znaleziono zwłoki Marty

Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

[*]
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

jak to kiedyś powiedział mój ojciec:

"powinno się na nowo uruchomić Oświęcim dla takich ludzi( uwzględniając naszych "kochanych" polityków)"

a moim zdaniem:

jak ktoś napisał "śmierć za śmierć"....to jest najprostsze rozwiązanie......osobiście taką istotę to bym wykastrował i osadził w najgorszym z możliwych więzień na świecie...tak żeby zrozumiał co to znaczy cierpieć
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Co za fałszywe gówno. Miał z nią dziecko? To czemu skur.wysyn nie zadbał żeby go nie zrobić? Co, jej wina? TEN KOLEŚ TO NIE CZŁOWIEK, TYLKO ŚCIERWO I MAM NADZIEJĘ ŻE MU TO UŚWIADOMIĄ. Najchętniej sam bym takiego zapierd.olił, ale powoli, niech cierpi ;( Kara śmierci może i byłaby dobra, ale co, prąd go pierd.olnie i koniec? Nawet nie zdąrzy sie przestraszyć. Zrozumieć jaki był i teraz za to będzie cierpiał. Gdybym był jej ojcem, porwałbym go i już sobie z nim poradził samemu i chociaż to nie byłoby może godne człowieka to zdania nie zmienie, bo przy tak bezsensownych powodach, a takim rozmiarze zbrodni, śmierć byłaby dla niego relatywnie niską karą :/

Niech dziewczyna spoczywa w pokoju [*]
http://dhcyc.pinkbike.com
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

szkoda dziewczyny...

dla goscia najlepiej by bylo kara smierci..

a tak 2 strona to tez jej wina po czesci bo wkoncu jak sie z nim je**** w wieku 16 lat..
a jak by sie wydalo ze jest w ciazy to koles by i tak pewnie poszedl do kicia..
nie wspomnie juz ze rodzice powinni ja troche bardziej kontrolowac..
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

nie martwcie się dostanie ostro w dupę (dosłownie) w więzieniu:)

I tak to jest dziewczyny jak się zadajecie ze starszymi...

[*]
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Kur*a, zadna kara dla takiego je*anego smiecia nie jest dobra :/. Ale skurwiel nie bedzie mial latwo w wiezieniu, jak dobiora mu sie do dupy - ci, ktorzy zamordowali swoich bliskich w wiezieniach sa traktowani przez wspolwiezniow jak worki go*na. Zycze temu smieciowi jak najgorzej, zeby reszte zycia przezyl w cierpieniu i samotnosci, bo smierc to dla niego zbyt lagodna kara...

Dhcyc - mam podobne zdanie, koles powinien zrozumiec to, co zrobil, powinien za to zalowac zanim go zajebia. Ale niestety, nawet w przypadku takiego go*na prawa czlowieka (czy aby na pewno czlowieka?) sa wazne :(.

Pozdrawiam.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
zychu
Kontakt:

Post autor: zychu »

GÓRNIK- popieram cie, tylko ludnosc placi za utryzmanie takeigo scierwa, wedlug mnie powinni przywrócic sredniowieczne kary, za kradziez powinni ucinac reke , za gwalt kastrowac , za zabojstwo zabijac!
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
Valek
Kontakt:

Post autor: Valek »

Wez nie moge czytac "zwloki Marty" bo mi sie kojarzy to z moja dziewczyna...Niestety ten Sku******* nie dostanie dozywocia...po 10 latach go zwolnia za dobre sprawowanie bo tak skonstruowany jest nasz wymiar sprawiedliwosci...Ale coz my tego nie zmienimy...

SMIERC ZA SMIERC!!!!
www.frwc.yoyo.pl

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2629607
marcinm
Kontakt:

Post autor: marcinm »

budzi sie w was jakas dzika agresja i chec zmieniania swiata a'la brudny harry
Valek
Kontakt:

Pomysl Sam...Czy byl bys w stanie zabic swoja dziewczyne o ile ja posiadasz jak ktos jest przy zdrowych zmyslach to raczej nie ... jakos czuje ze bym mu tym samym odplacil jak bym wiedzial kto to...;/
www.frwc.yoyo.pl

freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

K***A takiemu to tylko kare smierci !
:/ (*)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

skladam kondolencje ...
Sloowik
Kontakt:

Post autor: Sloowik »

Znałem typa chodziliśmy razem do szkoły, na obozy kilka razy zdażyło się do knajpy na piwko. Szkolił dzieci jeździć na nartach i ku mojemu zdumieniu dużo maluchów go lubiło czego nie można powiedzieć o osobach w wieku od 14-15 lat.Zawsze był agresywny miał zespół ADHD czyli nadpobudliwość, może nie wiecie ale był jednym z nas był nadpobudliwy więc rodzice zapewnili mu sport w którym miał wyładować swoją energie wiec zaczął od downhillu później kolarstwo górskie a następnie jeździł na szosie wygrywał zawody i wyjechał do Wloch na treningi po 2 latach został liderem jakiegoś teamu włoskiego. W przyszłym roku miał startować w Tour de France. Marte też znałem bardzo dobrze i co gorsza oni się "kochali" o ile można to tak nazwać a na pewno szanowali. Nigdy na niego nie narzekała. R.I.P
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

:/ piszecie tu o dozywociu, albo karze smierci... po co?

dozywoscie- siedzi sobie w celi z telewizorkiem i kablowka i nic nie robi do konca zycia - wszystko za pieniadze nasze (naszych rodzicow), czyli podatnikow

kara smierci - siadze na krzeslo i za 10 sekund go juz nie ma na tym swiecie; za dlugo to on se za taka zbrodnie nie pocierpi

ja bylbym za tym, zeby dla mordercow, ktorzy zrobili to ze szzcegolnym okrucienstwem (40 ciosow nozem... :/) to powinno sie zrobic dozywotnia prace, zeby taki **** musial sam siebie utrzymywac, i zeby w koncu skonczyl zywot z wycienczenia...
moze to nie zbyt "humanitarne" ale ja na prawde nie widze innego sposobu ukarania takich ludzi...
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Red Bull powinni zrobić takie obozy pracy na jakichś wyspach. jak to jeszcze 200-300 lat temu było. umrze to umrze jego sprawa, przyzyje to przeżyje.

dla reszty n\c...

szkoda..
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Red Bull Dokładnie - obozy pracy, ciężkiej pracy... z karą śmierci to bym uważał, może dopuścić ją w wyjątkowych sytuacjach, ale zdecydowanie uważać trzeba by było...

A sama zbrodnia - poprostu ręcę opadają, jak można zabić w ogóle człowieka, nawet jak można zabić zwierze celowo, a jak można zabić osobę którą powinno się kochać... ? Chociaż jak chory był na tą nadpobudliwość wszystko możliwe, obrońcy po tym polecą i może dostać 25, a powinien dożywocie...
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Ja jestem przeciwnikiem kary śmierci, ale jestem też przeciwnikiem tego żeby takiego kolesia utrzymywano z moich podatków. powinno być tak że jest zamknięty w zakładzie karnym i pracuje na swoje utrzymanie. I to nie przy malowaniu ścian, tylko gdzieś w kamieniołomach... Powinien pracować na swoje żarcie i utrzymanie. A jak nie to nie dostanie żarcia.
Skoro on nie postępował według praw czlowieka, to w stosunku do niego powinne obowiązywać też inne prawa, niż do zwykłego obywatela... pozdro
Valek
Kontakt:

Ja bym mu najchetniej na zywca zrobil lobotomie...;/ pocierpial by troche...dalej nie potrafie zrozumiec gdzie sie tacy rodza...Moze i
Hitler Mial racje...
www.frwc.yoyo.pl

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Valek a co ma hitler do tego pojedynczego zabojstwa?
sory ludzie ale wam sie niektorym w dupach poprzewracalo... a co do wyspy dla przestepcow polecam film 'ucieczka z nowego jorku' i z la druga czesc, stare dobre, te klimaty. przerysowane jak cholera, ale pomysl wcale taki dobry nie jest...
utrzymanie siebie samego w wiezieniu - to jest dobry pomysl. spartanskie kuźwa warunki powinny byc.
kara smierci - trudny temat. moze do wyboru - smierc na krzesle czy tam przez trucizne, albo te 40 lat pracy? wtedy umywa sie rece, to ich decyzja czy wola pracowac, czy zycie sobie odebrac i ulzyc innym ludziom...
trudne nie? przykre tak decydowac? straszne? i to ich powinno kurwa spotkac...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ