Giant STP2 vs Mielec Tank+ vs CMP Fire
Giant STP2 vs Mielec Tank+ vs CMP Fire
Mam zamiar kupić nową ramkę i rozważam te trzy... Którą proponujecie do 4x/street? Wszystkie są w podobnych cenach. Osobiście najbardziej podoba mi się mielec ale znajomi namawiają mnie na Gianta. Pzdr Filip.
-
- Kontakt:
Re: Giant STP2 vs Mielec Tank+ vs CMP Fire
CMP Firestartery 04/05 pękają na tylnich widełkach nie wiem jak jest z 06, stp2 nie widze jakoś w 4x więc chyba zostaje Mielec Tank... pomyśl moze nad innymi ramkami bitch lub dm ds chociaz dm'ka przy streecie odpada...
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
mam stp2 zajebiste geo sama wszystko robi wytrzymalosc jescze nie wiem bo nic sie nie dzieje ale sie naczytaem po stronach zagranicznych sporo i twarda jest wg nich.. co prawda ja jeżdze street i mi odpowiada w 100% jednak nie wiem jak bedzie z nia w scigankach.. powinna dac rade w kazdym razie bardzo ja polecam co do mielca to nic nie wiem a cmp pękają.. pozdr
gg 9120529
streety i dirty
streety i dirty
mam stp2 zajebiste geo sama wszystko robi wytrzymalosc jescze nie wiem bo nic sie nie dzieje ale sie naczytaem po stronach zagranicznych sporo i twarda jest wg nich.. co prawda ja jeżdze street i mi odpowiada w 100% jednak nie wiem jak bedzie z nia w scigankach.. powinna dac rade w kazdym razie bardzo ja polecam co do mielca to nic nie wiem a cmp pękają.. pozdr
gg 9120529
streety i dirty
streety i dirty
-
- Kontakt:
Obecnie mam dobrą ramkę do 4x(Merida Matts Dual Fun). Ale ciężko mi na niej w streecie, ciężko robi sie manuala i bunego... Nie wiem co kupować bo mój 4x ogranicza się do kazury i toru na bródnie w Warszawie... Pod uwagę biorę STP i mielca http://www.bikemielec.com/bm_pl/tankp.html
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5792795
Hmm ten tank+ jest bardzo ciezki, ten tank odchudzony (ktorego ja mam;P) jest bardziej uniwerslany, ale to jest moje zdanie;) Zalezy tez jak jezdzisz jesli lubisz w streecie duze stair gapy i transfery to bedzie lepszy Tank+ jak bardziej lajtowo to lepszy bedzie Tank. O STP sie nie wypowiadam bo nie jezdzilem ale strona finansowa przemawia za Tankiem (+).
Peace
Peace
Enduro rider
www.pinkbike.com/photo/5025500
www.pinkbike.com/photo/5025500
zerknij na WWW.ZUMBI.PL
albo napnij do Koszmara do peniol składu....pogadaj z gościem to Ci zrobi ramkę taką jaką chcesz...
Koszmary są zawodowe ale niszowe...mielca sobie raczej odpuść...to nie to samo co Koszmar,
...a jak naprawdę na uliczne bardaszki chcesz ramę....to pobierasz NS. i jesteś wyluzowany ...
albo napnij do Koszmara do peniol składu....pogadaj z gościem to Ci zrobi ramkę taką jaką chcesz...
Koszmary są zawodowe ale niszowe...mielca sobie raczej odpuść...to nie to samo co Koszmar,
...a jak naprawdę na uliczne bardaszki chcesz ramę....to pobierasz NS. i jesteś wyluzowany ...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!