Witam,
od dawna czekam juz na mojego upragnionego Bitcha jednak na allegro zobaczyłem jakiegos Bitcha który niby jest oryginalnie niebieski(kolor subaru) i to podobno rocznik 2004
Obadajcie sprawe, dla chetnych moge wyslac foto tej ramy bo mi ona cos podopada,ma dziwnie "arabsko" wygladajacy napis BITCH.. czekam na opinie na temat
To jest cos bardzo podobne do destroyer street 2006. Ale rozni sie malymi szczegolami. Szczeze mowiac **** wi co to jest. Zapytaj o nr ramy i wyslij do ns ;]
Zychu-wawanapisalem ze jest podobne. Ma takie same wzmocnienie przy glowce. I identyczne tylne haki. I jeszcze raz pisze ze napisalem ze jest podobne. Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
tak, a tobie sie klania ogladanie ze zrozumieniem. jak wiedziales ze to jest bitch to po **** pisales ze wyglada jak destrojer. dla mnie jednoznaczna sprawa :)
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
Sulring pisze:To jest cos bardzo podobne do destroyer street 2006. Ale rozni sie malymi szczegolami. Szczeze mowiac **** wi co to jest. Zapytaj o nr ramy i wyslij do ns ;]
Wlasnie kurwa napisalem ze jest podobna, a nie ze to jest destroyer.. Co do geometri nie widze jej golym okiem na zdjeciu. Pozatym nie wiedzialem ze to jest bitch. Ale teraz wiem na podstawie czego zrobili te ramke co stoi u mnie w pokoju.
Inna głowka, dziwne pierscienie wzmacniajace glowke, kąt główki, haki, wieksze wgniecenie obok korby zeby zebatka nie zawadzala o trójkąt. Wiem co nieco bo mam Streetlegala a on sie rozni od bitcha tylko tym ze ma krotsze haki. Wiecej mozna powiedziec jakby sie pojezdzilo na takiej ramie i obejrzalo ja dokladnie. A i jeszcze jedno najwazniejsze. Nie ma czegos takiego jak bitch model 2004 :). Bitche wyszly w roku 2005 i nie ma koloru niebieskiego bitcha. Jest tylko streetlegal 2005 w takim kolorze. Wiem bo sie duzo dowiadywalem o tych ramach kiedy zamawialem swoja.
Ale sam zdecyduj czy ja kupowac. Ja nic nie sugeruje. To jest tylko moja opinia. Zrob co chcesz.
Kolor niebieski bitcha jest. nazywa sie SUBARU i jest niedostepny na polskim rynku chodz był w jakims sklepie za 1190 zł , spraewdzałem, ..ale troche zniszczony ten bitch wiec nie wiem czy sie zdecyduje..no i 700zł ..poraza:P
vaxupotoa niby czym dojebalem ze tak spytam powiedzialem, ze jest podobny ;*, a wczesniej takiego bitcha nie widzialem (o ile to jest bitch) Cokolwiek to jest jest podobne. pzdr