Użyłem opcji szukaj ale nie znalazłem nic zadowalającego. Chodzi mi o ogólne opinie o tym amorku, ale od ludzi którzy go używają, a nie widzieli zdjęcia.
Z góry dzięki.
ewrsja rc jest naprawde swietna mozesz ustawic amora pod siebie tak jak chcesz i praktycznie na jkai teren chcesz bez problemu i bez uzywania skaplikowanych narzedzi, mozesz go ustawic tak aby ci wybieral dziurki, korzonki i wykorzystywal jak najwiecej skoku i mozesz go ustawic na droppy zmieniajac naprezenie wstepne na najtwardsze i git
ja mam 66 rc2x 170mm od tygodnia.. jestem z niego bardzo zadowolony..
a jeżeli chodzi o cene 66 rc 2005 to ja moge mieć tanio.. napisz na gg:3119933 jak chcesz..
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
swietny amor;] mozna go ustawic pod kazda wage tak ze wybierze kostke brukowa ;]. Patrz w podpsie mam 66 rc 05 170mm i jezdzi sie zajefajnie. uczucie takie ze ty na rowerze mozesz sie zabic a sprzetowi nic sie nie stanie
PonętnyRomeK przeciez od razu widac ze w tym dragu jest geo z dupy i tam jest choper na maxa. WYstarczy tylko spojzec. Ja tez mam 170mm rc2 i jeszcze nie sprawdzilem jego jakos w terenie ale musze przynac ze czuc moc
Mam od kilku dni 66vf 2005, myślałem o przerabianiu na 170mm póki go nie założyłem do ramy, mam 190cm wzrostu około a jaja mi się gniota na główce.. Dlatego juz wiem czemu w 2006 nadeszły zmiany..
poldeck musze uczciwie zauważyć iż okreslenie " sztywny jak ****" wcale nei jest jednoznaczne- kazdy moze do tego podejsc indiwidualnie, i wtedy ludzie z impotencja poczuja sie zniecheceni do kupna. Mz powinon scigac za takei przeinaczenia! wtydź sie! :D a co do amora to smigalem troszke na trzech egzemplarzach ( na zdynym dlugo i zadane moj) ale jestem osobiscie zachwycony- swietne regulacje, jezdzony z poradnymi ramammi, jak na jednopolke nei sprawia tego wrazenia kruchosci ( ja tak sie czulem jak mialem shermana w sekimie:D) , ogolnei ludzie chwala