Dziewczyny a Riderzy

Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

Cszyvy

To nie podryw cośty ja mam swoją dziewczyne więc po co mi inna czy druga????? Ja Kocham swoją dziewczyne i tak zostanie na długiiiiiiiiii czas. Ja poprostu chce pogadać z dziewczyną co jeździ wyczynowo na rowerze bo nie wiem jak to jest a poza tym ja mieszkam zbyt daleko żeby z nią być. Chyba że bym miał prywatny helikopter to może ale tak nie jest :P Więc please nie mów że ją podrywam i to jeszcze przez neta.
http://www.team.hadronsport.com/
alex12345
Kontakt:

Post autor: alex12345 »

no jak sie mieszka daleko od swojej lubej to faktycznie moze byc ciezko.... zgadzam sie z Toba Hubi, nie mozna w ostatniej chwili mowic ze sie nie przyjdzie, skoro sie obiecalo, bo potem zostaje w dziewczynie takie niedowierzenie, ze gdy poprosisz ja kolejny raz o spotkanie, ona juz bedzie do tego podchodzila inaczej.takze do Ciebie...
:-) :-) :-)
alex12345
Kontakt:

paul wlazlam na ta wyszukiwarke i wpisalam slowo ,,crash'' i ............. no co ja moge powiedziec? mam mu zabronic jezdzic?? przeciez wiem ze to dla niego wazne, czy nie latwiej mu poprostu zaufac? wiesz, ja duzo o tym mysle, boje sie o niego ale...moja kumpela wlasnie postapila tak jak piszecie-dala chlopakowi wybor ona albo rower. i jesli mam byc szczera, to nie uwazam to za dobre rozwiazanie.bo przeciez jak juz z nim jestem to chcialabym zebysmy byli szczesliwi.bo przeciez o to w zwiazku chodzi....czyz nie?
do wszystkich dziewczyn ktorych faceci skacza-szantazowanie chlopaka naprawde nie jest fair!
Fujibiker
Kontakt:

Podpisuje się pod twoją wypowiedź alex12345. To nie fair żeby nam dawać do wyboru albo rower albo ona. Bo jeżeli nam i na tym i na tym zależy to to jest bardzo ciężki wybór. Powiem Wam szczerze że ja bym wybrał rower bo dziewczyn jest wiele na świecie i lepszych pod tym względem ze nic nie bedą mieć przeciwko temu że ja skacze na rowerze.
mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

Fujibikerco do tego wyboru ja nie wiem co bym wybrał bo jeżeli bardziej by mi zależało na dziewczynie z którą jestem to bez wachania zostawiłbym rower...
alex12345
Kontakt:

ehh... faktycznie ciezki wybor.nie mowiac ze dziewczyn jest wiele i ze napewno by sie znalazla i taka ktora akceptuje Twoje hobby Fujibikerze nie mylisz sie.mnie dzis moj chlopak zabral na buczyne(to za krzeszowicami, las a w lesie rozne takie hopy i dable:))) zebym zobaczyla na wlasne oczy jak to jest i wiesz co?? tak mi sie to spodobalo, ze moj wlasny rower przemalowalismy na czarno i juz od jutra zaczynam jezdzic razem z nim ;-) pisze to dlatego, zeby dziewczyny nie baly sie probowac nowych rzeczy i stawiac czola wyzwaniom. naprawde warto sie temu blizej przyjrzec bo to fajny sport ;) i niekoniecznie TYLKO dla chlopcow.a sprobowac nigdy nie zaszkodzi;)
Fujibiker
Kontakt:

Swięte słowa alex12345 niech dziewczyna spróbuje pojeździć. Nigdy nie wiadomo czy nie bedzie miała jakiegoś talentu i czy nie bedzie startować na DH :P DZIEWCZYNY SPRÓBUJCIE NASZEGO SPORTU A ZOBACZYCIE TO COŚ PIĘKNEGO GDY SKACZESZ NA DUŻEJ SKOCZNI-CZUJESZ SIĘ JAK PTAK, KTÓRY ROZWIJA SKRZYDŁA :D
bzykolo
Kontakt:

Post autor: bzykolo »

Ja tam nie nażekam poprostu zauważyłem że odkąd mam wypaśny rower dziewczyny same sie kleją :) napewno zauważyliście nie raz że jakaś dziewczyna (ktura normalnie by na was nie zwruciła uwagi) spojrzy zalotnym wzrokiem :))))))))) A my powinniśmy z tego kożystać :)))))))))) Chyba że ktoś uważa że to" nie moralne"

PS sorki jak kogoś uraziłem :) Pozdro
mokrynosek
Kontakt:

Post autor: mokrynosek »

alex12345masz racje morze by i się spodobało, ale jak pisałem wcześniej niewiele jest dziewczyn z ambicjami, widać ty do takich nie należysz i to ci się chwali :) oby więcej takich. Tez jestem za żeby wiele dziewczyn miały zajawki extreem nie tylko rower Moja panna na koniec powiedziała mi ze nie każdy morze żyć tylko sportami extremalnymi. Cóż to mnie kreci. A ty namawiaj koleżanki. :)

<b>Bzykolo</b>Nie chce cię martwic, ale te dziewczyny nie oglądają się, dlatego że jesteś riderem i że jeździsz na biku, ale tylko, dlatego że masz drogi rower, a jak masz drogi rower to znaczy ze masz kasę a jak masz kasę to masz dziewczyny, ale moim zdaniem nie warte twojego zainteresowania no chyba, że trafi się jedna na milion, która powie ze przydałoby ci się koło 24” do tyłu Rozumiesz.
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

bzykolo takie dziewczyny to "blachary" i mnie osobiscie irytowalo by to ze podobvam sie jakiejs lasce bo mama cos drogiego...

alex12345 cos wspominalas o krzeszowicach...to nie jest niedaleko Suchej Beskidzkiej ?macie tam jakies trasy? macie zdjecia ?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A moim zdaniem taki rower przykuwa wzrok wyglądem i to nie tylko nastolatek, ale i emerytek, ale tych spojrzeń już nie widzisz...(moze nie chcesz widzieć...) :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Alex nie dawaj mu wyboru, bo stwierdzi ze woli rower i nie dlatego ze Ciebie nie kocha, tylko dlatego ze rower nie każe wybierać :)

A z tymi glebami nie chodzi mi o to zeby jakoś Cię przestraszyć, poprostu tak ten sport wygląda czasem, i inaczej sie patrzy jak sie wywal kumpel a inaczej jak chłopak/dziewczyna...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

bzykolo hah zes mnie rozbawil :) maczo-wyrywao z Ciebie fiu fiu, bi maj master and ticz mi jak sie wyrywa dupy na rower ! i co moze jeszcze slezda Ci i mowia 'chodz wez mnie tu i zaraz bo masz ROWER!'

buahahaha

'niejeden tu sie glwoi, jak to sie robi, a robi sie to tak, na to zawsze gotowi...' bylo kiedys, paktofonika stara, kawalek hh ktory nawet lubie ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

buehehhehehhehe

ale temat

lol
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
mokrynosek
Kontakt:

Post autor: mokrynosek »

Dxxtemat jak każdy inny, nie mów ze nie masz, miałeś lub nie będziesz miał problemu tego typu. Tu jak widać są porady, co robić w takich przypadkach i uwierz mi pomaga. "Straciłeś żonę?, Rząd cię olewa? Oj nie przesadzaj jest Dh-Zone!" I o to w tym wszystkim chodzi Rozwiązywanie problemów. Jednym psują się amortyzator, korby czy ramy a inni dziewczyny. Pozdrawiam cięDxx
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

no dobra niech Ci bedzie widze ze bardzo powaznie traktujesz wypowiedzi na tym forum - abys sie nie przejechal...

a powiem ze nie mialem, nie mam i nie bede mial problemu tego typu jestem pewien tego na sto%
trzeba od poczatku znajomosci uswiadamiac dziewczyne ze ma sie pasje...
jak tego nie rozumie to niech spada...
nigdy zadna nie musiala spadac kazda rozumiala, malo tego cenily to iz mam pasje, cenia nadal, podoba im sie to

tyle, mi nie potrzeba takich porad:) jezeli musze to bazuje na przyjacielach, ale jezeli ktos opiera sie na wypowiedziach tu to powodzenia
respect

"temat jak kazdy inny" - watpie, to forum tematyczne i raczej nie o rozterkach problemach zwiazanych z dziewczynami itp
wg mnie to zasmiecanie forum, ktore i tak z dnia na dzien traci uzytkowikow ktorzy maja cos konkretnego do napisania

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ev
Kontakt:

Post autor: ev »

lyra pisze:a wiecie.. moze to wyda sie niecodziennie, ale mialam kiedys podobny problem ;p. Kiedy umawialam sie z facetami, ktorzy nie jezdza. Po prostu - w wiekszosci przypadkow naprawde wolalam isc na rower. FACECI narzekali, ze to ja nie mam czasu, bo wole rower :o. Albo byli zazdrosni o tym, z ktorymi jezdze
Dlatego wole wiazac sie z bikerami;p...
tak jak zreszta jest i teraz ;)
jesli dziewczyna nie rozumie, nie moze zniesc albo nie podziela tej pasji to wiem, ze jest wam ciezko ;p
hehe, ja mam go ciągle :P udało ci się ewuś, bo mi jakoś się wogóle nie udaje :)

mokrynosek pisze:evMamy problemy bo to nie jest fajne zawszze jest miło sie przytulic do kogoś kochanego.

oj no fajnie fajnie jest, to fakt... też mam problem ten sam i co? wole rower, bo mam dość ciągłego 'dołowania się', że nikt mnie nie chce :D bleh =\ szukajcie tam gdzie szukac powinno się a nie tam gdzie nie trzeba, bo tutaj duzo bikerek sie smuci, ze je nikt nie chce :P

no właśnie i tutaj też sie po części zgadzam z kolegą dxx, bo troche zaśmiecacie to forum dziwnymi tematami...
alex12345
Kontakt:

hejka :) sorry ze troche zaniedbalam forum, ale chwilowo nie mialam neta i to dlatego... tak wiec Krzeszowice sa ponad godzine samochodem od Suchej Beskidzkiej, traski sa owszem, ale obok, miedzy Krzeszowicami a Tenczynkiem.Jest tam taki las,(buczyna) w ktorym mozna cwiczyc manuale i inne takie przeróżności :-) zapraszam, bo warto wstapic.mi sie podoba:)
ja Bynajmniej nie zamierzam dawac chlopakowi wyboru ani szantazowac go(tak jak juz pisalam) i wiecie co? jakos nie ciekawi mnie, to co by wybral.jedno jest pewne-nigdy go o to nie spytam.bo po co mamy sie denerwowac albo po co ja mam stwarzac nieprzyjazna atmosfere,skoro jest tyle ciekawszych tematow?? nie odczuwam takiej potrzeby.Paul-wiem ze nie chciales mnie nastraszyc, zdaje sobie sprawe z tego jak jest i jakie jest niebezpieczenstwo i mimo wszystko zawsze 3mam kciuki za mojego chlopaka i wierze ze on sam najlepiej wie na co go stac.a mysle, ze stac go na wiele:)
pozdrawiam!!!
PS kolezanki juz powoli wsiadaja na rower:) po kolei ;) chcialabym sie z nimi kiedys wybrac na buczyne...i chociaz popatrzec na chlopakow ;) podoba mi sie to co robicie i nie rezygnujcie z tego dla niczego.trzeba sie rozwijac a nie popadac w depresje, dlatego ze dziewczyna tego nie akceptuje.pogadac z nia, przekonac... nie zmuszac i przeczekac ;) wiem cos o tym, bo w koncu ja tez nia jestem :)
alex12345
Kontakt:

a jesli chodzi o dziwne tematy, to osobiscie uwazam, ze ten temat jest super:)
i mysle tez, ze jest zawsze jak najbardziej na czasie.
pozdro!!!!!!!!!!!:*:*:*:*:*:*:*:*
ODPOWIEDZ