Dziupla z rowerami lodz
Dziupla z rowerami lodz
Mam podejrzenia ze w pewnym miejscu ktos skladuje kradzione rowerki. Generalnie cynk dal mi ojciec. Bylem tam ram , widzialem 2 zwykle jakies , zadne drozsze bajki , ot tak rzuceon na ogrodzenie z tylu kamienicy. Ojciec mowil ze te rowery zmieniaja sie , czasem jest ich wiecej czasem mniej , jak dla mnie to poprostu podejrzanie wygladalo. W tych kamienicach , okolica , mieszkaja wlasnie takie meneli itp , wiadomo nie wszyscy ale. Nie wyglada mi tez na to zeby ktos ot tak sobie tam rowerki zostawial.
Tylko teraz nie wiem co z tym zrobic :/ , na policje nie pojde , zaczna mnei ciagac i wypytywac a nic nie wiem w sumie , poza tym przyjade zobacza i co najwyzej je zabiora i tyle wiec psu na bude. Ma ktos jakis pomysl moze ? Gdybym tam wylookal cos bardziej charakterystycznego co zostalo skrojone to moze bym bylo jasne co jest grane ale codziennie nie moge tam jezdzic , chociaz sprobuje sie jeszcze rozeznac.
Tylko teraz nie wiem co z tym zrobic :/ , na policje nie pojde , zaczna mnei ciagac i wypytywac a nic nie wiem w sumie , poza tym przyjade zobacza i co najwyzej je zabiora i tyle wiec psu na bude. Ma ktos jakis pomysl moze ? Gdybym tam wylookal cos bardziej charakterystycznego co zostalo skrojone to moze bym bylo jasne co jest grane ale codziennie nie moge tam jezdzic , chociaz sprobuje sie jeszcze rozeznac.
www.mm-foto.pl
Sądze że przez najbliższe dni tzreba poobserwować to miejsce-chyba nic innego nie zdziałasz bez żadnych dowodów..a tak pozatym to gdzie to jest bo bodajże miszkasz niedaleko mnie a jeśli to jest koło ciebie to i koło mnie;p..czesto z kupem jezdze i mozna by bylo coś przylookać
Pozdrower
Pozdrower
http://allegro.pl/show_item.php?item=394744345
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: