Moja galeria na Onet.pl
-
- Kontakt:
Moja galeria na Onet.pl
http://pejzaze.onet.pl/30557,g,galeria.html
Jeśli ktoś ma chwilę czasu, zapraszam prosząc o ocenę zdjęć na stronie. Z góry dziękuję
Jeśli ktoś ma chwilę czasu, zapraszam prosząc o ocenę zdjęć na stronie. Z góry dziękuję
-
- Kontakt:
GÓRNIKKFP_Wwabärt mnie tez.
jezeli chodzi o zdjecia, nie sa one jakies piekne i szkoda, ze miales brudny obiektyw, na niektorych zdjeciach widac taki blik...
no i szkoda, ze taka szajska jakosc...
powiedzmy, ze od ok. 100-120kb sa ok, a te maja po 70kb i ciut mnie to wkurza, ze taki onet organizuje takie akcje i nie stac ich nawet na wstawienie dobrych zdjec... pomijam fakt, ze i tak sie dlugo laduja, jak by mialy te 30kb wiecej, czas ladowania byl by pewnie taki sam.
http://pejzaze.onet.pl/30557,gr,8,0,0,,galeria.html
http://pejzaze.onet.pl/30557,gr,2,0,0,,galeria.html
te zdjecia sa OK i mi sie podobaja.
jezeli chodzi o zdjecia, nie sa one jakies piekne i szkoda, ze miales brudny obiektyw, na niektorych zdjeciach widac taki blik...
no i szkoda, ze taka szajska jakosc...
powiedzmy, ze od ok. 100-120kb sa ok, a te maja po 70kb i ciut mnie to wkurza, ze taki onet organizuje takie akcje i nie stac ich nawet na wstawienie dobrych zdjec... pomijam fakt, ze i tak sie dlugo laduja, jak by mialy te 30kb wiecej, czas ladowania byl by pewnie taki sam.
http://pejzaze.onet.pl/30557,gr,8,0,0,,galeria.html
http://pejzaze.onet.pl/30557,gr,2,0,0,,galeria.html
te zdjecia sa OK i mi sie podobaja.
-
- Kontakt:
nie lubie religi, nie lubie zemi swietej, przeszkadza mi to.
czy bog moze wszystko? jezeli tak, to czy moze stworzyc kamien, ktorego nie bedzie mogl podniesc?
nie trawie kosciola, przeslania kosciola i nauk wielu ksierzy, ktorzy znaja sie na samochodach, rowerach i rozmiarze stanika pani sprzataczki z sasiedniego bloku.
co to jest ziemia swieta? skad ta nazwa?
nie moze byc swiete to co jest namacalne... ( zmaterializowane ? )
nie mozna wierzyc w cos co istnieje, dlatego w boga wierze, ale nie wierze w te wszystkie nauki i historie.... jedna wielka sraka wg. mnie. chrzescijanstwo jest narzucane, to taka sekta, tylko wieksza.
moze ktos to zrozumie........
czy bog moze wszystko? jezeli tak, to czy moze stworzyc kamien, ktorego nie bedzie mogl podniesc?
nie trawie kosciola, przeslania kosciola i nauk wielu ksierzy, ktorzy znaja sie na samochodach, rowerach i rozmiarze stanika pani sprzataczki z sasiedniego bloku.
co to jest ziemia swieta? skad ta nazwa?
nie moze byc swiete to co jest namacalne... ( zmaterializowane ? )
nie mozna wierzyc w cos co istnieje, dlatego w boga wierze, ale nie wierze w te wszystkie nauki i historie.... jedna wielka sraka wg. mnie. chrzescijanstwo jest narzucane, to taka sekta, tylko wieksza.
moze ktos to zrozumie........
nie lubie religii i polskiego kościoła!
wku.rwia mnie, że Polska to kraj kościelny, przez co mamy potem, taki rząd i pana ojca dyrektora, dalej nie będę komentował!
karol.fra coś cię uraziło???
w wypowiedziach powyższych????
wku.rwia mnie, że Polska to kraj kościelny, przez co mamy potem, taki rząd i pana ojca dyrektora, dalej nie będę komentował!
karol.fra coś cię uraziło???
w wypowiedziach powyższych????
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
GÓRNIK nie nic mnie nie uraziło ale koles nie pyta czy wam sie religia podoba czy nie tylko co sadzicei o zdjęciach, chce sie dowiedziec czy wam sie podobaja itd.
lizzard king a to co Ty mowisz to sie dla mnie zupełnie kupy ne trzyma . Z jednej strony pytasz czy bog moze wszystko? jezeli tak, to czy moze stworzyc kamien, ktorego nie bedzie mogl podniesc? co sprawia wrażenie jakbys jednak w niego nie wierzyl a zaraz potem piszesz ze wierzysz. Co wiecej, mowienie ze wierzysz w boga a nie wierzysz w nauke i kościoł tez uważam za pozbawione sensu. W takim razie w jakiego boga wierzysz? w co? Zeby było jasne sam nie jestem jakis "świety" ale duuuuzo rozmawiam na takie tematy bo mnie to interesuje, nie mogłbym tez powiedzec że wierze bo tak nie jest. Może tak : szukam.
lizzard king a to co Ty mowisz to sie dla mnie zupełnie kupy ne trzyma . Z jednej strony pytasz czy bog moze wszystko? jezeli tak, to czy moze stworzyc kamien, ktorego nie bedzie mogl podniesc? co sprawia wrażenie jakbys jednak w niego nie wierzyl a zaraz potem piszesz ze wierzysz. Co wiecej, mowienie ze wierzysz w boga a nie wierzysz w nauke i kościoł tez uważam za pozbawione sensu. W takim razie w jakiego boga wierzysz? w co? Zeby było jasne sam nie jestem jakis "świety" ale duuuuzo rozmawiam na takie tematy bo mnie to interesuje, nie mogłbym tez powiedzec że wierze bo tak nie jest. Może tak : szukam.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
Cholera myślałem ze to beda jakies normalne zdjecia ale jakas Ziemia Świeta <zygi> :P Wkurzajace,az mi sie wszystkiego odechciało, nie po to wchodze na dh-zone zeby ogladac jakies durne zdjecia jakies durnej ziemi ktora w dodatku jest niby jakas tam swieta :P lizzard king "nie lubie religi, nie lubie zemi swietej, przeszkadza mi to." mi tez i to w cholere :P GÓRNIK "nie lubie religii i polskiego kościoła!
wku.rwia mnie, że Polska to kraj kościelny, przez co mamy potem, taki rząd i pana ojca dyrektora, dalej nie będę komentował!" a ja nie znosze religi i żadnego kościoła. :D a o rządzie szkoda gadac. Nie z takimi tematami na dh-zone mnie to np. strasznie wku.rwia i wale to co myślą sobie o religii inni
wku.rwia mnie, że Polska to kraj kościelny, przez co mamy potem, taki rząd i pana ojca dyrektora, dalej nie będę komentował!" a ja nie znosze religi i żadnego kościoła. :D a o rządzie szkoda gadac. Nie z takimi tematami na dh-zone mnie to np. strasznie wku.rwia i wale to co myślą sobie o religii inni
Nie jestem osobą szczegolnie religijną, ale jak czytam wasze wypowiedzi to wiem czemu w Polsce jest jak jest. Typowi Polacy - zero poszanowania, zero tolerancji. Kolega coppermine bardzo milo zasugerowal wam mozliwosc oceny jego zdjec. I oto jaką odpowiedz od was dostal... ze na dh-zone nie ma miejsca na takie tematy... po cóż zatem jest Offtopic??? a gdy wrzucacie tu glupie linki do filmow z obcietymi glowami i wypadkami to wszystko jest ok? do niczego nie nawołuje, ale zachowajcie troche umiaru i godności. Nie jestescie w niczym lepsi chociazby od Murzyna w buszu, ktory wierzy w kamienie. Tolerancja i kultura nade wszystko.
z gory mowie, ze nie jestem osoba wierzaca, a to co mnie denerwuje to to, ze Polska niestety nie jest krajem wielowyznaniowym, szanujacym wszystkie religie, a krajem wyznaniowym, krajem katolickim, w ktorym kazdy kojarzony i utorzsamiany jest z katolicyzmem! na ludzi innych wyznan patrzy sie krzywo, nie mowiac juz o stosunku do muzulmanow, zydow czy ateistow. rowniez calkowity brak tolerancji dla ludzi wylaniajacych sie z grona katloikow uwazam za niedorzeczny, jak i to, ze kraj demokratyczny poloczony jest z taka instytujca jak kosciol. nie ma chyba drugiego kraju, pomijajac watykan, w ktorym instytujca kosciola mialaby taki wplyw na decyzje polityczne jak Polska.
nie rozumie, dlaczego rzad dofinansowuje budowe jakiegos sanktuarium w postaci 20mio PLN, a nie ma pieniedzy, na godne wynagrodzenia dla lekarzy ! w kraju w ktorym 1/3 dzieci jest niedorzywiona, nie ma pieniedzy na ich dorzywienie, ale na budowanie kolejnych niepotrzebnych "domow bozych" jak lichen, sa.
rowniez sytuacja jaka tworzy pan rydzyk graniczy z patologia. wyzyskiwanie starszych ludzi, na tle "pseudoreligijnym" jest chore. czlowiek robi tym ludziom wode z mozgu, a to ze oni mu wierza na slowo swiadczy tylko o ich inteligencji. nie bede wypisywal kolejnych przykladow, bo szkoda mi klawiatury na opisywanie sytuacji w naszym kraju... chyba, ze ktos mnie do tego skloni.
niestety w zadnej z religii, ktore znam, a mysle ze naprawde sporo o nich wiem, po prostu mnie nie przekonuje. dlatego tez odrzucilem ja calkiem. a sytuacja jaka stwarza kosciol w polsce tylko utwierdza mnie w moim przekonaniu. dlatego tez czytajac tytul galerii od razu sie zniechecilem.
btw. musze przyznac, ze niektore zdjecia bardzo mi sie podobaja
nie rozumie, dlaczego rzad dofinansowuje budowe jakiegos sanktuarium w postaci 20mio PLN, a nie ma pieniedzy, na godne wynagrodzenia dla lekarzy ! w kraju w ktorym 1/3 dzieci jest niedorzywiona, nie ma pieniedzy na ich dorzywienie, ale na budowanie kolejnych niepotrzebnych "domow bozych" jak lichen, sa.
rowniez sytuacja jaka tworzy pan rydzyk graniczy z patologia. wyzyskiwanie starszych ludzi, na tle "pseudoreligijnym" jest chore. czlowiek robi tym ludziom wode z mozgu, a to ze oni mu wierza na slowo swiadczy tylko o ich inteligencji. nie bede wypisywal kolejnych przykladow, bo szkoda mi klawiatury na opisywanie sytuacji w naszym kraju... chyba, ze ktos mnie do tego skloni.
niestety w zadnej z religii, ktore znam, a mysle ze naprawde sporo o nich wiem, po prostu mnie nie przekonuje. dlatego tez odrzucilem ja calkiem. a sytuacja jaka stwarza kosciol w polsce tylko utwierdza mnie w moim przekonaniu. dlatego tez czytajac tytul galerii od razu sie zniechecilem.
btw. musze przyznac, ze niektore zdjecia bardzo mi sie podobaja
Bart, masz wiele racji i nie sposob sie z Toba ogolnie niezgodzic, ale mam jedno zastrzezenie... otoz ludzie, ktorzy tak bezgranicznie ufają rydzykowi i podążają za swoim guru niekoniecznie czynią to z braku inteligencji. Nalezy zwrocic uwagę na fakt, iz są to w wiekszosci ludzie w podeszlym wieku. Czesto osoby samotne, opuszczone... coż innego im zostaje, niz wplacac polowę swojej emerytury na konto ojca Rydzyka skoro w zyciu nie mają juz innego celu. Na starosc zmienia się punkt widzenia. Z ich perspektywy Rydzyk jest jedyną osobą, ktora daje im nadzieję, ktora ich potrzebuje. Wsrod mlodych ojciec Rydzyk nie cieszy się zbytnią sympatią (mojej rowniez sobie nie zjednał). Niewatpliwie masz zatem rację piszac, iz żeruje on na biednych staruszkach... i tu nalezy zaznaczyc, iz powinnismy wyraznie odrozniac kościol jako instytucję od kościola. Jest wiele przykladów katolikow, ktorych postepowanie (choc z pozoru godne nasladowania) jest karygodne. Dlatego tez nie nalezy jednoznacznie utozsamiac niewłaściwego postepowania (chociazby stosunku do ateistów czy Zydów) ludzi zwących się katolikami z religią, ktorej to są oni rzekomymi wyznawcami.
wedlug mnie kosciol mial pelnic funkcje wychowawcza (straszenie szatanem jesli sie zrobi cos zlego itd) ale wszystko to zupelnie sie pozmienialo! teraz ksieza sa glownie wyludzaczami jak np osraniec rydzyk i kieruja podstepnie ludzmi mieszajac sie w polityke, np takie zdanie ktore dobitnie mnie wkurwilo w kosciele "glosujcie prawo i sprawiedliwie!". kosciol nie tylko przestal wychowywac nastepne pokolenia ale mobilizuje je do walki przeciwko im samym!
http://miniurl.pl/12397