NS Core
NS Core
Czy za cene NS Core można samemu poskładać cos lepszego? Mowie o nowych czesciach (ew. uzywany amor). W NS Core rama to gdzieś ok. 800 i 1100 za drop offa... także całkiem kusząco choć i tak lekko sceptycznie na to spoglądam. Tylko nie wiem co to za piasty... JY?...
-
- Kontakt:
Hmmm według mnie i moich doświadczeń raczej nieposkładasz za tyle ale naprawde nieopłaca sie składać roweru najlepiej zrobisz jak kupisz cały i ewentualnie jak coś ci sie niebędzie podobać to wymienisz ja mam składanego jestem z niego zadowolony vo wszytko jest okale teraz chce sprzedać i kupić metropolisa jakbyś chciał kupić to pisz na gg 1832934
-
- Kontakt:
jacecko
ale pewnie zlozy na uzywanych nie kupujac tych 'troche kiepskich' ktoe bedzie w najblizszym czasie zmienial.
bedzie mogl zamiast w black boxy, klamki tektro, kola na st i piastach jy i kendach o.O zaopatrzyc sie w cos lepszego. ten drop off nie jest szcytem techniki rowerowej tez...
mozna poskaldac. ale dla kogos kto lubi grzebac na gieldach i nie boi sie uzywek. bo jak ktos musi miec pachnace nowoscia ze sklepu to racja... (tylko po co?)
ale pewnie zlozy na uzywanych nie kupujac tych 'troche kiepskich' ktoe bedzie w najblizszym czasie zmienial.
bedzie mogl zamiast w black boxy, klamki tektro, kola na st i piastach jy i kendach o.O zaopatrzyc sie w cos lepszego. ten drop off nie jest szcytem techniki rowerowej tez...
mozna poskaldac. ale dla kogos kto lubi grzebac na gieldach i nie boi sie uzywek. bo jak ktos musi miec pachnace nowoscia ze sklepu to racja... (tylko po co?)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
oplaca sie skladac w porownaniu z oferta ze sklepu, ale z tym co ns wyjechal w tym sezonie to nie oplaca sie skladac :D
dobrze mowisz, wymien w przyszlym sezonie kola, moze nazbierasz na jakies hydrauliki i po po prostu rower na pelnym wypasie.. ewentualnie jak ci zalezy na starych marcokach to mozesz sprzedac tego drop offa i jeszcze na tym troche zarobisz. a moim zdaniem ten amor jest bardzo przyzwoity i nie trzeba cudow techniki zeby jezdzic na rowerze.
z reszta sam widziales ze jak chciales zlozy rower na dragstarze i splicie to cie to drozej wyszlo :D
dobrze mowisz, wymien w przyszlym sezonie kola, moze nazbierasz na jakies hydrauliki i po po prostu rower na pelnym wypasie.. ewentualnie jak ci zalezy na starych marcokach to mozesz sprzedac tego drop offa i jeszcze na tym troche zarobisz. a moim zdaniem ten amor jest bardzo przyzwoity i nie trzeba cudow techniki zeby jezdzic na rowerze.
z reszta sam widziales ze jak chciales zlozy rower na dragstarze i splicie to cie to drozej wyszlo :D
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
http://www.yoyo.com.pl/index.php?main_p ... cts_id=528
podaje przykład za taka kase do streetu/dirtu mozna zlozyc cos zupelnie lepszego(rower ten jest pokazany w gazacie Bike Board ale przedstawiony jest jako single bike)
podaje przykład za taka kase do streetu/dirtu mozna zlozyc cos zupelnie lepszego(rower ten jest pokazany w gazacie Bike Board ale przedstawiony jest jako single bike)
Hah, niezły bajer :)
Pisałem do pewnego sklepu, i zamieniam kółka NS Core'a na poniższą konfigurację i dopłacam niecałe 300 zł - dlatego jak tylko bede miał całą gotówke - kupuje NS'a :) Bo okazja jakich mało
2 * Vee Rubber Downhill
NS COASTER
NS ROLLER
2 * DOUBLE TRACK, 26" 36
2 * DT CHAMPION silver 36 szt
2 * NOKIAN XXX, 26"
Pisałem do pewnego sklepu, i zamieniam kółka NS Core'a na poniższą konfigurację i dopłacam niecałe 300 zł - dlatego jak tylko bede miał całą gotówke - kupuje NS'a :) Bo okazja jakich mało
2 * Vee Rubber Downhill
NS COASTER
NS ROLLER
2 * DOUBLE TRACK, 26" 36
2 * DT CHAMPION silver 36 szt
2 * NOKIAN XXX, 26"