Młodzież wszechpolska i rowery

On
Kontakt:

Młodzież wszechpolska i rowery

Post autor: On »

To temat dla "fanów" Romana Wielkiego i jego młodzieżówki.
http://www.wszechpolacy.pl/t.php?id=1670

co wy na to?
26'' i hcuj
_kraja_
Kontakt:

Post autor: _kraja_ »

kto by sie spodziewal...
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

"Ja jako członek Młodzieży Wszechpolskiej chciałbym Wam drogim Czytającym uświadomić że nasze życie nie kończy się tylko na polityce [tu bym jeszcze dodał], 'bójkach, oraz głoszeniu chorych poglądów' ;)"

A co do reszty, to z przynajmniej z połową się nie zgodze, a kłucić sie nie będe, bo to w końcu MW...Bardzo nie lube takiego definiowania. Rozumiem, że ciężko jest to ująć jakoś w 'naszym' języku, zeby oddać wszystko, czy przynajmniej większość rzeczy na których ten sport polega, ale pisanie że "Dirt Jumping jest na pewno najniebezpieczniejszą odmianą MTB, ponieważ tutaj walczy się z grawitacją" jest poporstu debilizmem. Grawitacja grawitajcą, a drzewo drzewem. Na drzewo nie spadniesz na nogi... :/ Już nie wspominam o Benderze- jego 'walki z grawitacją' nie przebije żaden dirt.
http://dhcyc.pinkbike.com
On
Kontakt:

Post autor: On »

Zastanawiam się czy Roman G. nie wyjedzie z propozycją zpolszczenia nazw trików np. no hendera na pozdrowienie wodza czy też jak oni twierdzą zamawianie piwa w barze.
A tak poza tym to koleś twierdzi ,że street to wyłącznie jazda po skateparku:o
26'' i hcuj
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ej cycu a co to sa chore poglady wg Ciebie? sorry, ja moze tez nie lubie wszechpolakowa ale rownie, jesli nei bardizej NIENAWIDZE gosci z Inijatywy Uczniowskiej, Zielonych, i wszystkich ugrupowan lewicowych- wezcie ludzie przestancie ciagle patrzec na wszeschpolakow bo ich poglady chociaz czasami smieszne i tak nei sa wcale gorsze od tego co glosza idioci z lewej strony sceny politycznej- zainteresuje sie ktos moze co dokladnie glsoza ludzie z Lambdy, Kampanie przeciw Homofobbi, Komitetu Wolny Kaukaz ( Ci to kompletne szmaty, pod plaszczykiem walki o wolnosc Czeczeni przemycaja kompletnie skrzywione poglady- np komunizm, kompletna laicyzacja i liberalizmy moralny, ) i inni tego typu- sorry, ja tez bylem na manifestacjach anty pedalskich, zawsze trzymalem sie z dala od wszechpolakowa bo uwazam ich za bande nieodpowiedzialnych zadymiarzy z kompleksami, ale jak sie pozna to co glosi druga strona to po prostu rozpacz:/ Jak dla mnie- nie dla religii na maturze, ale tez nie dla pacyfistow, lewakow, anrachistow i pedałów. Howgh
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mikael po pierwsze to nie obrazaj ludzi z ktorych pogladami sie nie zgadzasz,po drugie lambda to nie ugrupowanie polityczne,a po trzecie Twoj ukochany PiS jest po czesci ugrupowaniem socjalizujacym (za co go nie lubie)-wszakze glosil idee panstawa opiekunczego.
jest taka sentencja-zyj i daj zyc innym,mysle ze powinienes ja przemyslec bo jestes zajebiscie nietolerancyjny (w kontekscie pogladow politycznych) jestem bardzo ciekawy czy umiesz w realu dyskutowac na tematy polityczne rowniez z ludzmi o pogladach lewicowych.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Mówimy o tej Młodzieży teraz i może przy niej zostańmy. Wiadomo, że są i dużo gorsze organizacja czy zgrupowania (jak zwał tak zwał), ale juz sie na nie nie rozbijajmy, bo to do niczego nie doprowadzi. I mówiąc chore, raczej nie miałem na myśli wszystkich, bo i w kupie piataka można znaleść, zresztą, ja wiem tyle ile usłysze w tv, radiu, gazecie czy tu, nic ponadto :P
http://dhcyc.pinkbike.com
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

Ten tekst jest do dupy a sama młodziez wszechpolska niech sie lepiej schowa do piachu marionetki romka.....
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

jesli sie nie myle to to jest screw z poznania...
dawid jako imie sie zgadza i nazwisko miller tez by sie zgadzało..

no to jestem w szoku, o kurwa!!!!!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

jaceckozgadzam sie
Krusherd.dk
Kontakt:

Post autor: Krusherd.dk »

Dawid Miller! Miller?! Czy to jest polskie nazwisko!
svantevith
Kontakt:

Post autor: svantevith »

abstrahujac od upodoban politycznych ... smieszny ten artykul bo od kiedy DJ jest najniebezpieczniejsza odmiana MTB??... aaa i jeszcze moze ktos wie co to jest "świat ekstramalny" ;)??
http://tnij.org/xwl
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Oni to chca sie wszedzie wpieprzyc :| i niedlugo bede mial w kogo szprychy wbijac
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

nu chyba nie dopisał chłopak DH, FR i co jak co XC tez potrafi być "hardcore'owe"...:)

a tak to głupki były i będą na tym świecie... zaraz znowu sie zacznie 'batalia' na temat polityki (juz chyba 100 temat:D)...

"ja umywam rece..." i ide pojezdzic:)
www.feel-free.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

PawianBiker SCREW??? przecież on street jeździ..
knypal
Kontakt:

Post autor: knypal »

ale chopak jest twardy bo jezdiz w streecie czy jak on to mowi w street'ridzie na fullu =)
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

haha
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Jakie zjeby pieprzone, a myślałem że rower ma za dużo wspulnego z "pedałami" żeby mógł na niego wsiąśc wszechdebil...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

"Dirt Jumping jest na pewno najniebezpieczniejszą odmianą MTB, ponieważ tutaj walczy się z grawitacją. Polega to na oddaniu kilku skoków (w zależności od przygotowanego toru) i zaprezentowaniu jak najbardziej ekscytujących trickow (sztuczek)."

nie no :P bo pekne :P a DH i FR to gdzie on zgubil ?:P
www.frmk.prv.pl
ODPOWIEDZ