nie kupujcie u Zao!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rastabandit pisze:zaO ****** śmieciu powinieneś zapakować swoja dupe do auta albo do pociągu i jechać z ta paczką osobiście.
jesteś pierdolonym polskim złodziejem który własna matkę by okradł
świete słowa, bravo
gdybysmi cos takiego zrobil, to mysle ze kwestia tygodnia do dwóch, jak by ci sie chata paliła, tego jestem pewnien
durgiej opcji ktorej jestem pewien, to to ze jak cie spotkam, to pokarze ci czego nauczylem sie przez 6 lat na kick boxingu, i to nie jest żart
HCWD
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Nie no k**wa skad sie takie smiecie biora? NIGDY nie przyszlo mi do glowy zeby oszukac kogos z kim handluje, ciekawi mnie co musi czuc taki frajer...
Za0, lepiej to jakos odkrec, bo nie wroze Ci dobrego zycia...
Pozdrawiam.
Za0, lepiej to jakos odkrec, bo nie wroze Ci dobrego zycia...
Pozdrawiam.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Po rozmowie i prośbie Piotra (Mroz_FR), wybiorę sie do pana zao po odbior pieniazkow osobiscie. Juz napisalem Mu wiadomosc na gg ,ze ma czas kilka dni na wplate pieniazkow na konto - jak narazie pieniazki sie nie pojawiły na koncie. Jeśli nadal ich nie wyśle,wtedy złoże Mu wizyte osobiscie i pokryje koszty benzyny o czym go poinformowałem. Pozdrawiam
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
To jest Polska. Co kilka minut zostaje ktoś okradziony. Temu zapobiec nie mozemy. Osoba ktora nie wyslała przedmiotu musi odrazu kase oddawac!!. Mnie rodzice tak wychowali ze od nieznajomych kupuj tylko za pobraniem-i sie teraz tego bede trzymał(ew przelew lecz naprawde z osobami zaufanymi).
Pan Zao uswiadamiał Was poskrzywdzeni ze wysłał paczke lecz są problemy z poczta. Rozumiem- gdybyś zao powiedzial tak raz...gora 2 razy to jeszcze nie oskarza ciebie o to ze kradniesz wszystkie napotkane przez ciebie osoby. Ale do k**rwy nedznej czemu tak kazdemu mowisz!!(?). Oddaj kase bo z tego co widac niebedziesz mial zbyt milo :/...
Jesteś studentem czyli niejesteś małym dzieckiem wiec wiesz co grozi takim osobą to wez dupe w garsc otworz portfel i idz na poczte :/. Sprawy w sadzie bys napewno nie chcial. Wiem co to jest za stres siedziec na rozprawie. Dają naprawde zaskakujące pytania i tam bedziesz musial mowic prawde i odpowiadac odrazu ,a nie tak jak tutaj na forum ze pomyslisz pare minut nad postem/kolejna wymowką.
Ja nie jestem po Twojej stronie. Patrze na to obiektywnie i wynika z tego ze masz totalnie przejeb.
Jah Ciebie najwyrazniej opuscil :/
Pan Zao uswiadamiał Was poskrzywdzeni ze wysłał paczke lecz są problemy z poczta. Rozumiem- gdybyś zao powiedzial tak raz...gora 2 razy to jeszcze nie oskarza ciebie o to ze kradniesz wszystkie napotkane przez ciebie osoby. Ale do k**rwy nedznej czemu tak kazdemu mowisz!!(?). Oddaj kase bo z tego co widac niebedziesz mial zbyt milo :/...
Jesteś studentem czyli niejesteś małym dzieckiem wiec wiesz co grozi takim osobą to wez dupe w garsc otworz portfel i idz na poczte :/. Sprawy w sadzie bys napewno nie chcial. Wiem co to jest za stres siedziec na rozprawie. Dają naprawde zaskakujące pytania i tam bedziesz musial mowic prawde i odpowiadac odrazu ,a nie tak jak tutaj na forum ze pomyslisz pare minut nad postem/kolejna wymowką.
Ja nie jestem po Twojej stronie. Patrze na to obiektywnie i wynika z tego ze masz totalnie przejeb.
Jah Ciebie najwyrazniej opuscil :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: