Dobra rama do Street/Dirt
Dobra rama do Street/Dirt
Mógłbym prosic o recenzje dobrych ramek dla Street/Dirt, prosze aby jednak ceny nie były astronomiczne :) Wszystkie nowe northshore'y - za drogie, ale 650 moge dać.
-
- Kontakt:
dangerous mike dirt/street/ www.dangerousmike.pl/ramy.html
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
destoyer kruchawy? a kto zlamal? jakies foty? ja jedynie slyszalem ze ktos zlamal go z boxxerem (hahaha). i w nowych destryerach suport jest na takiej samej wysokosc jak baza kol przy amorze 10cm. za to slyszalem ze cmp kruchawe jest :P
a jak chcesz wydac tyle kasy co na DM street to lepiej juz kup pussy albo bitcha
a jak chcesz wydac tyle kasy co na DM street to lepiej juz kup pussy albo bitcha
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
mowilem o starszych destro '05, '04 ;] ale jezeli mowice ze dobry, to moze wezme, bo i drogi nie jest, a narazie jakiegos extremum uprawiał nie bede takze bitch/streetlegat/pussy/sub/etc. w pełni nie wykorzystam, pozdro i wezme chyba destro pod 26'' koła, chyba ze taniej złapie uzywke p.m.'a z 2006
cos wiecej na temat STP, ile kosztuje nowa, gdzie mozna kupic etc. bo mam tylko powierzchowny zarys z gianta.
cos wiecej na temat STP, ile kosztuje nowa, gdzie mozna kupic etc. bo mam tylko powierzchowny zarys z gianta.
-
- Kontakt: