Kona !!! :D :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nic nie widzicie to jest kona na rok 2010 w malowaniu maskującym (tak jak samochody- prototypy) i ona ukradl jedną jak robili testy i sprzedaje a poscil taką bajke ze rama niby no-name i podobna do draga by go specjalna sluzba kony nie zlapala !!!! myslcie brzuchem a nie uchem:P
Żółtym!!Gumowym!!Kaczuszkom!! Mówimy zdecydowane NIE!!
-
- Kontakt:
Ja pier.dole... zajmijcie się swoimi problemami. Jest napisane w cudzysłowie? Jest. Jest zaznaczone że to naprawde jest bezfirmowka? Też. Tępić powinno się analfabetów którzy nie są w stanie zrozumieć opisu aukcji.
Piszecie takie głupoty, że się w głowie nie mieści. Jakiś mod powinien skasowaćten temat, bo szkodzicie prawdopodobnie uczciwemu człowiekowi swoim pieniactwem. Polaczki :/
Jeżeli zaś ktoś nie wie, co to jest rst mozo pro, to niech się nie udziela.
Piszecie takie głupoty, że się w głowie nie mieści. Jakiś mod powinien skasowaćten temat, bo szkodzicie prawdopodobnie uczciwemu człowiekowi swoim pieniactwem. Polaczki :/
Jeżeli zaś ktoś nie wie, co to jest rst mozo pro, to niech się nie udziela.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
Jak byscie troche bardziej uwaznie to przeczytali to zauwazyli byscie ,ze on nic nie sciemnia kona napisal w "KONA" czyli nazwal ja tak sam :P a w nawiasie napisal co to za rama... ja nie widze w tym zadnego przekrecania... A kto malo spostrzegawczy i nie zwraca uwagi na glupie "" to sie moze zrobic... a koles bedzie wporzadku...
http://www.hid.prv.pl