Skradziono Destroyer Warszawa!!!!
Skradziono Destroyer Warszawa!!!!
Witam!
Niestety musialem wejsc w forum w ktorym mialem nadzieje nidy nie pisac...9 maja okolo godziny 17 moj brat pojechal na agrykole...wlazl na gore, gdzies w okolicy Zamku Ujazdowskiego. Jechal przez droge i wyskoczylo kilka typow z kosa i go zdjeli z bajka...no co tu wiecej mowic, po prostu zajebali mu rower krotko mowiac...
Kilka slow o rowerze:
-Destroyer(czarny)13''
-amor MZ Comp 100mm (chyba bez naklejek aleto charakterystyczny amor)
-kierownica tioga dh
-mostek ns'a nie pamietam jakis dokladnie model ale nie jakis wyjebany teki przecietny mostek
-caly osprzetroweru wlasciwie to tylko jeden hamulec z tylu tarczowy, mechaniczny: Shimano Deore
-Koła jakies maviki chyba z tego co pamietam budowe maja jak single trucki ale nie maja zadnuych naklejek na obreczy...
Jak zobaczycie kogos na tym bajku to prosba o namierzenie typka dokladne, np pojechac za nim pod dom. Oczywiscie dla znalazcy jest przewidziana nagroda pieniezna.
W razie gdy by ktorys cos wiedzial to dzwonic na numer 512923258
Pozdro i rozgladajcie sie plzzz!!
Pozdro!
Niestety musialem wejsc w forum w ktorym mialem nadzieje nidy nie pisac...9 maja okolo godziny 17 moj brat pojechal na agrykole...wlazl na gore, gdzies w okolicy Zamku Ujazdowskiego. Jechal przez droge i wyskoczylo kilka typow z kosa i go zdjeli z bajka...no co tu wiecej mowic, po prostu zajebali mu rower krotko mowiac...
Kilka slow o rowerze:
-Destroyer(czarny)13''
-amor MZ Comp 100mm (chyba bez naklejek aleto charakterystyczny amor)
-kierownica tioga dh
-mostek ns'a nie pamietam jakis dokladnie model ale nie jakis wyjebany teki przecietny mostek
-caly osprzetroweru wlasciwie to tylko jeden hamulec z tylu tarczowy, mechaniczny: Shimano Deore
-Koła jakies maviki chyba z tego co pamietam budowe maja jak single trucki ale nie maja zadnuych naklejek na obreczy...
Jak zobaczycie kogos na tym bajku to prosba o namierzenie typka dokladne, np pojechac za nim pod dom. Oczywiscie dla znalazcy jest przewidziana nagroda pieniezna.
W razie gdy by ktorys cos wiedzial to dzwonic na numer 512923258
Pozdro i rozgladajcie sie plzzz!!
Pozdro!
-----=====RIDE2DIE=====-----
wiem jak to jest jak Ci zajebia rower :/. Co prawda mi kiedys (pare lat temu) ukradli takiego slabego baja ale nie wyobrazam sobie co ja bym zrobil jakby mi zawineli mojego streetlegala :/. Kurde 2 lata zbierania kasy i tuningowania roweru poszlyby na marne. Zycze Ci zebys jakims cudem znalazl rower.
tam zawsze trzeba bylo uwazac, tylko ze w dzien sie boja bo tam sporo bikerow sie kreci
a ze byl sam to zweszyli okazje
mozliwe ze to okoliczne drechy, ja mieszkam blisko smieciary i znam okoliczne osiedla i wiem ze jak sie jedzie z agrykoli w strone smieciary to po prawej przy lazienkach i jednostce jest osiedle (29 Listopada) tam jest w **** tego dresiarstwa zlodziejstwa itp..
a ze byl sam to zweszyli okazje
mozliwe ze to okoliczne drechy, ja mieszkam blisko smieciary i znam okoliczne osiedla i wiem ze jak sie jedzie z agrykoli w strone smieciary to po prawej przy lazienkach i jednostce jest osiedle (29 Listopada) tam jest w **** tego dresiarstwa zlodziejstwa itp..
20 inches isn't a crime
Brak slow na to co sie dzieje w tym Kraju,
Tragiczne jest podejscie Jeban Police naczej,jak zajebia ci rower to maja to w dupie..Jak ukradniesz malucha za 400zeta to ci wpierdo do paski,a za rower,ktory jest warty pare tysiow, nawet glowy sobie nie-zawracaja...
Pilnowac sie panowie
Tragiczne jest podejscie Jeban Police naczej,jak zajebia ci rower to maja to w dupie..Jak ukradniesz malucha za 400zeta to ci wpierdo do paski,a za rower,ktory jest warty pare tysiow, nawet glowy sobie nie-zawracaja...
Pilnowac sie panowie
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
No nie, jezeli chodzi o ksywe to nie on. Ma 15 lat, nie szalal tak masakrycznie ale lubil tak na lajcie posmigac gdzies po miescie, zreszta nie trudno 15-latka zdjac chyba z baja..a tak swoja droga to juz chyba mam jakis cynk na niego bo podobno jakis typ chcial go tego samego dnia kilka godzin pozniej po samej kradziezy probowal opchnac rower Radosiowi(kolega z baja:)) i dzies sie wlasnie dowiedzialem o tym. Chyba sie cos przejasnia co do tej sprawy ale jeszcze nic nie wiadomo...mam nadzieje ze znajde bajka i tego skurwiela to ujebie jak psa przy okazji...pozdro 3majcie sie i miejcie oczy dookola glowy bo dzis to kurwa nie wiadomo gdzie jakas kurwa wyskoczy...narq
No nie, jezeli chodzi o ksywe to nie on. Ma 15 lat, nie szalal tak masakrycznie ale lubil tak na lajcie posmigac gdzies po miescie, zreszta nie trudno 15-latka zdjac chyba z baja..a tak swoja droga to juz chyba mam jakis cynk na niego bo podobno jakis typ chcial go tego samego dnia kilka godzin pozniej po samej kradziezy probowal opchnac rower Radosiowi(kolega z baja:)) i dzies sie wlasnie dowiedzialem o tym. Chyba sie cos przejasnia co do tej sprawy ale jeszcze nic nie wiadomo...mam nadzieje ze znajde bajka i tego skurwiela to ujebie jak psa przy okazji...pozdro 3majcie sie i miejcie oczy dookola glowy bo dzis to nie wiadomo gdzie jakas kurwa wyskoczy...narq
-
- Kontakt: