Dragstar vs. JB Prodigy-która mocniejsza
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jestes GLUPI. pleciesz bez pokrycia. drag jest mocniejszy od jb. mniejsza o to. moj kolega ma monstra w dragu i nie jest pozerem....BikerJG pisze:monstery laduja pozezy :] co za ****** ladowal by do draga monstera heh JB nie jest kruchy :/ zreszta kupuj co chcesz :P nie usluszysz poprawnej opinii na forum bo ktos kto ma draga mowi ze jest drag lepszy :) ja mialem w ch** ram i JB najlepszy pozdro
pozerem jestes natomiast ty, misiu pluszowy, bo widac wlasnie, jaki "w ch**" ram miales....
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1674 ta fotak mowi za siebie. podejrzewam, ze to fotomontaz. nie no na 100% to fotomontaz...
dobra, mniejsza z tym. ja mogl bym miec i tysiac ram, ale co z tego, jak na zadnej bym nie umial jezdzic? (przeciez nawet rame z bambusa ciezko polamac nic nie jezdzac)
BikerJG ty jestes kretynem, nazywasz soltysa z wawy pozerem? polataj jak on pizdo mala i pogadaj wtedy z nim o pozerstwie :)
Kamil6061 ta umf... wybacz, tez peka
jb tez peka za gussetem i nie jest mocny po tym co widze ile ich padlo w tak krotkim czasie jak sa na rynku, drag ma renome naprawde mocnej ramy
Kamil6061 ta umf... wybacz, tez peka
jb tez peka za gussetem i nie jest mocny po tym co widze ile ich padlo w tak krotkim czasie jak sa na rynku, drag ma renome naprawde mocnej ramy
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Spawacz666fajnieeKTOSSSS- nie rozumiem was temat jest o tym czy jb jest mocniejszy od draga i odwrotnie a wy wyskakujecie z destroyerem. nie mowie ze zla rama ale trzymajcie sie tematu, to tak samo jakbym pytal czy "point czy umf co mocniejsze, a ktos by mi napisal karpiel armagedon"... pozniej sie jeszcze klucicie i dziwne ze jest burdel na forum...
Giant Reign
to nie jest fotomontaz ******** mam film nagrany aparatem jak z tego lece to ci wysle jak chcesz :] no i co to ma do tego ze koles smiga dobrze na dragu z monsterem?? poprostu to bez sensu bo monster wybieze sporo a rama bedzie skakac :) Cszyvy a ty sam jestes kretynem lizzard king mialem w **** ram :]