PREMIERA ROAM w Kinie Kijow KRK
Nie rozumiesz chyba tego ze jak ktos jedzie na zawody to nie jedzie na jeden dzien na sam start tyko przynajmniej dzien wczesniej zeby cokolwiek zapoznac sie z trasą. Jesli twój umysł tego nie ogarnia to juz nie mój problem.Krakus_dh pisze:pociechDobry pomysł, weekend to najlepsze rozwiązanie:)
6 V możę być bo zawody na wierchomli są 7
Ja proponuje weekend 13-14 a zrobicie i tak jak bedziecie chcieli...
Ja jak zdobędę pieniądze na wstęp (bo naleśniki skapitulowały...i trza kupić nowe pchacze :) )to zapowiadam się ... jak trzeba to nawet garniak i garnek na głowie (btw. smiesznie bo to wygladalo -cala sala w garniturkach ,a na głowach kaski :D )... Prawdopodobnie bedzie to grupa od 3 do 6 osób (no chyba, że ja sam przyjade....) albo nawet i 10... w tym kobiety (tymbardziej kulturka proszona :P), które nie bardzo kpw czemu jeździmy :] i po co to wszystko.... a więc -jeśli bilet będzie w znośnej cenie to odwiedzam.
Swoją drogą -Transportujemy sie do Kijowa rowerami (to do osób z Krk? ), czy spalinowozami ?
aha i termin -Mi jest niemal wszystko jedno , ale 13-14 dosyć mi pasuje -tylko, żeby nie było za późno jak prosić można... niektórzy mają do pokonania nieciekawe okolice... nie wiem ile dokładnie trwa Roam, ale jeśli ok 1,5g to fajnie by było 19-20...(chyba, że Chcecie np. 18 ) bo o 22 jeszcze jakoś racjonalnie da sie przedostać w moim przypadku przez Ruczaj/ Cegielniane ... ale nom jakoś się dostosuje...
Pzdr.
Swoją drogą -Transportujemy sie do Kijowa rowerami (to do osób z Krk? ), czy spalinowozami ?
aha i termin -Mi jest niemal wszystko jedno , ale 13-14 dosyć mi pasuje -tylko, żeby nie było za późno jak prosić można... niektórzy mają do pokonania nieciekawe okolice... nie wiem ile dokładnie trwa Roam, ale jeśli ok 1,5g to fajnie by było 19-20...(chyba, że Chcecie np. 18 ) bo o 22 jeszcze jakoś racjonalnie da sie przedostać w moim przypadku przez Ruczaj/ Cegielniane ... ale nom jakoś się dostosuje...
Pzdr.
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...