NS Core

TorgarN
Kontakt:

NS Core

Post autor: TorgarN »

Czy za cene NS Core można samemu poskładać cos lepszego? Mowie o nowych czesciach (ew. uzywany amor). W NS Core rama to gdzieś ok. 800 i 1100 za drop offa... także całkiem kusząco choć i tak lekko sceptycznie na to spoglądam. Tylko nie wiem co to za piasty... JY?...
Bodzio dirt
Kontakt:

Post autor: Bodzio dirt »

Hmmm według mnie i moich doświadczeń raczej nieposkładasz za tyle ale naprawde nieopłaca sie składać roweru najlepiej zrobisz jak kupisz cały i ewentualnie jak coś ci sie niebędzie podobać to wymienisz ja mam składanego jestem z niego zadowolony vo wszytko jest okale teraz chce sprzedać i kupić metropolisa jakbyś chciał kupić to pisz na gg 1832934
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Bodzio dirt
buahaha nie oplaca sie skladac? z choinki sie urwales? lolu ;p ?

kupuj core na poczatek wyglada na swietny sprzet. kola wymienisz jak sie posypia. amor powinien dzialac, ramka musi byc niezla. sprzeck fajny fajny
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Bodzio dirt
Kontakt:

Post autor: Bodzio dirt »

oj nom to może sie opłaca ja nieiwem ale wiem że jakbym miał do wyboru z cene core składać rower to bym wybrał jednak core bo sie bardziej opłaca
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

Za taka cene nie zlozysz nowego roweru na takich czesciach.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jacecko
ale pewnie zlozy na uzywanych nie kupujac tych 'troche kiepskich' ktoe bedzie w najblizszym czasie zmienial.
bedzie mogl zamiast w black boxy, klamki tektro, kola na st i piastach jy i kendach o.O zaopatrzyc sie w cos lepszego. ten drop off nie jest szcytem techniki rowerowej tez...
mozna poskaldac. ale dla kogos kto lubi grzebac na gieldach i nie boi sie uzywek. bo jak ktos musi miec pachnace nowoscia ze sklepu to racja... (tylko po co?)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

wiadomo ze lepiej skladac, z nóż trafisz jakas okazje z amorem przyoszczedzisz hajsu wsadzis wiecej w hampelek i tak sie nazbiera fajnych czesci ;)
Miś
Kontakt:

Post autor: Miś »

Lepiej kup sobie Core'a i potem wymien kilka rzeczy ktore Ci nie beda pasowaly, nie ma sensu skladac bo o wiele wiecej bedziesz musial zaplacic, pozatym kupujesz takto rower juz poskladany z gwarancja.
www.miniurl.pl/mis_pinkbike
www.miniurl.pl/garbanzo
www.miniurl.pl/sinus_14
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Wedlug mnie bardzo ciezko zlozyc cos lepszego w tej cenie.
Ssij pento
TorgarN
Kontakt:

Rower mozna kupic, bo cholernie ciekawa propozycja... a w przyszłym sezonie ew. zmienic koła.
bodziek
Kontakt:

Post autor: bodziek »

oplaca sie skladac w porownaniu z oferta ze sklepu, ale z tym co ns wyjechal w tym sezonie to nie oplaca sie skladac :D

dobrze mowisz, wymien w przyszlym sezonie kola, moze nazbierasz na jakies hydrauliki i po po prostu rower na pelnym wypasie.. ewentualnie jak ci zalezy na starych marcokach to mozesz sprzedac tego drop offa i jeszcze na tym troche zarobisz. a moim zdaniem ten amor jest bardzo przyzwoity i nie trzeba cudow techniki zeby jezdzic na rowerze.

z reszta sam widziales ze jak chciales zlozy rower na dragstarze i splicie to cie to drozej wyszlo :D
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
Gość

Post autor: Gość »

przedewszytskim wez pod uwage to ze jak sobie kupisz dzisiaj cora to zagodzine pojedziesz nim sie przejechac a tak to bedziesz skladac rower miesiac ;] (jesli czekac chcesz na jakies fajne okazje;])
Szefix114
Kontakt:

Post autor: Szefix114 »

Ja złozylem swojego za 2,300 ... niektore cześci uzywane ale stan igła ... wiec raczej sie opłaca za 3 tyski mozna fajny rower sklozyc ...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=108812057
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

http://www.yoyo.com.pl/index.php?main_p ... cts_id=528
podaje przykład za taka kase do streetu/dirtu mozna zlozyc cos zupelnie lepszego(rower ten jest pokazany w gazacie Bike Board ale przedstawiony jest jako single bike)
TorgarN
Kontakt:

Hah, niezły bajer :)

Pisałem do pewnego sklepu, i zamieniam kółka NS Core'a na poniższą konfigurację i dopłacam niecałe 300 zł - dlatego jak tylko bede miał całą gotówke - kupuje NS'a :) Bo okazja jakich mało

2 * Vee Rubber Downhill
NS COASTER
NS ROLLER
2 * DOUBLE TRACK, 26" 36
2 * DT CHAMPION silver 36 szt
2 * NOKIAN XXX, 26"
ODPOWIEDZ