FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
aaaaaaa , do zobaczenia w Bytomiu elo rap , elo joł , rozwalicie mnie , nie umiem oderwac nog od pedałów w powietrzu :D:D:D ale na zawody sie jezdzi zeby zajebistych ludzi poznawac ... :D
no i przy okzaji sobie wystartuje :d
no i przy okzaji sobie wystartuje :d
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
-
- Kontakt:
powiem wam cos WALL jest ZLE ZBUDOWANY wyobrazcie sibie jak ktos skacze i mu nie wychodzi (a duzpo ludzi bedzie tam pierwszy raz próbowac takie walle bo w polsce nie ma takich) i co trze kiera i rameinie po wallu (am tak mielem siec eiem o czym mówie) i co napotyka dziure miedzy deskami i wbija sie tam kiera i nastepie nadziewa sie mostkiem taki pechowy rider na brzuch nie mówiac jau o palcach od rak gdzie wielu ludzi bedzie sie ratowac podpierajac reka o siciane
powidzenia
oglunie zjade was jeszcze jest ok ze organizujecie zawody i to mi sie podoba ale na beznadziejnym powimi przytocze tu powiedzenie mojego starego :
"mercedesami chca jezdzic a trabanty robia"
mainowice impreza miala byc fajna a tu co nie ma zadnych fajnych dropów bo sesja zodstala odwoalona ( na 2 dni przed zawodami) co jest zupelnie nieprofesjonalne i beznadziejne
Rekalmujecie impreze jako super impreze dropu mega hopy i itp i co ludzie sie na palili i okazalo sie ze nic nie bedzie ciekawego poza wallem co to jest jakis drop 3 m (ciezko sklejic na takim malym jakiegos tricka) pseudo boxy (a tam jakies zapałetały sie po snow parku zimowym to niech zostana juz na trasie) wall ride (calkeim fajny ale juz sie o nim wypowiedzialem) no i 2 hopy ( dirty czy nie bo ciezko to okreslic ?? )
za puzno za organizacje sie zabraliscie !!!!!!!!!!!
sory ze was tak zjechalem ale taka jest prawda
przepraszam za bledy bo napewno cih jest pelno ale taki juz mój urok
powidzenia
oglunie zjade was jeszcze jest ok ze organizujecie zawody i to mi sie podoba ale na beznadziejnym powimi przytocze tu powiedzenie mojego starego :
"mercedesami chca jezdzic a trabanty robia"
mainowice impreza miala byc fajna a tu co nie ma zadnych fajnych dropów bo sesja zodstala odwoalona ( na 2 dni przed zawodami) co jest zupelnie nieprofesjonalne i beznadziejne
Rekalmujecie impreze jako super impreze dropu mega hopy i itp i co ludzie sie na palili i okazalo sie ze nic nie bedzie ciekawego poza wallem co to jest jakis drop 3 m (ciezko sklejic na takim malym jakiegos tricka) pseudo boxy (a tam jakies zapałetały sie po snow parku zimowym to niech zostana juz na trasie) wall ride (calkeim fajny ale juz sie o nim wypowiedzialem) no i 2 hopy ( dirty czy nie bo ciezko to okreslic ?? )
za puzno za organizacje sie zabraliscie !!!!!!!!!!!
sory ze was tak zjechalem ale taka jest prawda
przepraszam za bledy bo napewno cih jest pelno ale taki juz mój urok
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
no to nas zjechales ;) nic tylko sie zamknac w lazience i plakac ;D
analana nie czytaj tego, bo nei wytrzymasz tego psychicznie! w ogole skasujcie jego post, bo polowa osob bedzie siedziec u rodzicow i plakac :/
Prawda jest taka ;) sa zajebiste mozliwosci, ktorych nie wykorzystalismy ;D za pozno rozpoczelismy budowe, my to wiemy ;D Sesja red bullowska zostala odwolana, ale przeciez nikt nikomu nie zakazuje po cicuhtku na wlasna odpowiedzialnosc pojechac sobie na wyrobisko poskakac :) proste :D
"mercedesami chca jezdzic a trabanty robia" ? Nie od razu Rzym zbudowali.
Ciesz sie, ze jest jakas iniciatywa i powinienes dziekowac Analanie, bo takze dzieki niemu ten sport w tym kraju zaczyna sie rozwijac. Nie wszystko poszlo zgodnie z planem, ale od tego sa bledy, zeby ich nei powtarzac.
Co do wallrida. U nas 2 kolesi spokojnie na nich skacza i zaden nie mial wypadku ze kiera mu kajs tam wleciala czy cos. Jesli zupelnie nie masz pojecia jak sie zabrac za walla, to go nie skacz. PROSTE.
analana nie czytaj tego, bo nei wytrzymasz tego psychicznie! w ogole skasujcie jego post, bo polowa osob bedzie siedziec u rodzicow i plakac :/
Prawda jest taka ;) sa zajebiste mozliwosci, ktorych nie wykorzystalismy ;D za pozno rozpoczelismy budowe, my to wiemy ;D Sesja red bullowska zostala odwolana, ale przeciez nikt nikomu nie zakazuje po cicuhtku na wlasna odpowiedzialnosc pojechac sobie na wyrobisko poskakac :) proste :D
"mercedesami chca jezdzic a trabanty robia" ? Nie od razu Rzym zbudowali.
Ciesz sie, ze jest jakas iniciatywa i powinienes dziekowac Analanie, bo takze dzieki niemu ten sport w tym kraju zaczyna sie rozwijac. Nie wszystko poszlo zgodnie z planem, ale od tego sa bledy, zeby ich nei powtarzac.
Co do wallrida. U nas 2 kolesi spokojnie na nich skacza i zaden nie mial wypadku ze kiera mu kajs tam wleciala czy cos. Jesli zupelnie nie masz pojecia jak sie zabrac za walla, to go nie skacz. PROSTE.
freeride123
za duzo gadasz a za malo robisz ...
w wallu sa tak male spzary miedzy deskami ze kiera nie ma prawa wejsc ....
a na dropie to i robili barspiny, wiec co chcesz ? dla chcacego nic trudnego
a to ze 2 dni przed impreza odwloalismy wyrobisko i nastapila zmiana terenu -to z zalem pisz do urzedu miasta bo to od nich zalezy a nie od nas ...
za duzo gadasz a za malo robisz ...
w wallu sa tak male spzary miedzy deskami ze kiera nie ma prawa wejsc ....
a na dropie to i robili barspiny, wiec co chcesz ? dla chcacego nic trudnego
a to ze 2 dni przed impreza odwloalismy wyrobisko i nastapila zmiana terenu -to z zalem pisz do urzedu miasta bo to od nich zalezy a nie od nas ...
www.frmk.prv.pl
GunloK__ zgadza sie!freeride123a ja ci powiem inaczej Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz... co prawda sam nie poszaleje ale mniejsza. kazdy sie musi nauczyc i to czy zrobi glebe za 1 razem na tym jak to powiedziales "zle zbudowanym WALLU" czy na jakims super pro ktory kosztowal xtys zl to chyba nie ma wiekszego znaczenia!? Tu jeszcze raz nawiaze do wypowiedziGunloK__ wlasnie slope nie jest zbyt popularny w polsce wogole ex jazda na rowerze jakos sie nie rozwijała za bardzo dopiero ostatnimi czasy jakos sie to zaczyna ruszac z miejsca i faktycznie Anałana i spolka(z.o.o;) ) SĄ niejako pionierami bo odwazyli sie do pozadku wziasc za to zeby wogole taka impreze zorganizowac...
boshe niewiem czego w tym poscie brakuje moze jakies braki skladniowe ale juz prawie zasypiam przed monitorem wiec za wszystlko wielkie sory...
p.s. łiiiii to chyba 1 moj tak dlugi post XD
boshe niewiem czego w tym poscie brakuje moze jakies braki skladniowe ale juz prawie zasypiam przed monitorem wiec za wszystlko wielkie sory...
p.s. łiiiii to chyba 1 moj tak dlugi post XD
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
No to jestem w irlandii...
-
- Kontakt:
freeride123 paranoja ;/ jak masz tyle uwag i robisz takie problemy, to dlaczego cie z znami nie było jak my przez 3 dni zapie*****smy z łopatami zeby to jakoś wyglądało, tak jak napisali poprzednicy, wyszło jak wyszło, ale poprostu za duzo rzeczy naraz wyskakiwało, mase papierkowej roboty itp... zresztą co ja sie bede produkował, nie chcesz nie musisz jezdzic. Trasa jest zajebista, drop tak jak i dirty czy wall i boxy, wszystko sie da! trzba tylko troche chciec cos zrobic a nie odrazu besztać! najlepiej przyjechać na gotowe i jeszcze narzekać.. brak słow, a to czy impreza sie uda to sie okaże po.
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
-
- Kontakt:
freeride123No faktycznie ładny masz rowerek... pogratulować :D
Jak Ci sie nie podoba to nie jedź na tą impreze...
A jak tak znasz sie zajebiście na budowie takich rzeczy to już dawno powinieneś pracować w zawodzie;]
Ja tam jade i nastawiam się na dobrą zabawe. Jak już tam bede to nie bede się zastanawiał czy wall jest dobrze zbudowany ;]
Pozdro
Jak Ci sie nie podoba to nie jedź na tą impreze...
A jak tak znasz sie zajebiście na budowie takich rzeczy to już dawno powinieneś pracować w zawodzie;]
Ja tam jade i nastawiam się na dobrą zabawe. Jak już tam bede to nie bede się zastanawiał czy wall jest dobrze zbudowany ;]
Pozdro
FREERIDER123 !! robimy 1sza taka bibe w polsce, mowielm ze bedzie duzo niedociagniec. tak jak juz mowilem w polsce nie ma slop parkow i nie mamy na czym sie wzorowac, a do whisler to nam i innym w polsce to duuuuzo brakuje (mysle ze i tak jest jest dobrze zrobiony, chyba nie zdajesz sobie sprawy ile to kosztuje, idz znajdz sponsora na takie cos-powodzenia ), rowerek masz super, nic po zatym. wpierw sam cos zacznij organizowac, a pozniej mi powiesz czy to takie proste. mowilem ze bede wysluchiwal takie uwagi zeby nastepnym razem bylo naprawede super. Tak to jest z pionierami tego sportu, zawsze im sie oberwie.
OMENRACING
boisz sie ze sie podrapiesz- nie jezdzij, proste rozwiazanie, stoj i patrz!! czekaj na realcje. I dlaczego takie cos nie stoi w poznianiu jak to takie proste??nastepnym razem zaczniemy to wczesniej zalatwiac, to juz wiemy. A impreza odwolana poniewaz urzad miasta nie wyrazil zgody -(na ktora czekalem 2miesiace) na tego typu impreze masowa, gdyz teren nie mozna zabezpieczyc na tyle ludzi.
OMENRACING
-
- Kontakt: