Duro Triple
nie wiem, czy za 350zł kupisz coś sensownego. Patrzyłem na allegro i jest tylko jeden bomberek z 99 roku ze skokiem 80mm. Wiadomo, że triple to chwyt marketingowy dla młodocianych lanserów, więc wiadomo, ż kasa w błoto. Ale zwykłe D nie jest już takie złe. Jakbym miał jeszcze raz wybierać to znowu kupiłbym Duro. Po moim tuningu chodzi naprawdę spoko, więc do enduro i ostrego XC w zupełności mi wystarcza
http://allegro.pl/item103983513_boxxer_ ... anio_.html
A co powiecie na to kolega ma 450 (w ostatecznosci 500)zl szuka czegos do lekkiego Fr troche Dh ale taniego moze wiecie cos wiecej o tym BOXXERZE
A co powiecie na to kolega ma 450 (w ostatecznosci 500)zl szuka czegos do lekkiego Fr troche Dh ale taniego moze wiecie cos wiecej o tym BOXXERZE
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
-
- Kontakt:
lans swoją drogą... jakbys nie poznał jakiegos dobrego zawodnika dh to też bys powiedzal lanser... to że ktos jedzie ulicą na dobrym rowerku nie znaczy ze sie lansuje ja pierdoleak47 pisze:Wiadomo, że triple to chwyt marketingowy dla młodocianych lanserów, więc wiadomo, ż kasa w błoto. Ale zwykłe D nie jest już takie złe. Jakbym miał jeszcze raz wybierać to znowu kupiłbym Duro. Po moim tuningu chodzi naprawdę spoko, więc do enduro i ostrego XC w zupełności mi wystarcza
Jak sie nie ma kasy o uwierz mi wszystko jest dobre, to sie tak mówi: "dorzuc stowe i masz cos tam..." ale stowa to nie 2 zł, ja jezdzilem na sprzecie, na ktory bys nawet nie spojrzal bo kasy nie mam ale daje rade, rst delta z goleniami 27mm wytrzymal dsd i zajoł 6 miejsce lol, ale powaznie to kupilem duro triple i chodzi zajebiscie nie ma sie do czego przyczepic chyba ze bym sie przezucil z jakiegos boxxera albo osemek. Za taką kase naprawde nie wiem czy wyrwiesz cos podobnego
eh gajek, bronisz swego. Duro triple jest gorsze od TAŃSZEGO duro D. Nie wiesz co piszesz. Jeszcze 4 miesiące temu jeździłem na rowerze krossa a'la makrokesz. Wogóle nie zrozumiałeś tego co napisałem. Chodziło mi o to, że goście kupują zryte triple zamiast normalnego tańszego i lepszego(bo z tłumieniem) duro D
-
- Kontakt: