Geje i lesbijki

oranguś
Kontakt:

Geje i lesbijki

Post autor: oranguś »

dzisiaj byl marsz gejow i lesbijek, co o nich myslicie :P? jestescie ZA czy PRZECIW?
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

*** im w dupe niech sobie marsz na alaske robią
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

Ja nie mam nic przeciwko ... za to jestem przeciwko LPR :P i ich kontrmanifestacji ... dla nich to okazja zeby komus przewalic ...
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

ja nic nie mam do gejow ani lesbijek, jezeli trzymają sie zdala od mojego osiedla, nie wylaza na takie parady, chciaz mogli by tak lazic, tylko zebym nie musial ogladac jak sie 2 facetow caluje(a wiadomo moze cos wiecej?? :p). Ale jak sie 2 laski caluja to co innego, moga sie calowac do woli :p
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

a czy my biegamy z transparentami ze jesteśmy hetero?? nie? to oni też niech siedzą w domach, to ze Młodzież wszechpolska ich obiła to jedyny dobry aspekt. Przynajmniej w jedym sie zgadzam z tą organizacją...

Tolerancja? Dyskryminacja? GDZIE?? Czy oni chodzą do sklepu i mówią "dzień dobry jestem gejem, poproszę masło", a ekspedientka na to "o nie! Ty geju nie sprzedam ci...!" ?? wiec o co całe halo? ktoś im każe się z tym obnosić?

Nich oni będą sobie nawet zoofilami jak im pasuje. ale U SIEBIE W DOMU a nie pod naszymi oknami, dumni są z tego ze są homo na tyle ze robią sobie manifestacje? niech od razu zrobią sobie nagrode dla geja/lesbijki roku...
felek
Kontakt:

Post autor: felek »

Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Tylko wkurzają mnie te ich manifestacje. Choć rozumiem, że większość ludzi jest przeciwko nim, ale nie muszą od razu manifestacji robić - nie tędy droga. Moim zdaniem rozwiązania odnośnie tolerancji dla nich powinny być inne. Może uczyć tolerancji wobec nich już wśród dzieci, tak samo jak uczy się ich tolerancji do ludzi innej rasy.
000Marcin000
Kontakt:

Post autor: 000Marcin000 »

A ja mam dużo do gejów i lezbijek... ale leje na nich niech sobie maszeruje ale popieram kontrmanifestacje!
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

ja nie mam zdania, jak sie laski liża to mi nie przeszkadza ale jak faceci to żygac mi sie chce ;/
www.roztocze.yoyo.pl
Maniekczki
Kontakt:

Post autor: Maniekczki »

no i po co oni wychodzą na ulice? to co by bylo jakby wszyscy co poczuli sie urazeni wychodzili na ulice ? powalone
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

niech spierdalaja z ulic po co te manifestacje nie powinni sie tak wogole ujawniac pederazdy ******
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
KTOSSSS
Kontakt:

Post autor: KTOSSSS »

Jest gejem niech se jest ale zaufania u mnie ta osoba nie ma i tak sama lezbijka.
http://www.pinkbike.com/photo/1404538/
http://tiny.pl/937z allegro
nyndrza
Kontakt:

Post autor: nyndrza »

A niech se tam beda. Tylko wlasnie co oni maja z tych manifestacji? jeden czlowiek ma psychike ze gustuje w plci przeciwnej, ale czasem wystepuja zaburzenia. i no trudno to jak choroba, nie bedziemy ich masowo wybjac. ale nie kazdy chce ogladac lizacych sie facetow wiec troche intymnosci mogliby zachowac. a no i sluby homo to juz glupota bo z tego nigdy rodzina normalna nie powstanie i tylko krzywdza swoje przyszle dzieci (?) ( nie wiem czy jest juz takie prawo:P)
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

jeżeli chodzi o mnie to niech sobie są, niech sobie manifestują, niech się całują, niech się nawet pobierają jak im na tym zalezy, ale adoptowaniu dzieci mówie stanowcze NIE.
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Kat
Kontakt:

Post autor: Kat »

Podzielam zdanie Paula!
Jak na kazdym kroku obnosi sie ze swoim "gejostwem" to moze byc dyskryminowany. Dzialnia mlodziezy wszechpolskiej byly odpowiednie ;).
Niech nie ruszaja sie z domow i bedzie dobrze.
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Paul bravo, nareszcie ktos napisal cos sensownego

Moim zdaniem, to wszyscy wiedza ze geje i lesby istnieją, wiec po co oni wychodzą na miasto? po równo uprawnienia? przecierz je mają..

co do adopcji to oczywiscie jestem na NIE
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

zacytuje kolege " lezbijki sa fajne a geje feee" zalezy od podejscia;D a jak czy zalegalizowac czy nie??<co jest> tego sie nie wybiera"ale fajnie zostane dzisiaj leba" ehhhh

a pastor<ksiadz> mowił ze jak sie jest gejem to jest sie chorym:D jest to choroba;D sasa i gej ksiedzem byc nie moze;d a co to za roznica czy hetero czy homo?:D i tak nie podupi:)
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
podnietek
Kontakt:

Post autor: podnietek »

homoseksualizm w swiecie zwierzat jest bardzo popularnym zjawiskiem i nie tylko u "durnych" np. psow, ale u wyzszych naczelnych. Zacisnia konakty miedzy osobnikami, ale nie tylko; nie ma zwierzat, ktore sie pchaja dla przyjemnosci.
Tylko tak marny gatunek jak czlowiek pietnuje takie zjawisko, ZADEN gatunek nie odrzuca zachowujacych sie "inaczej".
Jestem czlowiekiem, do tego hetero, niech sobie tam chodza, mi tam wisi, adopcji mowie NIE.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Paul w suie sie zgadzam, podobne mam podejscie, niech sie kochaja inaczej jak tylko chca ale u siebie w domu. a tak to mi nic do tego. byle by nie naruszali mojej prywatnosci (mojej w sensie ogolnie ludzki 'normlanych' w cudzyslowiu) i jest ok. a parady, marsze? po *** to komu?

z zoofilami to inaczej, bo taki typ co dyma psa raczej nie robi tego za wspolna zgoda. a jak typ zapina innego typa to raczej obaj sie zgodzili (nie mowie o zmuszaniu do seksu homoseksualnmego inna bajka)

co do adpopcji przez homoseksualistow - tutaj jestem przeciw, ludzie mowia ze to jest w naturze - ale po co dziecku ktore w naturze ma bycuie hetero wbijac do lba wzorce ze w rodzinie jest dwoch tatusiow - przyprowadz jasiu na zebranie tate na to odopowiedz 'ktorego?' jest dla mnie nie do pomyslenia...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Paul pisze:a czy my biegamy z transparentami ze jesteśmy hetero?? nie? to oni też niech siedzą w domach, to ze Młodzież wszechpolska ich obiła to jedyny dobry aspekt. Przynajmniej w jedym sie zgadzam z tą organizacją...

Tolerancja? Dyskryminacja? GDZIE?? Czy oni chodzą do sklepu i mówią "dzień dobry jestem gejem, poproszę masło", a ekspedientka na to "o nie! Ty geju nie sprzedam ci...!" ?? wiec o co całe halo? ktoś im każe się z tym obnosić?

Nich oni będą sobie nawet zoofilami jak im pasuje. ale U SIEBIE W DOMU a nie pod naszymi oknami, dumni są z tego ze są homo na tyle ze robią sobie manifestacje? niech od razu zrobią sobie nagrode dla geja/lesbijki roku...

jestes bogiem xD
powaznie, podpisuje sie pod tym :]
chetnie napisalbym to samo ale jakos brak mi weny:D
ODPOWIEDZ