to nie to... otoz mam zjebunny problem... robie 180... no i wiadomo, ze czasami sie nie dokreca... wiadomo, robie z baniacza... i co sie wtedy dzieje? mam oponke napompowana na duuuzi kamyczek... i nic... do czlonka męskiego wacława wychodzi mi detka wtedy... tak czlonkowo... oponka sie przekrzywia, wychodzi z felgi... wiesmacko nie? czlonkowa opona? jak temu piiiiiiiip zaradzic, bo jak robie jeden osiem przy haj spidzie to naprawde mam wrazenie ze opona tylna mnie wyprzedzi... pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Hm no janiemam takiego problemu kawal kapcia ninja 2.65 i DX32;] wiec jest spoko i polecałłbym jakąs twardszą opone np ninje 2.35 a jaką masz obredz?? bo jak masz wąską to nawet 2.35 bedzie ci sie tak zawijać i schodzić:/ zależy dużo od obreczy i opony!!
nie znasz sie to sie nie odzywaj to nie ma byc rower co jezdzi po lesie albo trial bez powietrza.to jest na speeda i na duze cisnienie opona.wiekszosc ludzi jezdzi na 1.95 po ponad 5bar
wrzuc 2 opony(jest mega funky rzeznia wiec sie nie przejmuj ze ciezko) ale to dziala jak masz dwie opony i detke to nie wypada (2 mialo tak w xach i jeden w mtb, ale sie to 1h-2h zaklada jednak warto zaplacic ten czas i nie bedzie sie tak dzialo)