Dh-zone vs Bikeaction
Dh-zone vs Bikeaction
Dlaczego ludzie z Bikeaction uwazaja ze sa lepsi? ze dh-zone to dno? ;/ ja uwazam odwrotnie...! a jak wy myslicie?
Ps. niewiem czy taki topic juz byl ;)
Ps. niewiem czy taki topic juz byl ;)
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
Ja ci wszystko wytlumacze, forum ba to jest taka alternatywa dla nie tak szerokiego grona jezdzacych jak na dh-zone,mozna to proownac do jakiegos w pewnym sensie"elitarnego" grona ,tak to mozna nazwac a dlaczego uwazaja ze sa lepsi,wiesz sa poprostu ludzie i parapety,ale prawda jest taka ze dosc spora czesc uzytkownikow dh to sa dzieci w wieku 12-14 latek,czego nie ma miejsca na ba,dlatego tez u nas najczesciej sa beznadziejne z dupy tematy i tym podobne,duzo glupich wypowiedzi powoduje,ze tego forum sie bardzo nie szanuje. Ja osobiscie jestem uzytkownikiem tego i tego forum,wlasciwie naszlo mi na mysl skojarzenie,ze ludzie zaczeli tak nakurwiac na dh jak dzikus zaczal wojowac tutaj z nikomem i tego typu podobnymi,takze moze w takich rzeczach i sytuacjach trzeba sie doszukiwac do,jak i dlaczego.peace pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
"dlatego, bo na BA nie zakladaja takich tematow"
by L.O.
bo na BA niema ogłoszeń na giełdzie takich jak te...
"Mam do sprzedania lub oddania pewnego pedała imieniem Piotr. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech sie wali :P"
w zasadzie mógłbym wymieniac wady DH zone bardzo długo... co nie znaczy że BA jest czyste jak łza... są tam też pewni kretyni, zdażają się głupie tematy... jednym słowem panuje większy pożądek niż tutaj.
by L.O.
bo na BA niema ogłoszeń na giełdzie takich jak te...
"Mam do sprzedania lub oddania pewnego pedała imieniem Piotr. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech sie wali :P"
w zasadzie mógłbym wymieniac wady DH zone bardzo długo... co nie znaczy że BA jest czyste jak łza... są tam też pewni kretyni, zdażają się głupie tematy... jednym słowem panuje większy pożądek niż tutaj.
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Ja też jestem na obu, ale tam praktycznie teraz się nie odzywam - szukam czasem informacji, czytam troche, ale rzadko wchodzę ogólnie...
W dh-zonie bardziej podoba mi się forma forum - to, że odrazu widac po kilka tematów - otwieram sobie kilka zakładek i czytam - bez przechodzenia z kategorii do kategorii i tak dalej...
Poza tym do dh-zone'u się przyzwyczaiłem :) Może dzieci trochę jest, ale nie przeszkadza mi to :)
W dh-zonie bardziej podoba mi się forma forum - to, że odrazu widac po kilka tematów - otwieram sobie kilka zakładek i czytam - bez przechodzenia z kategorii do kategorii i tak dalej...
Poza tym do dh-zone'u się przyzwyczaiłem :) Może dzieci trochę jest, ale nie przeszkadza mi to :)
-
- Kontakt:
dobra mały ruch tam i nagle zauważyłem ze kazdy kto jest nowy jest od razu jechany ze ma spierdalac na dh-kurwę jak to oni nazywają bo ty sie syfu nie robi, i mnie to dziwi, to ze jedna osoba-dziki sie posprzeczał z nikomem to od razu całe tamto forum musi nienawidzic tego?? jakies dziwne to jest, i pozatym czesc ludzi na tym forum jest zarejstrowanych na bikeaction i są na prawde dwu licowi, widziaem jak np: jadą na dh-złom a tu są milutcy.. szkoda ze są jakies takei dziwne boje miedzy bikerami, to tak jak miedzy bmx a mtb...
pozdr.
pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
Nadludzie i podludzie... proste ;)
A tak na serio - ba jest moderowane. Oto roznica. Nie ma jechanki, pieprzenia glupot bo dostaniesz ostrzezenie a pozniej bana. Dlatego ba jest lepsze.
dhcyc- jesne, ze mozna to tak nazwac. Zawsze istnieli ludzie o malej wartosci oraz ci o duzej. Lepsi i gorsi. Szkoda tylko, iz - paradoksalnie - na kazdym kroku widzimy jak gorszy czlowiek staje na drodze lepszego przy czym to gorszy ma wsparcie. Gorszy pieniadz wypiera lepszy.
A tak na serio - ba jest moderowane. Oto roznica. Nie ma jechanki, pieprzenia glupot bo dostaniesz ostrzezenie a pozniej bana. Dlatego ba jest lepsze.
dhcyc- jesne, ze mozna to tak nazwac. Zawsze istnieli ludzie o malej wartosci oraz ci o duzej. Lepsi i gorsi. Szkoda tylko, iz - paradoksalnie - na kazdym kroku widzimy jak gorszy czlowiek staje na drodze lepszego przy czym to gorszy ma wsparcie. Gorszy pieniadz wypiera lepszy.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
boze kto tu wymysla jakies walki miedzy dh-zone i bikeaction. z reszta wiekszosc dzieci siedzacych na forum ba nie ma pojecia o tym ze od wielu lat ba organizowalo pucharu polski i ze ja osobiscie znam wiekszosc ludzi ekipy bike action. wiec moze temat powinien brzmiec - uzytkownicy forum ba vs dh-zone. to by sie zgadzalo. temat blokuje bo jest zupelnie bezsensowny ;)