Wypas ale jaja beda jak puscic parudziesieciu freaków na raz w dół:). Taa tylko wpisowe bedzie pewno z 100zeta zeby nalezycie opłacic firme ubezpieczeniowa:P chiba ze "jedziesz na własna odpowiedzialnosc" i ogien z dupy
hmm nie wiem dokladnie jak to bedzi wwygladac. Dh to geeralnie waskei sciezki w lesie czy najazdy szerokości jednoego rowera.. jak na boga na takiej trasie ma wygladac wyprzedzanie? wystartyjesz jako 4 i nawet jak jestes szybszy to co? nie widze w przypadku wierchomli (bo tą trase znam) mozliwości wyprzedzenia gdziekolwiek- szczegolnei ze roznice predkości nie sa znaczące i kawalek trasy trzeba zeby wyprzedzic... no chyba ze to jakos inaczej wyglada....
A co z wypadkami? Wypieprze sie i nagle jakis rozpedzony drag skasuje mi mtn8 ( ok ok pewno on by sie zlozyl ale to tylko hipoteza ) , ciekawe kto za to zaplaci?
Nie mowiac juz o urazach ciala.
Jesli takie cos ma byc na zasadzie free for all bez zadnych odszkodowan to ja bym nie pojechal nawet gdyby wygrac mozna bylo 10 000 pln, a start bylby darmowy.
Uwazam ze mialoby to sens na stoku typu lola w szklarskiej gdzie pas ma z 20m szerokosci i jest gdzie sie scigac, chociaz nadal na pewno bym w tym nie jechal bez upezpieczenia od czegokolwiek.
no ale tam chyba przez pierwsze 400m pojedzie sie nartostrada i kto ma bardziej nasreane w dyni i sie szybciej rozpedzi z przepasci to w takiej sie ustawi kolejnosci na sciezki w lesie moim zdaniem srednio fajny pomysl ale za to napewno bedzie widowisko ;]
XxsinTak tylko trasa oglądająć E3 wynosila z 10 km albo wiecej :P i startowało naraz z 500 zawodniko ;o teraz pomysl jakby wystartowalo naraz z wierchomli 100 hehe no dobra 10 jakby wystartowalo miedzy tymi waskimi odcinkami itd LOL
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
MaxDamageDA nikt Cie niezmusza abys startował:) pozatym jak już napisano to niejest jakiś dziwny wymysł, tylko takie imprezy sa już na świecie, a tera nasz kochany pzkol to "zalegalizował" u nas:D myśle, że impreza grooba i może być spoko:D