ja mam pussy i muj kolega sulus ma street legala chyba 2004 i mi sie jeździ owiele lepiej na pussy... ciągle sie klócimy tylko kto ma lepszą rame :P mam kola 26 i niestety zachacza mi kolo o noge ale ja mam wykrzywionego amora (100skoku) w streecie malo jeżdze i slabo (bardziej w dircie) ale myśle że pussy to zajebista ramka do streetu
RyyS Teraz to wg zes dojebal.........napisales zawodnicy......kto jeszcze jeźzi z tych niby prosow na pussy? chyba jeszcze tylko fuji......tak samo mozna powiedziac ze na SL jeździ Erenes......takie porownanie bardzo "z dupy"...i czy takie sprawdzony to tez mozna sie klocic bo Sl jest zdecydowanie dluzej na rynku
ps. Dla mnie SL lepszy zdecydowanie
KURA ja tez sie wachałem miedzy SL a pussy... wybrałem pussy! prawdopodobnie odbiore ja dzisiaj... po moich gdybaniach nad ramami do streetu i opiniach innych np. Zielonego(pozdro) wszysko pada na pussy...
jeszcze nigdy na niej nie jezdziłem nawet jej nie widziałem na zywo dlatego opieram sie wyłacznie na opiniach innych :/
Arek-Hsz kad wiesz zę główka jest wytrzymalsza:P sprawdzałeś?
JAk bym miał wybierać -a wybrałem- to wybrał bym street legala.. poniewaz jest ich mało:) i ponieważ jest do NS... a co do dun conów mam wyrobiona opinię:)cóż... polecam CI streetlegala.:)
ja tam wybralem SL.. prawie to samo co PUSSY tlyko dla mnei lepsze, a pozatym do kola mi pasoje:D bo mam os 14.. a suport BMX to nie problem, sa przejsciowki do tego.. sam chetnie takowa zakupie :D
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
...widziałem legala w masakrycznym teście Świniaka....!!!!!
...nie ma bata aby DC dało radę wytrzymac miesiąc tego testu...NS po 6-u miesiącach KATOWANIA !!! nadal skakał...
...stal nie pęka...;)