Witam tak jak w temacie.Czy ta kenda o rozmiarze 2.125 nie bedzie zamala do mojej obreczy dx 32??Prosze pomozcie potrzebuje jakas opone do 30 zl i gladka do streetu dlatego mam ta na oku
> Zielony <czytaj dokladnie oponka do zl(poniewaz nie mam floty narazie,zbieram na DJ3) a ten nokian moze i fajny le cena 109zl<wow>.Za taka cene kupil bym sobie Tioge ur ban freestyle.Ale chyba zaryxykuje i kupie t a 2.125.Szczerze mowiac rozmiar jest zanizony bo mi wyglada na 2.3
będzie za mało na 100000% do tej obrecz oni daja powyzej 2,35 , mialem te opony i mimo tego ze nie sa zbyt waski to do tej obreczy to nei jest dobry pomysl- zreszta kruwa to ejst street, po kiego grzyba ci taka szeroka obrecz? kup cos wysokiego raczej chłopie
kopecioch no pytasz sie czy kenda nie bedzie za mala, to mowie ze kumpel ma nokiana, a nokien jest mniejszy z tego co widzialem !! wiec kenda bedzie dobra :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
człeniu 2.125 bedzie za mała, wywalisz kase w bloto. Wedlug zalecen producenta min. to 2.3". ja mam dx 32 i xxx i jest ok ale mniejsza oponka nie dalaby rady...dlaczego nie kupisz flame'a ale 3.0 ?? przeciez tez taki jest
człeniu 2.125 bedzie za mała, wywalisz kase w bloto. Wedlug zalecen producenta min. to 2.3". ja mam dx 32 i xxx i jest ok ale mniejsza oponka nie dalaby rady...dlaczego nie kupisz flame'a ale 3.0 ?? przeciez tez taki jest