Pro. !!!

Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

AndrewJak ci tacy ludzie przeskadzają to sobie nimi głowy nie zawracaj. Ja jeżeli miałbym dużo kasy, to nie zaczął bym od umf-a z rst tylko od staba supreme.. co z tego, że byłb ym pozerem i by mnie wyzywali... Każdy jeździ na tym co ma.. To czy wykorzystuje możliwości tego roweru czy nie to już jego sprawa... Nauka jazdy na fullu zajmie więcej czasu niż na sztywniaka (wyrobienie techniki), ale nie jest nie możliwa...
Nie wiem co na celu miał ten topic, ale jednym tematem
(ani 20) nie sprawisz, że te osoby sprzedadzą te fulle... ;]
Ja osobiście do takich osób nic nie mam, jeżeli:
a) nie mówią czego oni to nie robią ( a tak naprawdę nic nie robią)
b) nie wyśmiewają osób na "dualówkach"
c) nie wożą się tym po mieście w FF na głowie i pozycji ala król
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

A mnie to wali jak zacyznalem jezdzic tez chcialem miec taki rower. I gdybym wtedy mial 6k pewnie by nie zaczynal od lipnego roweru do xc tylko odrazu kupil cos fajnego. A jak dla mnie to mgoa jezdzic na czym chca i i tak mnie to jebie.
Ssij pento
Andrew
Kontakt:

Post autor: Andrew »

dzieki za pomoc chlopcy... pozdrawiam
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Andrew
2 słowa o tobie - glupota i zazdrosc
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

AndrewWiesz andrew...Często mam takie sobie małe marzenie ze np w moim miescie znajdujemy duzą kropką ludzi fajną miejscowke i wszycy skaczą wszycy cos trenują, jest milo fajnie elegankco itp....niestety niema tak w przynajmniej moim miescie, jest wiele ludzi co posiadają rowerki do typowo ex jazdy lecz tak jak mowilem wczesniej tylko i wylącznie albo to jeżdzą po miescie i tyle bądź oglądają jak np ja z 3 kumplami sobie jeździmy po nasyczh skromnych traskach biednie przygotowując sie na maj na wierchomle :P
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Mosti
Kontakt:

Post autor: Mosti »

Andrew

Daj sobie spokój już.. powiedzieli Ci prawde to skończ:D:D

Niech ktoś zamknie temat
_/ DIRT! \_

gg:5408418

http://www.pinkbike.com/photo/637522/
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Andrew przejawiasz typowa dla polakow zazdrosc i zawisc. Co Ci przeszkadza to ze ktos cos ma i nic nie umie ? Ich kasa ich rower i ICH SPRAWA. Tobie CH do tego co on robi. Ja LEtoyem jedze po bulki do sklepu i co ?

Jak zobaczysz ze sasiad sobie kupi Subaru Impreze WRC (bo go stac) i bedzie nim jezdzil max 100km to co ? Pojdziesz do taty i sie rozplaczesz ? Bo on ma i nie umie wykorzystac a WY nie ?

Dobra rada - zmien swoje podejscie bo w przyszlosci bedziesz mial takie komplexy ze sie nie pozbierasz ... a tak powaznie to takie zachowanie powinno sie leczyc. Mowie tutaj zupelnie powaznie, ale trzeba byloby wyleczyc z 90% naszego narodu.
n0 ridE n0 fUN
Andrew
Kontakt:

Post autor: Andrew »

ok temat zamkniety... nie piszcie juz bo mnie to bardzo boli ;( sory sory za wszystko... odchodze na zawsze... <papa>
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Andrewczy ty jesteś aż takim ******, jakim się wydajesz?? :/
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

niech ktos mi powie o co mu chodzi bo ja sie połapac nie moge, nie licząc tego że bije z niego taka zazdrość ze ja pitole..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Niech ma nawet i tego fulla za 6, ale niech będzie spoko, a nie kur.wa wielki pan. A pozatym jak spotkasz na zawodach takiego i wyrżniesz go jak (cytuję pewną osobe lol) 'burą suk'e to i odrazu masz samopoczucie lepsze i wogóle :D
http://dhcyc.pinkbike.com
zychu
Kontakt:

Post autor: zychu »

typowy kur*a Polaczek, wsyzstko zrobi zeby inni mieli mniej, ZAZDROSC
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

dokladnie, jasne ze na lepszym sprzecie latwiej jest sie uczyc. Wiec poco ma isc na rynek i jakiegos marketa kupowac. Jakbym mial mase kasy tez bym poszedl do salonu rowerowego i kupil jakis super sprzet.
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

to że mają rowerki za prae czy parenaście tysięcy i nie umieją skakać to mnie to koło ***** lata...nie każdy lubi skakać....są i tacy co lubią poprostu zjeżdżać....korzenie,kamienie...techniczne sprawy a ze skakania nie czerpią żadnej przyjemności
Zablokowany