help me !! korek w duro
-
- Kontakt:
help me !! korek w duro
elo, wiem ze temat byl 232..xxx razy ale potrzebuje szybko odpowiedzi a powiem ze szukalem. jakis czas temu zrobilem tuning duro i chodzilo nawet spoko i dzis kiedt kupilem olej i chcialem go wymienic wykrecilem prawy korek wylalem stary olej i chce wlac nowy a tu korka sie nie da zakrecic :( ta koncowka ktora sie wysuwa/wsuwa przy kreceniu +/- jest jakby za dluga drugi sie zakreca w to miejsce a ten jest jakby za dlugi i sie blokuje o ta rurke tam gdzie jest tlumikl .. ;/ co mam zrobic? p0omocy potrzebuje szybkiej odpowiedzi myslalem zeby moze przyciac tamta rure ok 2mm albo mniej to wy pewnie wtedy weszlo ale nie wiem czy sie to oplaca i czy sie amorek nie *******.
prodze o szybka odp. ludzi ktorzy sie znaja i mieli podobnew sytuacje ze prawy korek sie nie chce wkrecic ...
pozdrawiam
prodze o szybka odp. ludzi ktorzy sie znaja i mieli podobnew sytuacje ze prawy korek sie nie chce wkrecic ...
pozdrawiam
tadzio - czy ty kiedys w jakims topicu nie byles znawca tego amora ;)?
a tak to sproboj na negatywny go wyciagnac i docisnij korek. pomysl co moglo sie zmienic w tym amorze podczas zmiany oleju :>? podnies go i dokrecaj, mam duro i mysle ze tak powinienes sprobowac. pozdro
a tak to sproboj na negatywny go wyciagnac i docisnij korek. pomysl co moglo sie zmienic w tym amorze podczas zmiany oleju :>? podnies go i dokrecaj, mam duro i mysle ze tak powinienes sprobowac. pozdro
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stary jak ta żółta końcówka o regulacji jest wysunięta to ją wkręć a jak się nie da wkręcić to weź coś ostrego i podwadź to czarne pokrętło od góry i mocno do góry pociągnij, wtedy się trochęwysunie a potem oleju troszke albo smaru weź i kombinerkami spróbuj tą regulację przekręcić na '' - '' no a jak sie nie da to znaczy że korek rozjebałeś a tak pozatym to nie ucinaj kartusza tłumienia tylko go wyciągnij i tam na dole goleni pomiędzy lagą amora i kartuszem jest takie plastikowe czarne coś i wyciągnij to, a potem kartusz wsadź dośrodka i będzie o jakieś 2-3mm więcej miejsca i wtedy powinno się wkręcić, a jak nadal miejsca brakuje to coś ty od****ł z tym amorem... ;)
Pozdro i powodzenia w naprawie...
Pozdro i powodzenia w naprawie...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt: