Kim dla was jest Bender ?? <lol>
-
- Kontakt:
bombari
Bender ciagnal do przodu caly freeride, gdyby nie on to redbull rampage bylo by marne, albo nie bylo by wogule, kazdy ma swoj czas i on wykozystal go w dobrym celu, w rozwoju tej odmiany kolarstwa, bylo minelo, przyszedl czas na innych, wkoncu nie mozna stac na jednym poziomie i walic dropy ... on byl w tym dobry i pokazal klase... lecz teraz przyszedl czas tez na innych ...
ale i tak dla wiekszosci bedzie zawsze kims wyjatkowym...
Bender ciagnal do przodu caly freeride, gdyby nie on to redbull rampage bylo by marne, albo nie bylo by wogule, kazdy ma swoj czas i on wykozystal go w dobrym celu, w rozwoju tej odmiany kolarstwa, bylo minelo, przyszedl czas na innych, wkoncu nie mozna stac na jednym poziomie i walic dropy ... on byl w tym dobry i pokazal klase... lecz teraz przyszedl czas tez na innych ...
ale i tak dla wiekszosci bedzie zawsze kims wyjatkowym...
www.frmk.prv.pl
Bender to człek typowo zniekształcony pod wzgledem emocjonalnym , wydaje mu się że ciągnie Freeride do przodu ale tak na prawdę to koleś się już wypalił . Z tego co mi się wydaje ( a nie znam się na ludziach ) to dąży on do jak najszybszej i najbardziej spektakularnej śmieci przez umpa umpa , no taki kamikaze lans pozer komercha . Zero ambicji i pasji w tym co robi i co jest dla nas ważne .
Oczywiście to tylko moje zdanie , ja z nim wodki nie piłem . pozdro
Oczywiście to tylko moje zdanie , ja z nim wodki nie piłem . pozdro
MOżE TERAZ POKRYTYKUJCIE JANA KARPIELA ZE TO żE TAK MAłO MODELI RAM WPROWADZIł ALBO żE ICH NIEUDOSKONALA CO ROKU;P<lol>
Jozef "no taki kamikaze lans pozer komercha,. Zero ambicji i pasji w tym co robi i co jest dla nas ważne" -hahaha koleś ma napewno więcej ambicji i miłości do jazdy niż ty,założę sie że mimo bólu będzie jezdził dalej choć może niebędzie walił największych dropów i to już niebędzie bender?-niebędzie dla skomercjalizowanych odbiorców po drugiej stronie akranu ale tak naprawdę to nigdy z bika niezejdzie bo to jest jego życie,gdyby tak niebyło to by koles niemieszkał w tych górach:D
to jest prawdziwy maniak freeridu który wiele pozmieniał w tym sporcie jest jak samotny samuraj i ma respekt u innych maniaków choćby MX
Jozef "no taki kamikaze lans pozer komercha,. Zero ambicji i pasji w tym co robi i co jest dla nas ważne" -hahaha koleś ma napewno więcej ambicji i miłości do jazdy niż ty,założę sie że mimo bólu będzie jezdził dalej choć może niebędzie walił największych dropów i to już niebędzie bender?-niebędzie dla skomercjalizowanych odbiorców po drugiej stronie akranu ale tak naprawdę to nigdy z bika niezejdzie bo to jest jego życie,gdyby tak niebyło to by koles niemieszkał w tych górach:D
to jest prawdziwy maniak freeridu który wiele pozmieniał w tym sporcie jest jak samotny samuraj i ma respekt u innych maniaków choćby MX
Najciekawsze sa posty ludzi ktorzy pisza " on nie ma zadnej techniki , leci jak wor zemniaków itd ". Napisze taki takie bzdury chociaz sam prawdopodobnie nie stał nawet na krawędzi 17 metrowego urwiska a jak stał to jego najwiekszym dokonaniem było skoczenie z 4-5 metrow. Gość jest legendą, ma swoj styl i robi to co kocha tego nikt nie podwazy.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
technike ma ale wez mi kurvva powiedz ze on nie leci jak worek ziemniakow? przeciez z takiej wysokosci lecac niemal ze pionowo w dol sie nie da inaczej spadac
wiec to cale pierdolenie o spananiu jak worek ziemniakow ma jakis sens, a technike ma napewno bo niejednkrotnie ustawal wielkie dropy - co nie zmienia faktu ze z takich dropow sie leci jak worek, wyobraz sobie ze wystarczy zle wyjsc z takiego dropa i juz za ***** nie wyciagnie sie podczas spadania zeby to ustac
wiec to cale pierdolenie o spananiu jak worek ziemniakow ma jakis sens, a technike ma napewno bo niejednkrotnie ustawal wielkie dropy - co nie zmienia faktu ze z takich dropow sie leci jak worek, wyobraz sobie ze wystarczy zle wyjsc z takiego dropa i juz za ***** nie wyciagnie sie podczas spadania zeby to ustac
20 inches isn't a crime
-
- Kontakt:
O Benderze były kilka razy tematy ... i co do spadania jak worek - wnioski z tamtych topiców takie, że spadając z 17m raczej nie ma się innej mozliwości niż poprostu spadać ... najpierw sobie wyobraźcie ile to jest 17m - gdzieś okolice 4 piętra w bloku...
A wracając do tematu - Bender jest pierwszym z rowerzystów którego zapamiętałem, polubiłem za to co robi, jak robi i jak podchodzi do jazdy na rowerze.Mimo, że po chwilowej fascynacji dropami poszedłem w inną stronę, za każdym razem gdy oglądam nowy film mam nadzieje, że zobaczę choć kawałek z nim.
A wracając do tematu - Bender jest pierwszym z rowerzystów którego zapamiętałem, polubiłem za to co robi, jak robi i jak podchodzi do jazdy na rowerze.Mimo, że po chwilowej fascynacji dropami poszedłem w inną stronę, za każdym razem gdy oglądam nowy film mam nadzieje, że zobaczę choć kawałek z nim.
wielkim człowiekiem, idolem, któy dał mi inspiracje do wyczynowej jazdy na biku, no bo to sie tak naprawde zaczęło po obejżeniu kilku filmów z jego udziałem, ten człowiek jest wielki, można go uznać za jednego z bogów FR
a ci co pierdo*ą, że bender lata jak worek kartofli to mają coś z głową, chyba jak ich robiono to ojcieć walną sporego niedolota...
i nie wiem po co dalej ciągnąć ten temat
a ci co pierdo*ą, że bender lata jak worek kartofli to mają coś z głową, chyba jak ich robiono to ojcieć walną sporego niedolota...
i nie wiem po co dalej ciągnąć ten temat
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt: