A rydzyk i sterowanie państwa przez niego za pomocą radia to co? To jest największy wstyd i prawie każy polski polityk jest ****** np. P. Renatka Beger niedawno zdawała mature a ma jak sie nie myle ok 50 lat. ;/
nowa tosa i cane corso beda kosztowaly ok 3600zl z damperem. Akite mozna kupic bez dampera, jest tansza o 100zł
to mail od duncona ale z ta cena akity bez tłumika to przegieli;\
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
akita tansza bez dampera o 100zl :D..hahaha... a jak sie tam przejdziesz to o jakies 500 xD...a cane corso i tosa to jakies 3,5-3,6 z damperem foxa wiec naprawde super cena..
jeszce w albumie mam pare jak szczęki ją "katuje"...tylko ten powietrzny damper:/
To jest TOSA :/ a nie AKITA :/
Moje zdanie o ramkach Duncon'a jest proste :) bardzo fajne ramki....... może troszke zadrogie ale tak to fajne i nic im nie brakuje przynajmniej modelom od 2005 roku w góre :)
Pozdroooo :)
jak jestesmy w temacie duncona...
niedlugo pojawi sie nowa Pussy. glowna roznica to masa, pojdzie niezle w dol. cena prawdopodobnie sie nie zmieni, wiec szykuje sie ciekawie... oczywiscie zgodnie z obecna polityka dc, ramka przed wyjsciena rynek trafi w rece testerow w calej polsce
widze, ze mimowolnie rozkreciłem niezla borute;) Mozecie sie ze mna nie zgodzic ,ale po prostu widzialem za duzo skatowanych dunconow i z tego wzgledu nie zaryzykowalbym nigdy kupna ramki tego producenta...
P.S. Duncon to polska marka, ktora robi sprzet w Chinach,prawda?