tvn turbo

Breeder
Kontakt:

tvn turbo

Post autor: Breeder »

Niektórzy powiedzą, że zaśmiecam forum. Mówcie co chcecie, ale wg mnie ta sprawa jest warta przemyślenia.
Wczoraj oglądnąłem sobie nowy program na antenie tvn turbo, pt. "Ale jazda!". I pokazywali w nim nasz sport. I przykład podam. Pokazują urywki Chain Reaction III, glebe Jimiego Ponte(on wcale nie wymiata to mi sie tak zdaje bom młody) i komentarz: "Czasami nic nie jest w stanie z ciebie uczynić mistrza". Jeszcze jeden przykład. Pokazują zawody DS z cyklu NORBA i komentarz: "Te rowery nie nadają się do skakania, do jazdy po ziemi tesh nie", a za największy idiotyzm uznali skoki rowerowe do wody. W tym topicu nie chodzi mi o to żeby rozpaczać jak ktoś nas nie akceptuje. Wiele osób (i pewnie większość z was też) cięzko pracuje nad wypromowaniem naszego sportu, a tu nagle wjeżdżają na antene z takim zbutwiałym kalifornijskim programem. Szlag mnie trafia jak na coś takiego patrze. Pomyśleć, że jeszcze pare takich odcinków i wszyscy nas będą mieli za wariatów bez przyszłości. Napiszcie co o tym sądzicie i co ztym można zrobić??
Zanim mnie zjedziecie zastanówcie się ile osób ogląda tvn turbo(w pierwszym miesiącu działalności ponad milion) i ile jest w Polsce burakuf i kalarep, które w to uwierzą(pokroju pana Leppera).
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

qrwa i dlatego wlasnie jestem przeciwny promowaniu W JAKIKOLWIEK sposob tego sportu w Polsce... nasze spleczenstwo nadal uwaza, ze najlepiej jest usiasc przed telewizorem z workiem popcornu i opierdalac dzieci ze sie nie ucza... idiotyzm... bog musial mnie ukarac, ze zyje w takim kraju..
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

[quote="Domestos_WC"]qrwa i dlatego wlasnie jestem przeciwny promowaniu W JAKIKOLWIEK sposob tego sportu w Polsce... nasze spleczenstwo nadal uwaza, ze najlepiej jest usiasc przed telewizorem z workiem popcornu i opierdalac dzieci ze sie nie ucza... idiotyzm... bog musial mnie ukarac, ze zyje w takim kraju..[/quote]

zagadzam sie z toba!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Tak to jest jak program robią ludzie co wyżej srają niż głowę mają...
Gówno więdzą o naszym sporcie ale to jeszcze nie jest powód żeby po nim jechać!!! Ale zawsze znajdzie się w Polsce kozak który myśli że jak ma ścigacza i robi jakiś łatwy trick to jest wogóle mega super i wyjebany w kosmos...

Tylko tacy zwykle się kurczą jak im ktoś pokaże że gówno potrafią. Znajomy kupił sobie ostatnio hondę i nauczył stójki na przednim kole, po czym przyjechał do mnie i zaczął się chwalić swoim "super trickiem". Jak mi go pokazał powiedziałem że to proste, on na to z szyderczym uśmiechem powiedział, że głupoty gadam, wręczył mi motor i powiedział żebym mu pokazał. Za drugim razem wyszła mi taka jakiej on uczył się 3 tygodnie. Jego miny dziecka które zesrało się w pieluchę nie zapomnę do końca swoich dni, koleś się prawie popłakał...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Tylko czemu to się tak skończyło?

Z drugiej strony są ludzie którzy potrafią docenić innych.
Brat mojej przyjaciółki, który od bardzo dawna uprawia windsurfing był ostatnio na tym samym campingu co ja i mój brat, otóż chodzi o to że obserwowalismy jak pewien mały koleś (około 14 lat) próbuje robić tricki. Koleś skomentował to w taki sposób z jakim dawno się nie spotkałem:
-Patrz na niego, jaki on jest zawzięty, nic mu nie wychodzi ale próbuje, cały czas wstaje i jedzie od nowa, on jest niesamowity.

Czemu tak nie jest wszędzie?????????
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Breeder
Kontakt:

Jush poza rowerami to pokazywali kolesia który zrobił 180 z 30m dropa na snołbordzie jebł o skałe i sie złamał i dali do tego w tle śmiech gorszy od tego z benny hilla. jak dla mnie to nie ma się z czego śmiać.
Breeder
Kontakt:

racja forest guma
u nas to bardzo żadkie
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

forest masz rację
ludzie nawet nie zdają sobie sprawy jak trudno jest osiągnąć pewien poziom.
W kwestii tego małego na surfie, to rozumiem tego Twojego kumpla. To też dowód na to że facet jest dojrzały i na dodatek jest pasjonatem a nade wszystko ma w sobie duuuużo pokory i samokrytycyzmu.
Nie sztuką jest nauczyć się jednego tricku i szpanować do końca świata. Sztuką jest zauważyć jak niewiele się umie i dążyć do tego żeby stale rozwijać swoje umiejętności. A przy okazji wspomagać (przynajmniej dodając otuchy) tym którzy jeszcze nie umieją zamiast stać, polewać z ćwiczącego i opowiadać jaki to jestem mastah...
Domestos_WC
Kontakt:

no to chyba temat dla mnie...

u mnie w miescie jest tak: cwicze cos, wywalam sie, i zamiast textow (ten chlopak jest zawziety) slysze "ale pojeb"... ale odpowiadam piekna wiozanka slow do takiej osoby (najczesciej sa to babcie i starsze "panie") i zamykaja te swoje mordy.. .tak samo jak ostatnio zjezdzam e schodkow, bo mialem dojechac do miejscowki... szly sobie 2 babcie jak jakies wozeczki po chodniku.. nawet nie zelszy, a chcialem je wzioasc bokiem.. jeszcze mi droge zatarasowaly.. specjlanie... to je z bara pociagnalem... babcie do mnie: przebijemy ci ten rower... uslyszalem to, zatrzymalem sie, i walnalem textem:
-"zycze powodzenia, dwie kurwy sie woza po chodniku i duopy daja..."
-"jak ty sie wyrazasz"
-"stosownie do pieknosci twojego ryja *****"

i odjechalem.. naprawde bylem tak wqrwiony, ze poziom agresji siagnal zenitu,... myslalem ze im wpierdole... tak ostro.. ale kto bedzie babcie bil ;]]]

teraz sprawa programow typu extreme sports... dzieciaki chodza przed tv i siedzac mysla, ze od razu zrobila manuala na 30 m, bunnyhopa na metr... potem wychodza na miacho i sie kozacza... aaz w koncu daje im rowerek i prposze laskawie, zeby POIDNISLY PRZEDNIE kolo... nareszcie sie zamykaja...

jak cos jeszcze wymysle, to WAm tu napisze... tymczasem jade do rwerkowego do szczeicna na wyszynskiwego, pozdro :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Domestos_WC
Kontakt:

jedynie co wczoraj sie spotkalem... takich dwoch patologicznych chlopakow... znam ich... maja jakies 12 - 13 lat... znam ich ze starej szkoly hehee ;]

lepki zobaczyly, ze mi nie wychodzi abubaca na lawce... myslalem, ze beda sie ryc i smiac ze nie umiem jezdzic, ale o dziwo uslyszalem "pocwiczysz jeszcze troche i ci wyjdzie, fajnie to wygalda"... rozjebalo mnie... czyzby poziom malolatow byl coraz wyzszy? :>
Breeder
Kontakt:

babcie i tak będą ortodoksyjnie nastawione. tego nikt nie zmieni. może są jakieś wyjątki
KorreS
Kontakt:

Ale co się dziwicie. Za ich czasów rower służył do jeżdżenia po płaskim a nie do skakania a kolarstwo extremalne to był tour de pologne... [8)

Daj takiej komputer, żeby coś napisała to 2x się przeżegna i powie że to "narzędzie szatana a w tym internecie to same bezeceństwa"...
KorreS
Kontakt:

...inne czasy, inni ludzie, inna mentalność....
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

nasz kraj to same snoby, samoluby, egoiści, kurwy i złodzieje skorumpowani.tak wiem nie wszyscy tacy są ale w większości przypadków tak jest dookoło sami nowobogadzcy co niedawno włase guwno spod siebie by zjedli dzisiaj wielkie państwo.w sejmie same złodziejstwo (dają dobry przykład,niema co...) i jak być tu patryjotą kiety cie własne państwo okrada!!!!!!!
walić podpisy
Breeder
Kontakt:

no piszcie coś
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

a wiecie co w tym wszystkim jest najsmieszniejsze? ze ludzie co nie uprawiaja tego sportu idac np. na zawody lub ogladajac ten ,,sport" w tv, to im sie to podoba, uwazaja, ze jest to zajebiste, ale jak juz sie wskakuje na murki, jezdzi manualem po jezdni to nie wiedza po co my to robimy, czemu nie mozemy isc do s8 parku albo na kazurke... i to jest wlasnie mentalnosc polska (? moze innych narodowosci tez... nie wiem) ...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no może jeszcze dwa pokolenia nie miną i będzie lepiej ale mi mamy taką miejscówke (3 orły) i często przyjeżdzają turryści niemieccy stary baby i dziady i im się podoba to !! patrzą komentują choc nie rozumiem niemieckiego to myśle że im się to podoba kiedys jakiś facet nawet zaczął robić zdjęcia a polskie baby to tylko jak ty wariacie jeździsz albo matka cię nie wychowała no cóż co kraj to obyczaj :((
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

powiem tak...u nas w kraju nie ma praktycznie zrozumienia ze to sport taki jak kazdy inny. ja takie osoby wale z gory na dol, a wg. mnie najlepszym sposobem na drace sie abbacie jest cxentralna olewka...wiecie?? to chyba najbardaziej kwurwia ludzi...oni sie produkuja opierdala...a ja grzecznie , przepraszam spieszy mi sie. i babka stoi jak glupia :| kiedys tak...jade po miescie chodnikiem i babka z wozkiem takiem ******* na dwojke dzieci opierala mnie ze zajmuje za duzo miejsca...opierdala opierdla...przystyanalem i stwierdzilem spokojnie ze chyba z nas dwoch to ona wiecej miejsca zajmuje wozkiem, przy oakzji bardzo ladne dzieci...babke tak wcielo ze nie wiedziala co powiedziec...zaczela przepraszac...a tak wracajac do topiku to pierdole ludzi ktorzy mowia, co za pojeb wywala sie...ci ludzie nie wiedza nic ...co to jest wklad pracy,determinacja zeby sie nauczyc jednego pierdolonego triku...kazdy lubi popatrzec na to jak ktos smiga manualem jkreci 360 itp, ale jak bys sie uczyl to cie wysmieje :| jebac ich w ucho!
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

zdegenerowany kraj - zdegenerowani ludzie. Proste - jedno napedza drugie.
A cholerne media zrobia wszystko zeby tylko wzbudzic sensacje...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ODPOWIEDZ