mecz itp. a tu często karnymi sie kończyło , a i wogóle to miało być "to" na co czekałem tyle czasu, do końca roku szkolnego...

Chyba wychodzi na to że chyba jednak tylko rajdy i wyścigi samochodowe lubie i rower...bo taka piłka nie podoba mi się jakoś bardzo...
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

[quote="pLuTiK"]....NO COMMENT.....
wy nie macie zielonego pojecia na temat pilki noznej.....
[/quote]

Czyli co? Mamy sie nie wypowiadac? To tak jakbys zabronil wypowiadac sie o jakims filmie bo sami nie rezyserujemy niczego :/

Mecz moim zdaniem byl dobry, nawet bardzo. Sporo akcji ktore o maly wlos a zakonczylyby sie bramka, sporo ladnych strzalow i przejec pilki. Szkoda ze Grecy tak szybko sie zebrali i w dogrywce udalo im sie strzelic bo caly czas bylem za Czechami jednak...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Kibicowałem Czechom od poczatku i prawie sie popłakałem jak odpadli,hehe.. No nic..... Szczerze mówiac wolałbym zeby w finale wygrali Grecy... Chciałbym zobaczyc miny Portugalskich kibiców nie wierzacych ze "było tak blisko" i ich pedalska druzyna w obcisłych koszulkach przegrała na własnym boisku,hehehe... Wazne zeby Portugalia poszła w pizdu ! Nie moze tak byc ze co jakies mistrzostwa,to wygrywaja gospodarze !
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

a ja nikomu nie kibicuje wogole mnie to nie interesuje :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Wiecie co nie ogladam futbolu ale malo sie nie posralem jak moja mamuska krzyknela cytuje: "ale wjebal" :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

Ja trenowalem przez 5 lat pilke nozna... trenowalem poniewaz na jednym z meczow nabawilem sie kontuzji sciegna i w pilke juz grac za bardzo nie moge (moge sobie pograc z qumplami ale zeby trenowac odpada, pozostal mi tylko rowerq:])

A wracajac do tematu ciesze sie ze GRECY wygrali szczeze mowiac nie przepadam zabardzo za jedna ani druga druzyna ale kibicowalem gorszym (tak mi sie wydawalo przed meczem) i to ze GRECY wygrali MILE mnie zaskoczylo!!!:]

A pozatym pLuTiK bardzo madrze gada!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Ja tez kibicowalem pepikom.... I sie zawiodlem. Teraz w finale wygra portugalia... I wk...ia mnie to tym berdziej bo nie lubie portugali. Tu gdzie mieszkam jest ich jak psow i znowu beda jezdzic z flagami i trabic...Kwa!
Pozdrawiam
M
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

a ja sie tam ciesze bo bylem za grekami:P
butters
Kontakt:

Post autor: butters »

ja tam coline juz od ms 2002 korea/japan mialem w doopie... kica jest nie sedzia
umieram na rower
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A mnie to zwiewa...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ent_fangorn
Kontakt:

Post autor: ent_fangorn »

Kuźwa... Pierwsze pomarańczowi teraz Czesi nie ma komu kibicować
A ta bramka w ostatniej minucie to....
UP THE IRONS!!!!!!!
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

a ja powiem tak - przestalem interesowac sie pilka nozna od kiedy uznalem ze ten sport jest zaprzedany, polegajacy na robieniu kasy. Przede wszystkim sportowcy mieszaja sie do polityki a to juz wieelkie gowno.
Hardcore rulez!
gg: 846952
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

[quote="8!k3r"]a ja nikomu nie kibicuje wogole mnie to nie interesuje :)[/quote]

hehe :)
ja sobie nwd ogladalem bo nikogo na gadu nie bylo :D

pozdro
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

ehh nie mówcie nawet... grecy sie zamkneli na wlasnej polowie tylko sie bronili a piłki wykopywali na wiwat, moze i to jest dobra taktyka, ale po półfinale a teraz i finale ludzie spodziewaja sie widowiska a nie tchórzostwa i cwaniactwa...

no bo jak inaczej nazwac obstawianie napastnika 5 obroncami i wykopywanie pilki na oslep... czego innego sie spodziewalem po pretendencie do mistrza europy, dla mnie czesi sa mistrzami bo sie nie bali grac
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
pLuTiK
Kontakt:

no to znowu jestem ;]......
1.PasQd......nie zabraniam wam wypowiedzi.....ale konrolujcie sie troche jak piszecie...bo przecierz to co jest na poczatku to sa same BZDURY :/:/
jakbyscie pograli w pilke tych pare lat to calkiem inaczej byscie patrzyli na mecz ! ! !
aaa......wezme Twoj przyklad Filmu.....- powiedzmy ze jest nowy zajebisty film na ktory wszyscy czekaja.....( bardzo znany )...a Ty po obejzeniu go stwierdzasz - eee ******* "ten" aktor
- to ja sie teraz pytam jakim cudem "ten" aktor dostal sie na plan Takiego filmu -proste bo jest dobry ! ! !

2.Simonz - no tu sie musze zgodzic ....ALE TYLKO W POLOWIE
oczywiscie sa pilkarze ktorzy graja tylko dla kasy .....ale tacy raczej nic pozytywnego nie wprowadzaja do Football'u
......bo nie wiem czy wiesz ! ! !...ale Ci lepsi pilkarze ( typu Zidane,Figo...no wiecie..mam nadzieje ;] ).....maja w kontraktach zagwarantowana gre w pierwszym skladzie ! ! !....bo takiemu Zidanowi nawet jakby dali 100000000mln $ a mialby siedziec na ŁAWIE....to NA BANK by sie nie zgodzil ! ! !

3.Wojciechu....to o czym piszesz ....to wybijanie pilek to jest PERFEKCYJNE
wykonanie zalozonej przed meczemprzez TRENERA, TAKTYKI ! ! !
( przewaga czechow byla widoczna tylko w pierwszej polowie na poczatku ....)

teraz cos odemnie ;]......normalny czlowiek patrzy na mecz ...czeka na bramki i ktytykuja jak komus cos nie wyjdzie.......TO JA MOWIE potrewnuj troche ten sport a calkiem inaczej bedziesz na to patrzyl ! ! !
wtedy dopiero dostrzega sie jaka CIEZKA prace odwalaja PILKARZE......
...i Trener....przeciez w takich ME ...jest tyle TAKTYKI ze sie WAM w głowach nie miesci ! ! !

...........................AMEN....................;]
ODPOWIEDZ