Dziewczyny a Riderzy

mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

[quote="myszek" (...)jakby mi ktos wyjechal z textem ze kupuje ochraniacze sobie a nie jej kwiatki to bym grezcznie podziekowal.[/quote]

i racje też masz ;) na panny przyjdzie czas ;) z moich obserwacji wynika że poważne związki się zaczynają gdzieś tak w 2 klasie liecum więc przynajmniej ja mam jakies 3 lata na spokojnie ;)

to tylko moje obserwacje więc możecie się nie zgadzać ;)
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

myszek coż za wspaniała spostrzegawczość :)

Mokrynosku, z ogromną przyjemnością, mam nadzieję, że możesz załatwić dwie karty, bo przyjadę z chlopakiem.
Musze się zmartwić, że nie zobaczysz księżniczki na fullu tylko na hardtailu. Ale popatrzeć zawsze można ;)

Jak dobrze pojdzie, to zobaczymy się na Downhill Contest i wypatruj księżniczki w kategorii kobiety :)
Magda od Mongoosa
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

feleknie no jak zerwiesz z laska bo ona niechce latac na rowerze to ladny zonk :|
Ja tam mam spokoj, sama mnie wygania na rower bo odkad ja poznalem coraz mniej mi sie chce jezdzic ;] A i wole jej cos kupic niz ochraniacze. Wiec generalnie zero problemow :)
Ssij pento
felek
Kontakt:

Post autor: felek »

Sulring pisze:feleknie no jak zerwiesz z laska bo ona niechce latac na rowerze to ladny zonk :|
Nie chodzi mi o zerwanie z powodu tego, że nie chce skakać. Ja chcę z nią być, ale coś nam nie wychodzi i to nie z powodu roweru.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Kobieta, a rower to 2 różne rzeczy. Jakby naprawde jakąś kochał i to z wzajemnością, to napewno byłaby ona ważniejsza od roweru, ale nie poto tyle jeżdże, żeby to jednego dnia rzucić wpizdu. Zrozumie? To dobrze. Nie? To jest problem :>
http://dhcyc.pinkbike.com
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

panny to tak w sam raz na jeden raz biker nie ma czasu na kobiety jak chce sie rozwijac!
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

z ta pogoda to prawda ale ja tam raz w zyciu zmieniam tryb 1. dziewczyna 2. rower i okazuje sie ze da sie zyc :)
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

kurde... miałem kobitke co lubiała rowery, ale zerwałem z nia (miałem swoje powody)... cholera, czasem mi brakuje wspolnego smigania (nie tylko na rowerze)... i mam nadzieje, ze obecna kobieta, która roweru sie troche boi zaakceptuje tą pasje:)
www.feel-free.pl
Zietek
Kontakt:

Post autor: Zietek »

no moja aktualna dziewczyna tez mi buczy o rower... tak sie składa ze mam dc pussy(różowy) i pyta sie "ktora wolisz dzisiaj" oczywiscie w zarcie nic na złosc... Moja lubi sie popatrzyc jak skacze czy to na dircie czy to w streecie ale nie rozumie tego ile to kosztuje wysiłku i pracy... dlatego Ona nie moze pojac dlaczego tyle jezdze... nie ma nic przeciwko ale mowi mi otwarcie ze chiała by ze mna spedzzac wiecej czasu--- i w przeciwienstwie do nie ktorych z was mam zajebista sytułacje ;)
ale powiem wam jeszcze o mojej ex-- ona to normalnie mnie wyganiała czasem na rower bo uwielbiała sporty extremalne i chciała zebym był w nich jak najlepszy(haha)... ahh ta przeszłosc xD

pozdro dla Was i waszych lasek xD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183
TylerDurden
Kontakt:

Post autor: TylerDurden »

jak chcesz mieć dziewczyne i jeździć na rowerze.. to muśisz sobie postawić dziewczynkę nadewszystko.. jak sie nie zbeziesz mógł z nią spotkać.. to pójdziesz na rower..tak zeby czuła ze jest najwazniejsza.. i zrozumie twój rower.. ja tak robie .. zawsze sie najpierw pytam jej czy sie spotkamy.. a późnije rower ustawiam.. a koledzy sie nie obrażą jak nie pójdziesz z nimi.. a jak masz stałego kumpla od roweru to będizesz mógł se jździeć po północy jakCi na tym zalezy:) oile street jeździśz..
bo po lesie z latarką to cieżko.:)
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
hubi_m
Kontakt:

Post autor: hubi_m »

Tak naprawdę to zależy nam na dziewczynach i na rowerach. Nie możemy jednego z drugim porównywać, ale obie te rzeczy są nam potrzebne. Jeśli się umawiasz z dziewczyną, to z nią spędzasz czas, a jeśli ustawiasz się z kumplami to zrozumie, że akurat teraz będziesz robił coś innego. Nie można tylko w ostatniej chwili odwoływać z nią spotkań, bo chcesz pojeździć z chłopakami.

RoWeR niE zAJĄc, niE uCiEknIE!! a DziEwCzynA ma juŻ trOchĘ z ZaJącA! ;] ;]
Mawet
Kontakt:

Post autor: Mawet »

kalahari pisze:a ja wam powiem ze ja mam 2 pasje moja dziewczyne i moj rower. przez pewien czas byly problemy, bala sie ze sobie krzywde zrobie ale teraz juz jest luuz i nawet czasem sama mnie wygania na rower jak jest ladnie.
zaczynalem w xc i ona tez to polubila. ma zwyklego markeciaka , ale potrafi ze mna poleciec te 25 km na dzialeczke.
i nawet ostatnio zadeklarowala sie ze tez by chciala sie przejechac po trasce do 4x . wiece tak "przejechac".
baaaa. nawet nauczylem ja po schodach zjezdzac. po kilku coprawda ale to zawsze cos.
naprawde da sie jedno z drugim pogodzic moi mili koledzy
o to to!!
a z tymi schodami to też muszę spróbować:)
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

ja też mam zadymy zawsze o rower:/ i to jakie:/ moja kobieta juz nie umie patrzeć na mojego authorka:* :D
grzegorz88
Kontakt:

Post autor: grzegorz88 »

mrnezg pisze: pozdrow dla was ;d i nei dajmy sie odciagnać laską od rowerów ! ;)
Heh chcialbym zeby nie dac sie odciagnac ale czesto mam potrzebe ze musze byc tez z moja kobieta i wtedy rower odpada a czemu tak jest to juz sam nie wiem :)
Oczywiscie byloby wssystko w porzadku gdyby kobitki podzielaly nasze zainteresowanie (oczywiscie nie w takim stylu ze musialyby to robic z nami). Wiele razy moja namawiam ale po 1. ona nie chce a po 2. problemy ze sprzetem (lub mozna to okreslic brakiem sprzetu)
DHCYC ma racje. Jak rzeczywiscie pokochasz kobiete tak na serio to mysle ze wtedy rower pojdzie na dalszy plan. Najgorzej ze bardzo szkoda odkladac cos co dalo tyle radosci i satysfakcji i zmarnowac caly wysilek ktory sie w to wlozylo.
TylerDurden w sumie to madra rada. Ale czesto jest jakas ustawka i wtedy po prostu sila woli chcesz pojechac gdzies z kumplami (nie mowie ze tak codziennie ale czasami) a dziewczyna wtedy smutna...
hubi_m ja mowie mojej w prost: "Dzis z rana pojde na rower pojezdze troche a po poludniu sie zobaczymy". Szkoda tylko ze na moja dziewczyne szczerosc nie dziala :D bo i tak gdzies tam w sobie jest na mnie zla.
Życze wszystkim jak najmniej klopotu z panienkami i przychylnych charakterow :D:D:D
E.F.R. Elbląg
Street
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Jak dla kogoś rower jest ważniejszy od kobiety, to albo związek nie potrwa długo, albo musicie trafić na anioła a nie kobietę :)

A tak w ogóle to da się roplanować tak tydzień, że spotykam się często z Nią, jeżdze na rowerze, jakieś piwko wypije z kumplami, a jeszcze jak trzeba to się pouczę, posiedze przed kompem i nawet trochę wynudze....

Poza tym jeżdze do dziewczyny na rowerze :)

PS. Takie tematy z tego co pamiętam to juz były
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

KuMiK hehe dokladnie - bylo o tym, i zawsze podobne wnioski... a co do planow to wlasnie - mozna.
ja tam od 9 miechow mam stala dziewczyne, w zeszlym sezonie (w polowie wakacji) z wlasnej nie przymuszonej woli odstawilem rower bo wolalem czas z nia spedzac, poskladalem sobie sprzet, przy okazji jej rower zlozylem i w tym sezonie wychodzimy na rower razem :)
ogolnie dziewczyna rozumie to hobby, nie przeszkadza jej - a dlaczego? bo z poczatku jej pokazalem ze zaden rower od niej wazniejszy nie jest... ona ma malo czasu wogole wychodzic (troszke inni rodzice) i w sumie jak wychodzi z domu to widuje sie tylko ze mna... i caly ten czas jej poswiecam jak jzu wyjsc moze, a gdy nie - to wtedy sam na rower ruszyc sie moge, nawet sama mi mowi zebym wylazl miast przed kompem siedziec ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Eeee tam jam sie dopisze jeszcze raz. Ja mam ten problem ze ona by tez chciala jezdzic na rowerze, a ja niechce :) bo zrobi sobie krzywde i juz nie bedzie taka ladna :)
Ssij pento
mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

hubi_m pisze:Tak naprawdę to zależy nam na dziewczynach i na rowerach. Nie możemy jednego z drugim porównywać, ale obie te rzeczy są nam potrzebne. Jeśli się umawiasz z dziewczyną, to z nią spędzasz czas, a jeśli ustawiasz się z kumplami to zrozumie
stary tak naprawde nie wszystkie zrozumieją (wiesz o co chodzi bo ze mną jeżdzisz) i tutaj tkwi problem. Jak ustawi się z kumplami to ona zaraz smutna bo nie jesteś z nią. A jak znowu spotkasz się z dziewczyną to później brakuje czasu na rower bo ciężko sie urwać ... i tutaj tkwi problem ;)ale niektórzy umieją toi pogodzić i gratulacje dla nich ;)ale w dużym stopniu zależy to też od charakteru dziewczyny i tego jakie są między wami stosunki
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

co ja wam moge doradzic...mnie wiekszosc lasek denerwuje, po jakos tak sie sklada ze znam duuuzo pustych idiotek, wiec jakos nie mam problemu, poprostu olewam dziewczyny, a jak dziewczyna jest fajna mila inteligenta itp to olewa mnie...wiec ja jestem skazany na rowerek
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
ODPOWIEDZ