Zakaz jazdy po krakowie :/
-
- Kontakt:
G prawda, a nawet jakby nasze "genialne" władze coś takiego wprowadziły to niby jak by to egzekwowali hahaha jedziesz przez rynek i co? złapia Cie i dadza mandat 50 zł? Faktem jest ze kolega teraz zdaje prawko i dał mi do poczytania kodeks to tam ciekawe rzeczy pisza... w sumie to bym dziennie musiał płacic pare stówek jakby to wszystko egzekwowali... Nawet nie mialem pojęcia o niektórych zakazach, nie mowie o czyms hardcorowym ale o takich pierdolach co sie nieswiadomie robi, polecam poczytac.
Ps. :)
Jeden gość z krk dostałmandat 200 zł bo jechałna BMXem w stanie niezbyt trzeźwym...
Ps. :)
Jeden gość z krk dostałmandat 200 zł bo jechałna BMXem w stanie niezbyt trzeźwym...
-
- Kontakt:
Czy jest zakaz skakania na schodach?:P Raz przelecialem obok starszej (wlasciwie bardzo starej) kobiety ktora wyciagnela komore strzelila fote mi i wezwala policje :) .... jak sie babcie wycwanily? Komory nosza z aparacikiem
Co do zakazu jazdy po rynku .... rzeczywiscie wiecej zabawy bedzie jak sie palkom leciec za mna zachce :)
Co do zakazu jazdy po rynku .... rzeczywiscie wiecej zabawy bedzie jak sie palkom leciec za mna zachce :)
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odświerzam temat bo dziwna rzecz mi sie dzis przytrafila. Wybijam dzis z domu i jade sobie plantami w strone błoni.... W pewnym momencie mijam gościa który prowadzi rower, kiwa do mnie i gada zebym uwazal bo straż miejska, nie załapałem o co mu chodzi w pierwszej chwili. Patrze kilka metrów dalej stoi dwuch strażników i spisuja jakas dziewczyne z rowerem... Popatrzyli sie na mnie, no to ja długa i mnie nie ma....
Sorry czy jest zakaz jazdy po plantach czy cu ??? Za co by ją tam spisywali? dzień byłto sie nawet światełek przyczepic nie mogli...
Jak ktos wie to niech mnie oświeci
Sorry czy jest zakaz jazdy po plantach czy cu ??? Za co by ją tam spisywali? dzień byłto sie nawet światełek przyczepic nie mogli...
Jak ktos wie to niech mnie oświeci
Nie, policja ostatnio robila jakas akcje, ze upominali rowerzystow coby po sciezkach jezdzili, tak w radiu slyszalem.
A jezeli by zabronili jazdy na rowerze to krakow stalby sie najdurniejszym miastem na swiecie, a 99% ludzi by ten zakaz olalo...
Czasem tez sie czepiaja przejezdzania przez pasy, ale ja jak narazie mialem szczescie, i po przejechaniu czekala mnie tylko krotka pogawedka z P. Policjantem albo P. Straznikiem Miejskim.
Co do swiatelek to tez mozliwe, wlasnie sobie chce sprawic jakies ;) Wpadlem na to po wczorajszym powrocie do domu, bo mnie jakis koles autkiem prawie staranowal.
A jezeli by zabronili jazdy na rowerze to krakow stalby sie najdurniejszym miastem na swiecie, a 99% ludzi by ten zakaz olalo...
Czasem tez sie czepiaja przejezdzania przez pasy, ale ja jak narazie mialem szczescie, i po przejechaniu czekala mnie tylko krotka pogawedka z P. Policjantem albo P. Straznikiem Miejskim.
Co do swiatelek to tez mozliwe, wlasnie sobie chce sprawic jakies ;) Wpadlem na to po wczorajszym powrocie do domu, bo mnie jakis koles autkiem prawie staranowal.
Jezus paranoja a co do Swiateł to "niby" Rowery jak i motory w tym roku musza miec swiatła i to do tego wlonczone 24h na dobe !@!@ ale *** z nimi przeciez zasady sa po to zeby je lamac i tak nkt sie tym nie przejmoje np takim rowerem jak ja mam niby nie mozna jezdzic po miescie (nie ma swiatel odblaskow i przedniego hamulca:))
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl