Witam dzisiaj nieszczęśliwym trafem połamałem moją ramę Ballistic X-light i nie chce mi się bawić spawanie itp. Więc odkładam na razie zamiar zakupu Amora i poszukuje ramę amortyzowaną najlepiej do 900zł no może trochę więcej, więc czekam na jakieś propozycje. A inajlepiej nowa albo uzywka ze Szczecina
Nowa rama do 900 zł ??daj spokoj . Są dwa wyjścia albo kup tania sztywna rame i zbieraj na fulla albo nie kupuj i zbieraj na fulla troche krocej. Za 900 zł moze wyrwiesz gdzies skatowanego dm fr albo cos złamanego. Nie warto...
Moze to http://www.allegro.pl/item106198782_now ... amper.html
Widziałem jeszcze na Allegro Dm Fr 3 bez dampera za około 1000.
Ale nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz.Za to kupisz juz wypasioną sztywną. Ja bym sie zastanowił.
No tez tak myslałem Miałem na oku DM DS ale troche posmigałem na kolegi DC AKITA i jakoś tak full bardziej pasuje a tak troche ponad tysiaka a i to nie musi byc rama jakas tam do 10 metrowych lotów tylko taka do lżejszych zastosowań. A może coś z mielca
Ale opinie DM FR i KROSS FR mają podobne a z tego co wiem to kross to szit to czy DM FR jest taki sam czy lepszy. Bo na stinki nie mam kasy i a starsze już sa wylatane. w ostatecznosci mysle nad Ac cena dobra i opinie też
koza1717jak sie miklo sklada tez jestem ze szczecina i mam do sprzedania ramke patrz podpis , dozucam takze siodo widoczne na fotach i sprezyne od dampera twardosc 650 lb/s