Mam pytanie,czy dostae jakiś kask FULL FACE tak do 170zł który mi sięodrazu nie rozleci.W gre wchodzi tylko full,żadnego orzecha niechce.
PORADŹCIE COŚ!!!!!!!
swirus dozbieraj jeszcze 130 zł i kup azonica t55.
Ewentualnie rozejrzyj się za używanymi 661 full comp ale nie jest to kask najwyzszej klasy (ma sporo minusów moim zdaniem) i tez nie wiem czy Ci starczy.
swirus Ale chyba masz jakiś tam kask do XC, z tego co widze po fotach.
Zawsze lepszy taki niż żaden.
Ja bym kupił dobrego orzecha, albo przemęczył się w obecnym i dozbierał chociaż do 300zł.
nie no poszukaj uzywanego 661 compa:/ jesli naprawde chcesz miec kask za 170-200zl.. bo nowki to za cholere nie qpisz a to co na allegro to shit ... pozdr. a najlepiej dozbieraj do 300zl i kup nowego!
azonic fury 320-380zł nowe, dość ciekawy kask....ogólnie jeo sygerowana cena detaliczna to bodajze 390zł bądź 380zł więc cena bardzo konkurencyjna dla 661
Moge Ci sprzedac mojego 661 Full Bravo za te kase. Rozmiar L (dla osoby okolo 57-59cm obwodu glowy). Na poczatku maja bede miec nowy kask wiec za okolo 2 tyg moge ci go sprzedac.
Stan: troche obdrapany daszek, kolor czerwony, model 2002, zero pekniec. Zaliczylem w nim na bańkę dwie lekkie gleby. Jakby co dawaj info na superbenek@o2.pl
Moge Ci sprzedac mojego Full Bravo za te kase. Kolor czerowny rozmiar L (dla osoby okolo 58-59cm obwodu glowy). Na poczatku maja bede miec nowy kas i za okolo 2-3 tyg moge ci go sprzedac.
Stan: troche obdrapany, kolor czerwony, model 2002, zero pekniec. Zaliczylem w nim na bańkę dwie średnio mocne gleby. Jakby co dawaj info na superbenek@o2.pl