Kona !!! :D :D
Kona !!! :D :D
http://www.pinkbike.com/photo/1112797/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lol jak po gilach oceniasz cala produkcje to wybacz
wiadomo ze RST nie bedzie dzialac jak inne topowe amory
Marzocchi, RochShox'a itp..
ale po 1 modelu nie mozna stwierdzic ze wszystko jest do bani
to tak jak by ocenic wszystkie produkty Marzocchi
po modelach MZ Comp czy DirtJam Comp :P
a ten Mozo Pro moze i nie byl do zastosowan ekstremalnych
ale swojego czasu w DS dawal rady :)
np. RS Reba jest amorkiem do XC a Chrabal na niej jezdzi/jezdzil(bo nie wiem) 4x
wiadomo ze RST nie bedzie dzialac jak inne topowe amory
Marzocchi, RochShox'a itp..
ale po 1 modelu nie mozna stwierdzic ze wszystko jest do bani
to tak jak by ocenic wszystkie produkty Marzocchi
po modelach MZ Comp czy DirtJam Comp :P
a ten Mozo Pro moze i nie byl do zastosowan ekstremalnych
ale swojego czasu w DS dawal rady :)
np. RS Reba jest amorkiem do XC a Chrabal na niej jezdzi/jezdzil(bo nie wiem) 4x
20 inches isn't a crime
dzieciaczki niewiedza co to rst mozo, ja nawet jakis czas temu w streecie naoppierdalalem na tym, wytrzymalo dluzej niz duro, ladnie pracowalo, niedobijalo, amor bylby elo, gdyby inna korona, a z seryja ww amatorskim xc da rade, tzn tam gdzie sie niewalczy o kazdy gram.
Wszystko lapiecie ogolnikowo, kazda firma ma lepsze i gorsze modele, nap: chevrolet, firma z legeda, piekne musclecary, krazowniki, a tu nagle wyskakuja z jakims shitem pod deawoo, wiadomo, zeby zarabiac, trzeba trafiac w rozne grona odbiorcow, podstawowe prawa ekonomii, przeciez to kurwa logiczne jest.
A dzieciaczki nadal beda myslaly dupą
Wszystko lapiecie ogolnikowo, kazda firma ma lepsze i gorsze modele, nap: chevrolet, firma z legeda, piekne musclecary, krazowniki, a tu nagle wyskakuja z jakims shitem pod deawoo, wiadomo, zeby zarabiac, trzeba trafiac w rozne grona odbiorcow, podstawowe prawa ekonomii, przeciez to kurwa logiczne jest.
A dzieciaczki nadal beda myslaly dupą
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane