basen z PIASKEIM
Ever, mam nieodparte wrazenie że masz jakiś zespól (może downa). to że chcesz się umyć "na sucho" w piasku i szukasz jakiejś przykrywki żeby inni się nieśmiali to już nie nasz problem. ja bym ci radził zalać ten basen smołą albo asfaltem i skakac póki miękki. a jak chcesz się swoimi chorymi rozkminkami pochwalić na forum to odradzam. może na religi lepiej, sprobuj wkoncu to kołko rozkminkowe. ale ogolnie to powodzenia i niezłam karku. pozdro
do piasku skacze sie tak jak na miekki materac wiec niczego sie nie boj. mozna spokojnie backflipa cwiczyc, ty rob smialo ale powiedz prosze swoim kumplom zeby tego nie probowali.
a pojutrze zastanow sie dlaczego podczas wojny robi sie okopy m.in. z workow z piaskiem]
natura jest niesamowita. glupota sama siebie zwalcza!
a pojutrze zastanow sie dlaczego podczas wojny robi sie okopy m.in. z workow z piaskiem]
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja tak sledzilem te tematy evera i niewiem czemu wszyscy najeżdzali na niego al etera zjuz wiem jest na co <lol>, kurna stary ty mas zserio zryty beret i to tak dosc konkretnie dlaczego???---> 1. rower caly bedziesz mial w piachu, wszedzi epiach stery, lancuch itd. 2. na piasku sa wieksze przeciazenia niz na ubitej ziemi i to jest pewne, wiem to z doswiadczenia nietylko mojego i przy 36 i 18 uda ci sie glowke odzielic od reszty badziewia 3. po jakiego wala uczyc sie tabletopa w "basenie zpiaskiem"???, basen gufno ci da przy tym triku, a co do 36 to lepiej si euczy na stoliku jakims i jest pieknie a nie wymysliles se jakis poroniony piasek. 4 taaaa juz widze tego dirta 80 cm no ja smiech na forum, przypuszczam ze bedzie to wygladalo tak: wysokosc z 30-40cm, kat 30* no ta i to jest dirtowa hopa wg ciebie, tak jak w twoim podpisie jaki to jest wielki lot no mega, ile??? 20cm poleciales jak robiles onefoota?? 5. dobry pomysl aby piasek si eniezmarnowal- wez nasyp se go do tego kartonu na pkp zebys mogl robic jak kot do kuwetki. powodzenia zycze
żeby Ci Ch**j czasami nie strzelił... a najlepiej to skacz w kamienie wtedy boli najmniej mówie ci...ever pisze:mam SS , a amorka wymieniam na sztwyne widły;p ... nie chce zrobic zadnych filpów, a przy innych to raczej kark nie strzeli ;p
Inur napisał:
też się podczepiam pod tą myśl...