AMORTYZATOR DURO D
AMORTYZATOR DURO D
Witam wszystkich.
Mam pytanko czy amortyzator DURO D jest dobry dla początkujących????????
Z góry dziięki:)
Mam pytanko czy amortyzator DURO D jest dobry dla początkujących????????
Z góry dziięki:)
Michał15
No jasne ze tak!!
Dwoch moich fumfli ma takiego i bardzo sobie chwala
Trzeba go tylko troche podtuningowac na poczatku(o ile jest nieuzywany)
Jak nie masz kasy na DJ'a to sobie spraw Duro i bedzie git! Podobno po dobrym tuningu chodza jak rasowe Bombery
Rzadko sie zdaza zeby sie psuly chyba ze sie je uzywa niezgdnie z przeznaczeniem (patrz ostre DH i 5m dropy bo do tego to trzeba Marcoka freeride'a)
Czasem cos tam jebnie ale dla poczatkujacego to jest najlepszy amorek... no chyba ze masz wiecej kasy
Dwoch moich fumfli ma takiego i bardzo sobie chwala
Trzeba go tylko troche podtuningowac na poczatku(o ile jest nieuzywany)
Jak nie masz kasy na DJ'a to sobie spraw Duro i bedzie git! Podobno po dobrym tuningu chodza jak rasowe Bombery
Rzadko sie zdaza zeby sie psuly chyba ze sie je uzywa niezgdnie z przeznaczeniem (patrz ostre DH i 5m dropy bo do tego to trzeba Marcoka freeride'a)
Czasem cos tam jebnie ale dla poczatkujacego to jest najlepszy amorek... no chyba ze masz wiecej kasy
Dh-zone siuski...
Troche dziwny temat ,czy duro na początek??To zależy do czego,jak chcesz do lekkiego fr to ujdzie ale nie zgadzam sie z wypowiedzią Szułff-a ze duro po tuningu pracuje jak marzocchi.Może duro "rzadko sie psuje"ale jak coś sie stanie to ginie.Warto w nim zrobić "tuning"ma po nim lepszą pracę.jak chcesz jezdzić w streecie to radził bym kupić sztywniaka.Konkluzja:troche wytrzyma ale wg mnie tylko na początek zrób tuning!mam nadzieje ze Ci coś rozjaśniłem!
kolejny temat o duro.
Tak na marginesie moze by zalozyc osobny dzial DURO
Po pierwsze opcja szukaj
po drugie poczytaj sobiw w sprzetowni
po trzecie nada sie
po czwarte do czego ma sie nadac
po piate opcja szukaj <-- to juz bylo ale jak napisze 2 razy to moze zapamietasz na przyszlosc
i na koniec
pozdro
Tak na marginesie moze by zalozyc osobny dzial DURO
Po pierwsze opcja szukaj
po drugie poczytaj sobiw w sprzetowni
po trzecie nada sie
po czwarte do czego ma sie nadac
po piate opcja szukaj <-- to juz bylo ale jak napisze 2 razy to moze zapamietasz na przyszlosc
i na koniec
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/
Szułff Jak czytam takie pierdolenie takich osob jak ty to mi sie zygac chce. Wogole jak widze ludzi ktorym do szczescia wystarczyloby tak naprawde duro z naklejka bomber i podkowa w ksztalcie M. Jezdziles kiedys na jakims innym amorze niz duro i bomber kolegi ? (ps kazdy marcok to bomber wiec o ktorego ci chodzi? Jesli o dj to przeciez to gowno.)
patrz ostre DH i 5m dropy bo do tego to trzeba Marcoka freeride'a a jak zobaczylem to to juz mnie dobilo? Czyli co avy white brothers to sa plastikowe zabawki bo przeciez do jazdy anadaje sie tylko marcok ? Eh ;|
patrz ostre DH i 5m dropy bo do tego to trzeba Marcoka freeride'a a jak zobaczylem to to juz mnie dobilo? Czyli co avy white brothers to sa plastikowe zabawki bo przeciez do jazdy anadaje sie tylko marcok ? Eh ;|
Ssij pento
-
- Kontakt: