[Tychy] Northshore
Jasna choleraa!!!!
o godzinie 19:45 wyszedłem z domu i poszedłem na NSa, po drodze spotkałem jakis 8 ciuli w wieku od 17-19lat którzy rozdupiali wierzyczke od leśniczego i w tej chwili pomyślałem ze pewnie sie tez za naszego NSa zabrali.
Podchodze pod niego i widze ze cały shore jest rodupiony.
"Pierdole ,nierobie juz nic w tym ******* lesie"
o godzinie 19:45 wyszedłem z domu i poszedłem na NSa, po drodze spotkałem jakis 8 ciuli w wieku od 17-19lat którzy rozdupiali wierzyczke od leśniczego i w tej chwili pomyślałem ze pewnie sie tez za naszego NSa zabrali.
Podchodze pod niego i widze ze cały shore jest rodupiony.
"Pierdole ,nierobie juz nic w tym ******* lesie"
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
]---|---[
.._/\_..
a przez takie podejscie nic w tychac nie powstaje :|
zaaal kurwa...
to normalne chyba ze rozpierdalaja... tak samo np. graficiarze maluja po blokach, i co? miasto ma przestac malowac te bloki bo i tak i tak pomaluja? NIE kurwa...
wkoncu im sie znudzi poprostu ;/
robic robic i na zadnym odludziu bo mi sie nie chce zapierdalac 40 km na traske :|
zajebiste miejsce jest : miekka ziemia, blisko deski, blisko domu, fajny teren
a wy jeszcze chcecie szukac innego miejsca bo raz rozjebali...
postawienie zajmie MAX 30 min!!
lenistwo maxymalne w tychach jest...
zaaal kurwa...
to normalne chyba ze rozpierdalaja... tak samo np. graficiarze maluja po blokach, i co? miasto ma przestac malowac te bloki bo i tak i tak pomaluja? NIE kurwa...
wkoncu im sie znudzi poprostu ;/
robic robic i na zadnym odludziu bo mi sie nie chce zapierdalac 40 km na traske :|
zajebiste miejsce jest : miekka ziemia, blisko deski, blisko domu, fajny teren
a wy jeszcze chcecie szukac innego miejsca bo raz rozjebali...
postawienie zajmie MAX 30 min!!
lenistwo maxymalne w tychach jest...
tak tak Dzuma!!! słyszałem że udzielałes się na maxa przy budowie NSa:)) a ja mam lepszy pomysł wybudujmy shora na R !! to niektórzy niebedą nażekac że mają daleko. a przyzkład graficiaży to marny przykład!! oni są mniej grozni, dlamnie to mogli by całego shora pomalowac na różowo byle go nie rodupczali :))) a wandalizm nikomu sie nieznudzi, tak było jest i będzie!!
PAŁA niepamietam :/
piotrek1 o co ci chodzi? :/ze Topic sie na maxa udzielał?
Chłopak chyba najwiecej zapierda** ze wszystkich.
A pomysł o budowie shora na oś R jest jeszcze gorszy , tam chodzi sporo młodzieży pić i kto wie co im do głowy przyjdzie.
piotrek1 o co ci chodzi? :/ze Topic sie na maxa udzielał?
Chłopak chyba najwiecej zapierda** ze wszystkich.
A pomysł o budowie shora na oś R jest jeszcze gorszy , tam chodzi sporo młodzieży pić i kto wie co im do głowy przyjdzie.
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
]---|---[
.._/\_..
R odpada odrazu
a *** maja graficiarze do northshora? :P
chodzilo mi o to ze z wandalizmem trzeba walczyc a nie to olac i niech sobie maluja bo i tak znowu pomaluja... a nie o to ze sie boje ze mi nsa pomaluja... (w sumie to fajnie by bylo jakby go pomalowali :D )
i ja nie mowie ze wandalizm ogolny sie komus znudzi tylko ze znudzi im sie konkretnie rozpierdalanie caly czas jednej i tej samej rzeczy.
mnie by kurwica brala gdybym byl takim dresem, rozjebal cos, a na drugi dzien by to znowu stalo. pozatym dresy sa glupie i wola isc sie nacpac a nie rozjebywac cos...
a naprawa nsa az tak wiele nas nie kosztuje, 30 minut i wszystko jest tak jak bylo! a nawet lepiej...
no ale lenistwo wasze... :|
jak juz mowilem, jak bedzie budowa w innym miejscu to odpadam ;p no chyba ze blizej gdzies :)
a *** maja graficiarze do northshora? :P
chodzilo mi o to ze z wandalizmem trzeba walczyc a nie to olac i niech sobie maluja bo i tak znowu pomaluja... a nie o to ze sie boje ze mi nsa pomaluja... (w sumie to fajnie by bylo jakby go pomalowali :D )
i ja nie mowie ze wandalizm ogolny sie komus znudzi tylko ze znudzi im sie konkretnie rozpierdalanie caly czas jednej i tej samej rzeczy.
mnie by kurwica brala gdybym byl takim dresem, rozjebal cos, a na drugi dzien by to znowu stalo. pozatym dresy sa glupie i wola isc sie nacpac a nie rozjebywac cos...
a naprawa nsa az tak wiele nas nie kosztuje, 30 minut i wszystko jest tak jak bylo! a nawet lepiej...
no ale lenistwo wasze... :|
jak juz mowilem, jak bedzie budowa w innym miejscu to odpadam ;p no chyba ze blizej gdzies :)