Author A-Gang P.M czy DunCon Pussy - Co
-
- Kontakt:
Dzięki wielkie za opinie...ponawiam jeszcze pytanie odnosnie mojego wzrostu (189cm) i rozmiaru ramy...
A własnie przed chwilą rozmawiałem z gosciem odemnie z miasta który całkiem kąkretnie fruwa na hopkach i stair-gpay rowniez potężne wali:) ogolnie mało tricków ale naprawde duze odległosci/wysokości i stwierdziłze dla niego a-gang to rama idealna - szczególnie jesli chodzi o geometrie...sam juz nie wiem ile ludzi tyle opinii...najchetniej bym sprobował na pussiaku i a-gangu...
A własnie przed chwilą rozmawiałem z gosciem odemnie z miasta który całkiem kąkretnie fruwa na hopkach i stair-gpay rowniez potężne wali:) ogolnie mało tricków ale naprawde duze odległosci/wysokości i stwierdziłze dla niego a-gang to rama idealna - szczególnie jesli chodzi o geometrie...sam juz nie wiem ile ludzi tyle opinii...najchetniej bym sprobował na pussiaku i a-gangu...
Ja na Pussy też nie jeździłem ale za to całkiem sporo na A-gangu. Z gwarancją nie ma problemu, faktycznie jest jak sponsoring, z każdą nową ramą dostajesz kolejne 2 lata gwarancji :) Geo ma naprawde zajebiste, jest lekka i do tego od 05 ma już poziome haki więc do streetu jak znalazł. Chociaż nie przecze że Pussy też zajebista tylko nie jeździłem po prostu na tym. Na pewno jest cięższa.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
nie rozumiem o co chodzi z geo aganga, przeciez to sie nie rozni od dragstara prawie! 42cm widelki! z reszta widac na tym zdjeciu ze nie widac roznicy praktycznie!
http://www.pinkbike.com/photo/684621/
co innego a-gang 24:00, tam sa widelki 3cm krotsze, to powinno byc calkiem fajnie z kolkiem 24
a co do pussy to nie rozumiem o co chodzi z tym wzmocnieniem i nie rozumiem dlaczego przy sztywnym widelcu pedalowanie na zakrecie to pewna gleba (suport jest chyba 5cm nizej niz baza kol). do tego jest ciezsza niz streetlegal, chociaz to sprawa drugorzedna..
http://www.pinkbike.com/photo/684621/
co innego a-gang 24:00, tam sa widelki 3cm krotsze, to powinno byc calkiem fajnie z kolkiem 24
a co do pussy to nie rozumiem o co chodzi z tym wzmocnieniem i nie rozumiem dlaczego przy sztywnym widelcu pedalowanie na zakrecie to pewna gleba (suport jest chyba 5cm nizej niz baza kol). do tego jest ciezsza niz streetlegal, chociaz to sprawa drugorzedna..
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
bodziek
Mwhahaha, nie rozni sie od dragstara, <lol>, smieszny czlowieku jestes.
Jezdziles wogole na tych rowerach?
A ze w ramie robionej specialnie pod 24" widly sa 3cm krotsze niz przy 26 to faktycznie dziwne...
mdfkkkka
Taa, dobry pomysl z gwarancja jako argumentem za agangiem - bo w DC to ci na 100% nie wymienia, nie ma szans...
Mwhahaha, nie rozni sie od dragstara, <lol>, smieszny czlowieku jestes.
Jezdziles wogole na tych rowerach?
A ze w ramie robionej specialnie pod 24" widly sa 3cm krotsze niz przy 26 to faktycznie dziwne...
mdfkkkka
Taa, dobry pomysl z gwarancja jako argumentem za agangiem - bo w DC to ci na 100% nie wymienia, nie ma szans...