Jakie byscie kupili osprzet do skakania i zajaw hardcorowych; nie mam za duzo floty ale powiem nad czym myslalem:
tylna przerzutka deore, przednia przerzutka sram 7.0, korba alivio, lancuch (nie wiem jaki:)) i suport jakis wytrzymaly spox. PROSZE o pomoc bo juz mam nawalone w glowie :) i nie wiem co zakupic. Napiszcie czy to co wyzej napisalem jest ok czy cos lepsze trzeba, jak sie bedzie to sprawowac ? aha i jaki lancuch i suport dobrze wytrzymaly kupic ? Jaki osprzet wy byscie polecili ? Prosze o pomoc w wyborze :)
Przerzutki, korby, lancuchy.....?
hehe a nie lepiej singla calosciowo :P
ja to sobie na swoim 3-6 na dluszych wycieczkach kondyche wyrobie hehe.
a naped na jaki zbieram to saint (co tam sie bede opierdzielal :P) a pewnie skonczy sie na jakies sorze albo tiagrze moze deore... :| ale najblizsza mi perspektywa zzaloenia przezutek to przyszle lato :P jest tyle waznjeszych wydatkow, a singile jest bezawaryjny.
moja propozycja: przod alivio (max) nawet acera, tyl tiagra, lancuch kmc jakis za 50 zl i nie zmienisz go :P
korba - tu trudny wybor slyszalem ze fsa sa ok, tylko jak mozesz nie inwestuj w zadnme kwadraty czy inne hujsta :|
ja to sobie na swoim 3-6 na dluszych wycieczkach kondyche wyrobie hehe.
a naped na jaki zbieram to saint (co tam sie bede opierdzielal :P) a pewnie skonczy sie na jakies sorze albo tiagrze moze deore... :| ale najblizsza mi perspektywa zzaloenia przezutek to przyszle lato :P jest tyle waznjeszych wydatkow, a singile jest bezawaryjny.
moja propozycja: przod alivio (max) nawet acera, tyl tiagra, lancuch kmc jakis za 50 zl i nie zmienisz go :P
korba - tu trudny wybor slyszalem ze fsa sa ok, tylko jak mozesz nie inwestuj w zadnme kwadraty czy inne hujsta :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt