Belchatow - Kamiensk- Wie ktos cos?
Belchatow - Kamiensk- Wie ktos cos?
Panowie wie ktos cos jak tam teraz sie sprawy maja? za 2 tyg zawody a w najblizsza sobote chcialem sie wybrac potrenowac. Jak tam to wyglada? Jezdzil juz ktos w tym roku?
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Zawody były, wiadomo, ale 4x. O trasach tez chciałbym sie coś dowiedzieć i najlepiej jak wogóle mają wyglądać te dwudniowe imprezy, jak z karnetami, cenami, wpisowym i czy w dniach zawodów będzie osobna, pełnowymiarowa trasa, żeby sobie poprostu po niej pojeżdzić, a nie w zagodach.
http://dhcyc.pinkbike.com
to ja Was rozczaruje :) wyciag w dniach zawodow czyli w niedziele (zawody Groobera) i w poniedzialek (Superliga) nie bedzie czynny z powodu okresowej konserwacji a ludzi mają zawozic na gore ciezarowkami - lipa co :) nie ukrywam ze dla mnie - czlowieka z nizin powjezdzac sobie wyciagiem i zjezdzac dluzej niz minuta to fajna sprawa ale tak jest jak ludzie ze soba nie rozmawiaja... (wladze wyciagu - organizator zawodow)
z tego co wiem wyciag nie bedzie czynny. W zeszly piatek (wielki z reszta) sprawa wygladala tak, ze "lawki" byly zdjete z wyciagu i lezaly sobie na ziemii. Czesc trasy, biegnaca po stoku byla raczej nie przejezdna...Hopa zaorana...a fragment z drabinka trzeba objechac stara trasa, bo sa tam zwalone jakies krzary.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: