gajek ale zeby przejechac walla trzbea skoczyc dropa a tego za duzo osob nie robi przynajmniej połowa ludzinie skakała dropa wiec jak by sie lodowanie od dirtów posuneło 2-4 metry dalej to połowa co nie skacze dropa nie skakała by dirtów :) ja tylko bym walnoł 3 dirta i jest ok ;] w sobote znowu wpadamy na dsd jak bedzie pogoda ;]
ma ktos foty 2 bmx owców jeden na leader foxie a drugi na gt (gt niebieski, fox moro ) jak tak to prosze o przesłanie ich na mejla adam12_2005@tlen.pl z góry thx
gazela zeby wjechac na walla nie musisz skakc dropa, po 2NIE BUDUJCIE TAM NIC SAMI. nic z tym nei robcie, ewentualnie poprawic wybicie, jak bedzie rozwalone. przyjedzie do nas "Zientek" z katowic i ja podkreci do porzadku, wiec nic nie ruszajcie. po 3 nikomu nie wolno modyfikowac slopa bez mojej wiedzy i zgody DSD
elo elo :D no imprezka była fajna :D łee szkoda ze plakatów juz nie ma bo bym sobie jeden wzial :D i poweisil gdzies na drzwiach :D a tak poza tym to na tej stronce mozecie zobaczyc fotki i film z festiwalu WWW.BYTOM.ROX.PL
Zapraszam :) jak macie jakies swoje fotki albo filmy i mieszkacie w Bytomiu to wysylajcie :) elo
MaRo_FR
trasa na ks. gorze bedzie zrobiona nowa, tzn cala wyremontowana, a rozwalone hopy - to sprawa harcerzy ... Ajz
nie wiem kiedy bedzie dokladnie masa, ale sie niedlugo dowiem i dam znac :)
jak chcecie dam wam linka na material z festiwalu do mula (material NIEPRZEROBIONY) - ocenzurowano - a tak naprawde zjechali mnie za podawanie wam nieprzerobionego materialu ;] dostaniecie linka do zmontowanego filmu;] kto zdazyl zkopiowac ma fart kto nie... coz... ;]
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...